anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Cum îți asiguri un preț fix la electricitate timp de 12 luni pentru casa ta (P)

GALERIE
Enel
 • Enel
- +

Anul acesta a venit cu schimbări importante pe piața de energie electrică, în contextul liberalizării  prețului energiei electrice, dar și pe piața de gaze naturale, în urma liberalizării ce a avut loc anul trecut. Chiar dacă nu ați luat până acum o decizie în privința contractelor de furnizare a energiei electrice/gazelor naturale pentru casă, vă reamintim că puteți opta în orice moment pentru un produs de pe piața concurențială. 

Enel Energie și Enel Energie Muntenia oferă o serie de produse destinate clienților din toate zonele țării, cu garanția unor prețuri fixe la energia electrică pentru o perioadă de 12 luni, fiind astfel protejați de orice eventuală creștere a prețului energiei electrice în piață.  

Mai mult, până la data de 17 octombrie 2021, clienții casnici care încheie un contract de furnizare a energiei electrice sau/și gaze naturale în piața concurențială într-unul dintre magazinele Enel participante pentru locuri de consum aflate în județele care fac parte din Teritoriul Campaniei conform

Regulamentului beneficiază inclusiv de premii instant. Oferta este valabilă la schimbarea titularului de contract, la schimbarea furnizorului și/sau pentru locurile de consum noi pentru oricare dintre ofertele-tip Enel în termenii și condițiile menționate în Regulamentul Campaniei „Vara asta Enel te surprinde cu premii instant”. Acesta este disponibil pe www.enel.ro.

La Enel, contractul de furnizare de energie electrică/gaze naturale pe piața concurențială poate fi încheiat pe un interval de timp determinat sau pe unul nedeterminat, însă perioada de valabilitate a unei oferte de preț este de 12 luni. Înainte de expirarea acesteia, veți primi o notificare cu prețul ofertei similare sau a unei alte oferte, valabilă pentru o nouă perioadă. Puteți alege prelungirea tacită a contractului în condițiile comunicate, puteți opta pentru o altă ofertă de furnizare energie electrică/gaze naturale de la Enel sau puteți transmite notificare de refuz a noilor condiții și de încetare a contractului. Este important să ne anunțați până la data menționată în notificarea primită fie prin e-mail, fie utilizând un alt canal de comunicare despre o opțiune diferită, altfel oferta este considerată acceptată în mod tacit. 

Ce trebuie să știi în alegerea unei oferte de furnizare a energiei electrice

Dacă doriți să treceți de pe piața pentru serviciu universal pe cea concurenţială sau să vă schimbați furnizorul e bine să fiți atenți la calitatea serviciului de furnizare și la caracteristicile produsului oferit. Este important să puteți alege între factura fizică și cea electronică, între mai multe canale de plată a facturii, să aveți la dispoziție canale de contactare diverse – telefonic, online, magazine -, call center specializat, precum și centre de relații cu clienții disponibile în toată țara.

Furnizorii Enel vă pun la dispoziție oferte ce conțin produse și servicii cu valoare adăugată, precum și pachete integrate, prin care puteți beneficia la pachet de energie electrică și de gaze naturale sau de pachete care includ servicii de asistență tehnică sau alte beneficii. Printr-un singur serviciu, care pune totul în același coș, lucrurile funcționează mai repede, devin mai simple și mai avantajoase. 

Totodată, Enel Energie și Enel Energie Muntenia vă oferă posibilitatea de a vă alege oferta care vi se potrivește cel mai bine și  vă ajută să economisiți în procesul de contractare sau de plata a facturii prin servicii online (www.enel.ro) și aplicații pentru gestionarea contului de client, precum MyEnel. În plus, echipa dedicată de specialiști Enel vă pune la dispoziție asistența și informațiile de care aveți nevoie privind furnizarea energiei electrice/gazelor naturale.

Pentru a ne cunoaște mai bine și pentru mai multe detalii despre ofertele Enel, ne puteți contacta la 021 9977 (apel cu tarif normal) sau vă așteptăm în magazinul Enel din orașul Iași, la adresa Str. Palas, nr. 5B, clădirea D3 din cadrul Palas Mall. Lista completă a magazinelor Enel incluse în campania „Vara asta Enel te surprinde cu premii instant” este disponibilă pe www.enel.ro. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Războiul din Ucraina divide Occidentul; taberele (II)

Alexandru LĂZESCU

Războiul din Ucraina divide Occidentul; taberele (II)

În timp ce puterile europene majore doresc o finalizare rapidă a războiului din Ucraina, indiferent de rezultat, pentru America miza acestuia este una globală, cu impact asupra competiţiei geopolitice cu China.

opinii

Uzul raţiunii

Nichita DANILOV

Uzul raţiunii

Un popor fără un lider care să-i apere demnitatea şi interesele tinde să devină o mulţime nulă. Oare mai e nevoie să mai spun că spre asta alunecă zi de zi, ceas de ceas, România zilelor noastre?! Căci azi, noi, cei care am trăit în comunism, vedem cum idealurile în care am crezut sunt călcate unul după altul în picioare.

Dropsuri şi pastile

Michael ASTNER

Dropsuri şi pastile

Motto: De la salcie pân’ la tisa/ Tot copacu’ plânsu-mi-s-a...

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.