Cum alegem cei mai buni adidași de damă (P)

joi, 22 februarie 2024, 08:54
4 MIN
 Cum alegem cei mai buni adidași de damă (P)

Dacă îți place să faci jogging, o pereche bună de adidași este o investiție minimă pe care ar trebui să o faci. Joggingul este considerat cel mai accesibil mod de a te menține sănătoasă, activă și plin de energie. Alegerea perechii ideale s-ar putea dovedi a fi dificilă, având atâtea alternative pe piață. Adidașii de damă sunt făcuți pentru toate tipurile de picior.

Dacă îți place să faci jogging, o pereche bună de adidași este o investiție minimă pe care ar trebui să o faci. Joggingul este considerat cel mai accesibil mod de a te menține sănătoasă, activă și plin de energie. Alegerea perechii ideale s-ar putea dovedi a fi dificilă, având atâtea alternative pe piață. Adidașii de damă sunt făcuți pentru toate tipurile de picior.

Desigur, selectarea incaltamintei care se potrivește cel mai bine dintre numeroasele posibilități disponibile este o provocare. Lucrurile devin mai complicate pentru că nu orice adidas este potrivit. Adidașii pe care îi alegi trebuie să fie comozi și să se potrivească corect de la călcâi până la vârf.

Majoritatea preferăm să cumpărăm adidași de damă online. Acest lucru implică un risc mai mare, pentru că nu îi putem proba. Din fericire, majoritatea magazinelor online oferă o perioadă de probă fără riscuri, astfel încât să vă puteți încărca pantofii și să faceți un test la fel ca în magazin. Căutați pantofi care vi se potrivesc perfect și sunt confortabil. Există câteva elemente care vă pot ajuta în luarea deciziilor în cunoștință de cauză.

Sfaturi pentru a alege adidasi de dama

Selectați în funcție de tipul piciorului dvs

Este esențial să înțelegem că toate tipurile de picior sunt luate în considerare la proiectarea adidașilor de alergare. Așadar, înainte de a cumpăra o pereche, află tipul tau de picior. Testul umed este cea mai eficientă abordare pentru a vă determina tipul de picior. Acest test ajută la determinarea înălțimii arcurilor picioarelor. Pentru doamnele cu arcade joase, arcade înalte sau arcade obișnuite, exista un brand de incaltaminte de dama ce produce adidași. Comanda online de adidasi dama devine simplă și convenabilă odată ce ești conștientă de tipul tău de arcadă.

Verificați pronația

Verificați pronația pantofului atunci când luați în considerare diferite opțiuni de pantofi. De la călcâi până la vârf, piciorul se rostogolește în această mișcare. Un model de lovire a piciorului neutru sau adecvat este ideal. Alergarea pe suprafețe dure ajută la reducerea stresului. Pentru a vă asigura că picioarele dvs. simt cel mai puțin stres în timpul alergării, pantoful pe care îl alegeți trebuie să abordeze suprapronația, subpronația sau supinația.

Cunoaște-ți tipul de stil de alergare

Aflați tipul de mers după ce ați aflat despre înălțimea arcului. Alegerea unei perechi de adidași depinde în mare măsură de modul în care picioarele tale răspund la alergarea rapidă. Există stiluri de pantofi disponibile care se potrivesc cel mai bine diferitelor tipuri de mers. Subpronația, pronația ușoară, pronația severă și pronația neutră sunt cele patru tipuri fundamentale de mers.

Amortizare pentru antepicior și călcâi

Componenta tălpii intermediare, cunoscută sub denumirea de amortizor al călcâiului este menită să diminueze șocul de impact al călcării pe călcâi. Unii pantofi au o zonă mai moale – crash pad, pe partea exterioară a piciorului sau un toc exterior rotunjit pentru a atenua aterizarea, pe lângă utilizarea unei game de materiale de amortizare. Amortizarea călcâiului este în mare parte o chestiune de confort perceput, deoarece cercetările au arătat că cea mai mare parte a amortizarii articulațiilor este asigurata de corpul tău și că aterizezi mai greu într-un pantof cu mai multă amortizare. Probabil că vei dori să găsești un echilibru între stabilitate, amortizare și senzația de tare. Observați dacă pantoful se rostogolește ușor în pas și aterizează acolo unde îl anticipați în timpul testelor.

Forma tălpii intermediare

Numeroși pantofi au caneluri flexibile sub talpa piciorului, care permit pantofului să se îndoaie în același mod ca și piciorul. Piciorul se poate roti pe pas prin întoarcerea degetului în sus, o tehnică numită arcuirea vârfului, sau prin îndepărtarea materialului din talpa intermediară pentru o mișcare de balansare. Pe măsură ce mergi mai repede, mecanica pasului și senzația se pot schimba din cauza modificării poziției sau unghiului. Pentru o rotire mai rapidă înainte în timpul mersului, tălpile intermediare de tip balansoar folosesc de obicei arcuri mai puternice pentru degete. Caută o pereche de pantofi care se îndoaie în același ritm pe care și-ar dori piciorul tau.

Articol redactat de agentia Campaigns.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii