anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 10.12.2022

Cum a vrut un bărbat să-şi convingă soţia să se întoarcă acasă? A apelat la o ameninţare înfiorătoare

GALERIE
barbat_violent
  • barbat_violent
- +

Pentru a-şi convinge soţia să se întoarcă acasă, un ieşean a ameninţat-o că-l va ucide pe băiatul cel mic. Femeia s-a întors imediat, dar însoţită de poliţişti. Bărbatul a fost arestat preventiv, iar femeia a cerut protecţia legii.

Cei doi soţi locuiesc în Deleni, bărbatul muncind periodic în Belgia. La întoarcerea acestuia din străinătate, în familie au început discuţii legate de bani, respectiv de sumele trimise în cursul anului pentru întreţinerea celor doi copii. După o astfel de discuţie, femeia a fugit de acasă, bărbatul rămânând cu copiii. Soţia a reclamat faptul că bărbatul a sunat-o şi i-a spus că dacă nu se întoarce, îl va ucide pe fiul cel mic.

Pentru a fi mai convingător, bărbatul ar fi ţinut chiar un cuţit la gâtul copilului, pe parcursul conversaţiei. Imediat, femeia a sunat la 112 şi s-a întors, pentru a-şi lua copiii. Nu era de altfel primul incident violent recent, femeii şi mamei sale aprobându-se în trecut două ordine de protecţie împotriva bărbatului.

La fel s-a întâmplat şi de această dată, femeia cerând Judecătoriei Hârlău emiterea unui nou ordin. În instanţă, avocatul pârâtului a negat existenţa vreunui act de violenţă comis de bărbat. De asemenea, el a pus sub semnul întrebării filmul evenimentelor, aşa cum fusese prezentat de soţie. „În urma discuţiilor dintre reclamantă şi pârât cu privire la bani, reclamanta a plecat la mama sa, lăsând la domiciliul comun cei doi copii minori împreună cu tatăl lor. Dacă ea ar fi considerat vreo clipă că minorii pot fi puşi în pericol stând sub acelaşi acoperiş cu tatăl lor, cum de a putut să-i lase?”, a întrebat acesta. Dimpotrivă, a precizat avocatul, bărbatul dăduse dovadă de un comportament responsabil, ducându-şi copiii la şcoală şi având grijă de ei. Nu îşi ameninţase soţia, ci o rugase să se întoarcă acasă. Bărbatul era de fapt singura victimă, obiect al unei manipulări din partea reclamantei şi a mamei sale.

Apărarea a fost respinsă de magistraţi, aceştia reţinând faptele aşa cum fuseseră prezentate de femeie. Ei au aprobat emiterea unui ordin de protecţie pe durata a şase luni, interval în care bărbatul nu va avea voie să se apropie de soţia sa ori de şcoala în care învaţă copiii.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.