anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

sambata, 01.04.2023

Advertorial

Cum analizezi un meci de tenis (P)

GALERIE
Cum analizezi un meci de tenis
  • Cum analizezi un meci de tenis
- +

Tenisul este fara discutie unul dintre cele mai populare sporturi printre pariorii din Romania si nu numai. Zilnic vei gasi zeci de meciuri de tenis pe care poti paria, iar in cadrul sectiunilor de pariuri live vei avea la dispozitie, de asemenea, multe astfel de evenimente pe care sa pariezi in direct.
Oferta de pariere pe meciurile de tenis s-a diversificat si ea foarte mult in ultimii ani. Astfel, acum te poti bucura de o experienta de pariere excelenta daca esti pasionat de sportul “alb”.

Pentru a obtine rezultate cat mai bune si castiguri pe masura cand pariezi pe tenis este esential sa stii cum sa analizezi corect un astfel de meci. Iti voi prezenta mai jos cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont.

Sfaturi cum sa analizezi un meci de tenis

Meciurile de tenis sunt nelipsite din oferta caselor de pariuri, avand foarte multe tipuri de pariuri din tenis. Practic, tenisul este al doilea sport ca popularitate dupa fotbal. Faptul ca exista in fiecare zi si aproape la orice ora din zi si din noapte meciuri de tenis pe care poti paria reprezinta un avantaj important.

Inainte de a-ti prezenta propriu-zis cum sa analizezi un meci de tenis, pentru a avea rezultate bune, dar si pentru a avea parte de o experienta de joc excelenta trebuie sa alegi o agentie de pariuri online de top.

Este important ca agentia la care joci sa aiba o oferta cat mai extinsa pentru meciurile de tenis. Astfel tu vei avea mereu multe evenimente si tipuri de pronosticuri din care poti sa alegi.

O alegere foarte buna daca iti place sa pariezi pe tenis este agentia online Superbet. Te vei bucura de cote excelente si una dintre cele mai bune oferte atat pre-meci, cat si live. In plus, beneficiezi de aplicatie de mobil de top, streaming live, cash out si bonusuri consistente, uneori putand incasa chiar si bonus fara depunere la Superbet.

Atunci cand te informezi cu privire la un meci de tenis, in analiza acestuia este foarte important sa tii cont de urmatorii factori:

Forma de moment a jucatorilor

Orice jucator de tenis, oricat de bun ar fi poate trece prin forme de moment diferite. Exista momente pe parcursul unui an cand un anumit jucator efectiv nu se afla intr-o forma buna, iar rezultatele obtinute sunt mult sub asteptari. Tocmai din acest motiv, primul lucru dupa care ar trebui sa te ghidezi in alegerea pronosticurilor pe meciurile de tenis este forma de moment a celor doi sportivi.
Analizeaza asadar ultimele rezultate obtinute de acestia si statisticile privind performantele in meciurile anterioare (greseli nefortate, asi, duble greseli etc.) si astfel iti vei putea da seama daca un jucator trece printr-o perioada buna sau nu. 
In plus, forma de moment se traduce si prin moralul jucatorilor – daca un jucator vine dupa o infrangere rusinoasa, acesta poate fi afectat din punct de vedere psihic, in timp ce o serie de victorii mari ii poate da multa incredere unui tenismen.

Suprafata de joc

La meciurile de tenis este absolut esential sa iei in calcul suprafata de joc. Dupa cum probabil stii deja, turneele de tenis se desfasoara pe diferite suprafete – zgura, hard, iarba etc. Fiecare suprafata de joc are propriile caracteristici si se pliaza mai bine pe un anumit stil de joc. Sunt unii jucatori recunoscuti pentru performantele lor pe anumite suprafete. 
De asemenea, pentru fiecare suprafata exista anumite particularitati si este avantajat un anumit stil de joc. De exemplu, cei cu un serviciu foarte puternic sunt avantajati in meciurile jucate pe iarba, care se desfasoara intr-o viteza rapida, in timp ce meciurile pe zgura au o viteza de joc mai scazuta.
Asadar, cand analizezi un meci de tenis tine cont de performantele celor doi sportivi pe respectiva suprafata. Un jucator poate avea rezultate complet diferite pe zgura fata de iarba, de exemplu, deci acesta este un aspect prioritar de luat in considerare.

