anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Cum poţi obţine un împrumut rapid de bani

GALERIE
Cum-poti-obtine-un-imprumut-rapid-de-bani
 • Cum-poti-obtine-un-imprumut-rapid-de-bani
- +

Nevoia urgenţă de bani, nu este niciodată o situaţie plăcută. A avea un fond de urgenţă pentru momente neplăcute este cea mai bună soluţie, dar este destul de greu să economiseşti bani.

Singura soluţie este să găseşti o modalitate de a obţine un împrumut rapid, alta decât împrumuturile la bancă. Poţi afla mai multe detalii despre împrumuturi rapide aici banksecrets.eu/ro. Iată ce opţiuni ai:

Împrumuturi de bani de la prieteni şi familie

Nimănui nu-i place să meargă la prieteni şi familie pentru a cere un împrumut. Chiar dacă cei apropiaţi sunt dispuşi să te ajute cu suma de care ai nevoie, te poţi simţi jenant. Totuşi, aceasta este cea mai bună opţiune dacă ai nevoie de bani rapid. Într-un fel, prietenii şi familia nu vor cere dobânda pe suma împrumutată, deci este un împrumut gratuit. În plus, ei vor înţelege dacă termenul de rambursare se schimbă, sau dacă nu poţi înapoia toţi banii la timp.

Împrumutul de bani de la prieteni şi familie, cu toate acestea, vine cu unele dezavantaje semnificative. Din cauza banilor, se pot strica relaţiile. Dacă intenţionezi să împrumuţi bani în acest mod, asigură-te că toate detaliile cu privire la împrumut sunt clare pentru ambele părţi.

Vânzarea sau amanetarea bunurilor

Poţi obţine bani rapid prin două modalităţi: îţi poţi vinde bunurile, sau le poţi amaneta plătind un comision lunar, în speranţa că le vei recupera cândva. Ambele opţiuni pot fi modalităţi foarte bune de a obţine nişte bani în plus, deşi ambele au riscurile şi dezavantajele lor. De cele mai multe ori, nu vei reuşi să-ţi vinzi lucrurile la adevărata lor valoare, şi nici nu ai timp să aştepţi oferte mai bune. Iar, în ceea ce priveşte amanetarea lucrurilor, pe lângă faptul că primeşti o sumă mică de bani, mai plăteşti şi un comision destul de mare.

Împrumuturi sau credite rapide

Împrumuturile rapide sunt un tip foarte frecvent de împrumut pe termen scurt, şi poţi găsi câteva companii aici https://ocenbank.pl/. Acestea oferă sume relativ mici de bani, care sunt rambursate total luna următoare, sau sunt împărţite în rate lunare accesibile. Dobânzile pentru aceste credite rapide sunt ridicate, însă avantajul este că poţi obţine banii rapid, în maximum o zi lucrătoare, iar procesul de împrumut este foarte simplu. Un credit rapid este o soluţie ideală pentru o problemă financiară pe termen scurt, însă trebui să fii foarte atent ca această problemă să nu devină una pe termen lung, pentru că vei ajunge să plăteşti foarte mulţi bani în plus.

Cea mai bună modalitate de a face faţă cheltuielilor de urgenţă, este să ai deja nişte bani puşi deoparte. Un fond de urgenţă bine aprovizionat îţi va oferi o soluţie fără dobânda pentru orice factură surpriză care îţi apare în cale. Dar să economiseşti bani este destul de dificil, mai ales în cazul în care abia reuşeşti să gestionezi banii de la un salariu la altul. Dacă ai nevoie de numerar rapid, există întotdeauna soluţii. Trebuie doar să o găseşti pe cea mai potrivită pentru tine!

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Războiul din Ucraina divide Occidentul; taberele (II)

Alexandru LĂZESCU

Războiul din Ucraina divide Occidentul; taberele (II)

În timp ce puterile europene majore doresc o finalizare rapidă a războiului din Ucraina, indiferent de rezultat, pentru America miza acestuia este una globală, cu impact asupra competiţiei geopolitice cu China.

opinii

Uzul raţiunii

Nichita DANILOV

Uzul raţiunii

Un popor fără un lider care să-i apere demnitatea şi interesele tinde să devină o mulţime nulă. Oare mai e nevoie să mai spun că spre asta alunecă zi de zi, ceas de ceas, România zilelor noastre?! Căci azi, noi, cei care am trăit în comunism, vedem cum idealurile în care am crezut sunt călcate unul după altul în picioare.

Dropsuri şi pastile

Michael ASTNER

Dropsuri şi pastile

Motto: De la salcie pân’ la tisa/ Tot copacu’ plânsu-mi-s-a...

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.