Cum decizi ce fel de sistem de acoperiş să-ţi iei?
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Cum decizi ce fel de sistem de acoperiş să-ţi iei?

GALERIE
showroom_sus24
  • showroom_sus
  • 24
- +

Alegerea unui acoperiş trebuie să fie atent realizată, nu doar pentru că valoarea achiziţiei este ridicată, ci şi pentru că reprezintă o investiţie pe termen lung în siguranţa şi confortul unei case.


Ciprian Marcu, managerul companiei Caretta din Iaşi producător naţional de sisteme complete de acoperiş din ţiglă metalică ne-a oferit câteva recomandări privitoare la demersul de achiziţie a unui acoperiş.

”Atunci când doreşti să îţi acoperi o casă nouă este preferabil să iei în calcul achiziţia unui sistem complet de acoperiş (învelitoare, sistem pluvial şi accesorii). Orice completare sau lucrare ulterioară pentru montarea unor elemente neglijate iniţial înseamnă costuri suplimentare mai mari şi timp pierdut.

Recomand o atentă informare asupra a ceea ce conţine o ofertă de acoperiş. Clienţii să solicite oferte sub formă de deviz detaliat, care să cuprindă preţuri, cantităţi, suprafaţe, numărul accesoriilor, culorile, costul de transport şi termenul de livrare. Apoi trebuie să compare ofertele culese prin prisma tuturor acestor elemente. La Caretta mereu am promovat un sistem transparent de ofertare, detaliat pe fiecare aspect menţionat astfel încât clientul să ştie pe ce anume dă banii.

Detaliile fac diferenţa. Este important să acordaţi atenţie următoarelor aspecte:
-  existenţa elementelor de etanşare (coamă, streaşină) care asigură ventilarea corectă a acoperişului şi, cel mai important, împiedică infiltrarea apei, previne formarea cuiburilor de păsări şi constituie protecţie pentru vânt şi zgomot;

- lăţimea doliei utilizate la intersecţia şarpantelor se recomandă a fi cât mai mare pentru a asigura preluarea întregului debit de apă;

- utilizarea paziilor de jgheab şi fronton corespunzătoare pentru a preveni deteriorarea şi putrezirea în timp a streaşinei din lemn;

 

Calitatea se reflectă în preţ

 

Preţurile de ofertă foarte mici ascund o calitate scăzută sau oferte incomplete. Calitatea unui acoperiş complet şi durabil este mult influenţată şi de existenţa unui sistem pluvial eficient şi a tuturor accesoriilor necesare asigurării funcţionalităţii acestuia.

Caretta oferă preţuri avantajoase pentru o calitate ridicată şi îşi permite să garanteze această calitate. Vă invităm pentru a cunoaşte oferta noastră, iar pentru a culege informaţii despre alegerea unui acoperiş puteţi accesa site-ul companiei www.caretta.ro, secţiunea sfaturi de cumpărare sau puteţi discuta cu unul dintre specialiştii noştrii la numărul de telefon 0735.000.555”.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre 2024

Cătălin ONOFREI

Spre 2024

Spion rus ori doar simplu mercenar român, Ponta s-a activat şi a apăsat deja butonul roşu!

Filmuletul zilei

opinii

Zona de confort

Briscan ZARA

Zona de confort

E o poziţie în care am putea sta la nesfârşit, pe care o căutăm în momentele grele, o regretăm când o pierdem, dar pe care de multe ori o şi urâm pentru că nu ne oferă nimic deosebit. Cu toţii căutăm şi găsim această stare, fără ea e greu de trăit. Pentru că vrem sa ne simţim confortabil, liniştiţi, relaxanţi. Ca orice pe lumea asta însă, foarte rar recunoaştem când suntem într-o asemenea stare şi o apreciem extrem de puţine ori.

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Ciprian IFTIMOAEI

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a stabilit ca pe data de 15 mai a fiecărui an să se aniverseze Ziua Internaţională a Familiei pentru a sublinia importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului şi a Patriarhiei Române, ziua de 15 mai a devenit zi de sărbătoare a familiei şi în România. Pentru anul 2021, Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a propus ca temă de reflecţie „Familiile şi noile tehnologii”.

Trilogia. Ultimul capitol

Mihai DORIN

Trilogia. Ultimul capitol

Drama universităţilor româneşti în primele decenii ale regimului comunist nu era un subiect lesne de acceptat la începutul anilor ’90 de comunitatea academică. Istoricul Dănuţ Doboş a constatat acest decalaj dintre subiectul istoric şi receptori, preferând, pentru început să se adreseze publicului larg.

pulspulspuls

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

Nu ştim dacă aţi observat în ultimele zile cam cât de tare a decăzut Iaşul, odată cu penaliada marilor cârmaci liberali, dar haideţi să vă atragem noi atenţia la un aspect care poate v-a scăpat. 

Caricatura zilei

Descoperire științifică

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.