anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 26.06.2022

Cum puteți câștiga bani dacă sunteți proprietarul unui autoturism care are maxim 10 ani? (P)

GALERIE
inchiriaza masina de la proprietari
 • inchiriaza masina de la proprietari
- +

Din ce în ce mai multe companii private din România oferă servicii extrem de utile, multor categorii de persoane. Este și cazul site-ului de rezervări perpetoo.com.

Ce fel de servicii puteți contracta chiar acum cu ajutorul acestui site de rezervări?

Compania aceasta furnizează servicii profesionale de închirieri autoturisme, autoutilitare și autorulote, în condiții foarte avantajoase. Fiind o companie foarte serioasă , aveți posibilitatea de a închiria chiar mașini în sistem de car-sharing sau în sistem de plata/zi, direct de la proprietarii din apropiere. Este un sistem nou de închiriere care vă poate avantaja mult în anumite momente.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest gen de servicii, sistemul de închiriere car-sharing este acel sistem care vă permite să închiriați o mașină liberă doar pentru câteva ore. Nu va fi necesar să plătiți închirierea mașinii pentru o zi întreagă, dacă vă este necesară doar câteva ore.

Al doilea atu pe care această companie îl deține este, posibilitatea de a închiria autoturismul, autoutilitara sau autorulota în mod direct de la proprietarul mașinii. Acest lucru înseamnă că aveți acces exact la mașina pe care o doriți! Ofertele fiind variate și diversificate, puteți alege prețul și modelul care vă avantajează cel mai mult, în funcție și de tipul de deplasare, concediu, afaceri, evenimente speciale, călătorii de afaceri, etc.

Pentru că este o afacere de succes, perpetoo.com oferă servicii de acest gen în mai multe localități mari din România: București, Ilfov, Oradea, Sibiu, Brașov, Constanța, Suceava și Iași.

Dacă vă aflați în orașul Iași și aveți nevoie câteva ore sau mai multe zile de servicii profesionale de inchiriere autoturism Iasi, știți acum cărei companii vă puteți adresa. Acest lucru este valabil și pentru persoanele care dețin în proprietate un autoturism, o autoutilitară sau chiar și o autorulotă, și care doresc să câștige sume de bani din închirierea acestora. Contactați și dumneavoastră această companie chiar acum!

Furnizează servicii profesionale iar procedura de închiriere este foarte simplă.

Informații utile despre oferta perpetoo.com

De ce este avantajoasă închirierea unei mașini direct de la proprietarii acesteia?

Un astfel de procedeu de închiriere prezintă câteva avantaje importante, după părerea noastră. În primul rând este vorba de posibilitatea de a alege exact modelul, anul de fabricație, kilometri rulați precum și localitatea de unde poate fi închiriată mașina. Anumite persoane au astfel de preferințe!

Un alt avantaj pentru comunitatea locală este acela de a oferi persoanelor de aici posibilitatea de a câștiga bani închiriind propriile mașini. În felul acesta, avantajul este reciproc!

Spre exemplu, un serviciu de inchiriere autoutilitara Iasi este avantajos atât pentru proprietarul mașinii care nu are solicitări zi de zi, cât și pentru persoana care are nevoie de autoutilitara respectivă. Prețurile sunt și ele mult mai bune, fiind oferte mult mai variate!

După părerea noastră este recomandat să solicitați toate informațiile de la compania respectivă pentru a vă convinge dacă este mai avantajos sistemul acesta dedicat închirierii mașinilor pentru dumneavoastră. Pe site-ul companiei aveți prețurile postate pentru toate tipurile de autoturisme și autoutilitare.

SUCCES și servicii profesionale în adevăratul sens al cuvântului!

           

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.