Meciurile directe (H2H)

La tenis intalnirile directe sunt mai importante probabil decat in oricare alt sport. Tinand cont ca vorbim de un sport individual, unde se intalnesc doar doi sportivi care concureaza unul impotriva celuilalt, rezultatele directe (H2H) sunt de mare folos. 
Stilurile de joc ale tenismenilor pot fi uneori mult diferite, iar un anumit stil poate fi anihilat de o anumita maniera de joc. Astfel, daca analizezi rezultatele directe poti observa anumite tendinte ale meciurilor dintre doi sportivi care te pot indruma catre un anumit pronostic.

Motivatia jucatorilor

Este clar ca pentru marii jucatori unele turnee sunt mai importante decat altele, iar aici fac referire in special la turneele de Grand Slam, acolo unde motivatia este maxima. De aceea trebuie sa tii cont si de motivatia jucatorilor implicati intr-un meci de tenis. 
Unele turnee mai putin importante dinaintea turneelor de Grand Slam sunt “folosite” de jucatorii de top strict pentru incalzire si pentru a ajunge intr-o forma de moment cat mai buna la momentul startului turneului important. Astfel pot aparea uneori si rezultate surpriza, tinand cont ca outsiderii (jucatorii mai slab cotati) vor da totul pentru a obtine victoria.

Pe langa toate lucrurile amintite mai sus, in analiza unui meci de tenis este util sa tii cont si de alte aspecte, precum conditia fizica a jucatorilor (oboseala acumulata, revenirea dupa accidentari etc.), fluctuatia cotelor sau importanta turneului.

E clar ca informandu-te cu atentie asupra meciurilor de tenis pe care pariezi iti vei creste sansa de reusita pe termen lung si vei avea rezultate mai bune.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Greierii din capul „furnicuţei”

Nicolae GRECU

Greierii din capul „furnicuţei”

Cazul Dorinel Munteanu nu este izolat: climatul de scandal care domină fotbalul românesc, iniţiat de oameni de fotbal cu calităţi îndoielnice, este girat chiar de către zeii care au scos acum 30 de ani lumea în stradă.

opinii

Eufemismele (V)

Eugen MUNTEANU

Eufemismele (V)

Comentarea metamorfozelor mereu surprinzătoare ale fenomenului discursiv pe care îl numim eufemizare continuă pe marginea unor exemple din aria terminologiilor profesionale.

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Dorin DOBRINCU

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Tema unionismului – în mod explicit unirea României cu Republica Moldova (sau invers) – a fost destul de populară în ultimul deceniu, în mai mare măsură la vest de Prut, în creştere la est de râu. Nu este de mirare că mulţi politicieni de la Bucureşti sau Chişinău, activişti de diverse orientări, cetăţeni în căutare de notorietate s-au agăţat de subiect şi l-au rostogolit în media, pe reţelele sociale, la manifestaţii felurite, la adunări electorale, conferinţe, l-au inscripţionat pe clădiri publice sau pe marginea căilor de comunicaţii.

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

Ioan STANOMIR

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

La centenar, constituţia de la 1923 întruchipează paradoxurile epocii interbelice: mai mult decât oricare alt text, ea ilustrează reuşitele şi imperfecţiunile sistemului de guvernare al României Mari. Lichidată în 1938 de lovitura de stat carlistă, repusă în vigoare parţial la 1944, înlocuită cu ordinea totalitară comunistă, spre a fi invocată mai apoi în anii de după 1989, constituţia de la 1923 devine, o dată cu trecerea timpului, imaginea libertăţii pe care noile tiranii o înlătură. În posteritate, constituţia de la 1923 este mai elocventă şi memorabilă decât în intervalul ei de aplicare concretă. În lupta cu dictaturile secolului XX, legea fundamentală de la 1923 este mobilizată ca un semn al moderaţiei şi al domniei legii.

pulspulspuls

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

PULS

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

Dacă e uichend, haideţi pe astăzi să fie una fără politicieni, că aşa ne-am şoptit în barbă acuma ceva vreme: măcar sâmbăta să nu-i mai vedem prin faţa ochilor pe aici pe la rubricuţă! Aşadar, să fie una cu „Bă, tu iar n-ai şapcă?”. Adicătelea cu ţaigheri şefi, foşti sau actuali. Iar pe astăzi avem veşti noi despre unul fost, actualmente pensionar baban. 

Caricatura zilei

România - Belarus

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

    Fotografia zilei

    Intrebarea zilei

    Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.