anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 25.06.2022

Cum alegi cea mai bună ofertă de finanțare pentru camioane noi sau camioane second hand Romania? (P)

GALERIE
imagineprincipala
 • imagineprincipala
- +

Deținerea propriei flote este adesea visul multor proprietari de întreprinderi de transport. Oricât de mare și riscantă poate părea o investiție în achiziționarea de camioane rulate sau noi.

Prețul pentru camioane second hand Romania este direct proporțional cu anumiți factori și criterii la care trebuie sa fiti atenti în momentul în care achiziționați un cap tractor sau camion second hand, precum: marca camionului, anul de producție, kilometraj, uzură etc. Acestea sunt doar câteva exemple din lista lungă de informații pe care orice persoană care dorește să achiziționeze camioane second dorește să le bifeze înainte de a lua o decizie. 

Chiar și cu toate informațiile bifate, nu toți antreprenorii sau proprietarii adoptă imediat decizia de cumpărare din varii motive. Așadar, pentru astfel de situații există numeroase oferte adaptate nevoilor tale. 

Fiecare afacere în parte poate avea nevoi diferite, la fel și afacerea ta. De aceea, în prezent,  Scania Credit oferă servicii de finanțare adaptate profilului tău de activitate. Indiferent de opțiunea pe care o vei alege, un lucru este cert: Vei avea posibilitatea să beneficiezi de camioane rulate într-o stare foarte bună, care au fost supuse la mai multe teste de siguranță, oferite de Scania Approved. 

În ceea ce privește achiziționarea de camioane noi, prețul acestora este direct proporțional cu dotările pe care le alegi, de la motorizare și până la opțiunile selectate. În momentul în care realizezi configurația pentru un camion nou, cu cât alegi mai multe dotări extra față de pachetele standard, cu atât prețul camionului va fi mai mare.

Dorești să cumperi în următoarea perioadă un camion nou sau second hand, dar nu dispui de fonduri suficiente? Citește în continuare și află care sunt beneficiile fiecărei metode de finanțare pe care o alegi pentru camioane second hand Romania sau camioane noi.

Leasing financiar: Ce presupune această metodă de finanțare și care sunt avantajele?

Leasingul financiar presupune că la finalul contractului poți păstra vehiculul de mare tonaj pe care l-ai ales prin acest program de finanțare. Acest tip de finantare este disponibil atat pentru achizitionarea camioanelor second hand, cat si camionelor noi.

Oferta Scania Credit include asigurările CASCO Scania Insurance și VABIS GAP la care sunt acoperite costurile în funcție de nevoile afacerii tale. În plus, pentru un avans de la 10%, profiți de valoare reziduală de la 0% la 10%, o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani și o dobândă atractiva.

Leasingul financiar nu include și pachetul de servicii pentru intretinerea camionului dumneavoastra. Totuși, poți opta să adaugi opțional garanția internațională și contractul de întreținere împreună cu serviciile pentru șofer personalizate în funcție de afacera ta.

Leasing operațional: Ce presupune această metodă de finanțare și care sunt avantajele?

Dacă dorești să îți mărești flota cu camioane noi, dar nu vrei să te ocupi și de costurile de întreținere, atunci leasingul operațional este varianta potrivită. Această metodă îți permite să plătești o sumă lunară pentru un camion, rata fiind calculată în funcție de rulajul mașinii și durata contractului, pe baza căreia tu poți folosi vehiculul în funcție de nevoile afacerii tale, iar vehiculul se va restitui la expirarea contractului. Acest tip de angajament are atașat un contract de servicii, precum și asigurarea Scania Insurance. 

Printre principalele avantaje ale acestei metode de finanțare se numără: angajament în afara bilanțului contabil, cost fix per kilometru, plăţi lunare efectuate din venitul de exploatare şi compensare din profiturile impozabile și fără riscuri cu privire la valoarea reziduală.

Acest serviciu de finanțare leasing camioane noi este pus la dispoziție de Scania Credit România, iar avantajele sunt absolut incontestabile! În plus, tot în cumulul ratei, poți opta și pentru servicii pentru șofer, pe care să le personalizezi în funcție de necesitățile activității companiei tale.

Unul dintre cele mai mare avantaje ale ofertei de leasing operational pentru camioane noi este posibilitatea de a plăti doar pentru ce ai utilizat. Deci, dacă la final de contract nu vrei să fii proprietarul camionului poți să plătești pentru ce ai folosit și să returnezi vehiculul. Acest lucru îți te va ajuta să nu deții niciodată o flotă învechită. Față de cel financiar, cu ajutorul leasingului operațional vei putea lua doar camioane noi. 

Deci, tu ce alegi cand vine vorba de camioane noi sau camioane second hand Romania? Consultă chiar azi oferta de leasing camioane second hand de pe camioane.scania.ro și alege forma de finanțare care se potrivește cel mai bine nevoilor afacerii tale! 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Să ne pregătim pentru ce-i mai rău

Pavel LUCESCU

Să ne pregătim pentru ce-i mai rău

La anumite intervale de timp, istoria pare să-şi iasă din minţi. Nu suntem departe, dimpotrivă, de un asemenea moment. Îl întrezărim şi îl simţim deja, dar e abia începutul. Nu ştim cât va dura mica apocalipsă, nu ştim de fapt nici cât de mică sau mare va fi şi nici cum voi ieşi din ea. Cei care vom ieşi. Dar ne putem pregăti, învăţând sau reînvăţând să fim mai buni. Cu ceilalţi şi cu noi înşine.

opinii

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

Iaşi, oraşul teilor

George PLEȘU

Iaşi, oraşul teilor

În niciun oraş rolul teilor nu este atât de important ca la Iaşi. Şi nu doar prin legătura cu Teiul lui Eminescu şi importanţa pe care poetul, sub influenţa folclorului german, unde era considerat copacul îndrăgostiţilor, a atribuit-o acestei specii. Ci prin modul în care mirosul teilor devine parte din patrimoniul intangibil al oraşului. Nu există ieşean, născut aici sau venit din alte părţi, ba chiar studenţi sau turişti, care să fi trecut în iunie prin capitala Moldovei şi să nu aibă amintiri unice legate de teii în floare.

Omul textual, noul protagonist postmodern

Codrin Liviu CUȚITARU

Omul textual, noul protagonist postmodern

Omul textual nu are o identitate stabilă, el migrează tipologic, în universul ficţional. Nu-şi arată niciodată fizionomia. Preferă imaginea „haşurată”, decompusă în „aburul” literaturii. Bret Easton Ellis este, indubitabil, unul dintre cei mai mari prozatori contemporani, un postmodernist pur-sânge.

pulspulspuls

Saga Jiji&Mihăiţă - Nepoţelu’ revine în prim-plan: noi ponturi pentru vechi piste

Saga Jiji&Mihăiţă - Nepoţelu’ revine în prim-plan: noi ponturi pentru vechi piste

La cererea publicului, stimaţi telespectatori, revenim la cele spuse aicea pe la începutul săptămânii curente referitor la destinul tragi-cosmic al şmenului penal Skoda şi la rolul unui procurorel nepoţel al unei inculpate conţilieră personală de actual edil şef. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.