Cum contribuie agenda digitală la evoluția saloanelor de beauty (P)

marți, 25 octombrie 2022, 12:50
2 MIN
 Cum contribuie agenda digitală la evoluția saloanelor de beauty (P)

Într-o perioadă în care tehnologia nu cunoscuse încă evoluțiile de care se bucură astăzi, agenda clasică reprezenta un instrument important în ceea ce privește gestionarea programărilor. Prin acest lucru se înțelege faptul că fiecare profesionist de beauty își nota manual detaliile următoarelor programări. Astăzi, când trăim într-o lume a vitezei în care nevoile și cerințele consumatorilor se schimbă foarte repede, iar varietatea de oferte este în creștere, agenda tradițională nu pare să mai fie de folos pentru profesioniști.

Agendele digitale sub forma aplicațiilor de management al programărilor au reușit să ofere cea mai importantă resursă specialiștilor de beauty și anume timp, pe care îl pot aloca pasiunii lor. Acest aspect este posibil datorită modalității revoluționare prin care clienții se pot programa online la salon. Profesionistul trebuie să selecteze orarul disponibil ce va fi afișat în timp real pe aplicație, iar cei care doresc se pot programa oricând de pe telefon sau desktop, fără să mai contacteze direct profesionistul. Timpul pierdut în vederea aspectelor organizatorice poate fi acum înlocuit cu cel dedicat evoluției profesionale ce atrage cu sine de fiecare dată creșterile financiare.

Programările anulate în ultimul moment sau chiar neprezentările determină pierderi financiare ce împiedică evoluția saloanelor de beauty deoarece timpul rezervat nu poate fi înlocuit cu programări de ultim moment atunci când utilizezi agenda tradițională. Aplicațiile de management al programărilor promit un număr redus de programări anulate sau neprezentări datorită mesajelor și notificărilor de reamintire prin care li se transmit clienților detaliile programării, precum și posibilitatea unei reprogramări. În plus, aceste aplicații asigură expunera saloanelor precum și a profesioniștilor de beauty către un public numeros prin intermediul reclamelor plătite. Astfel, agenda digitală reușește să contribuie și la creșterile financiare ale salonului și implicit ale echipei.

MERO este prima aplicație de programări online din România, lansată în anul 2017, din a cărei comunitate fac parte, în prezent, peste 3000 de profesioniști din domeniul beauty. Aplicație recomandată de Cătălin Lungu, top hairdresser, cu o impresionantă experiență de 25 de ani în domeniul înfrumusețării.

Devino membru al comunităţii de profesionişti de pe MERO şi fă un pas sigur către evoluția ta financiară!

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii