Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Cum sa aveti invitatii de nunta si de botez personalizate

GALERIE
logo invitatii originale
  • logo invitatii originale
- +

Cele mai multe invitatii de nunta pe care le puteti gasi pe piata astazi au ceva standard si dau impresia de produse de serie. Cand veti vizualiza oferta online, veti remarca tocmai distanta foarte mare dintre produsele acestea si invitatiile comune. Personalizarea nu este insa un concept atat de simplu precum ar parea. Iata pe ce se bazeaza aceasta:

 Informatiile personale – primul si cel mai important aspect din cadrul personalizarii este redat de informatiile personale (de la nume, la adrese de contact, numere de telefon, etc.). Integrarea creativa a acestora in ansamblul invitatiei este, de aceea, extrem de importanta.

·         Text personalizat – puteti alege un text general, dar e indicat sa alegeti o varianta originala si unica. Unicitatea textului sustine individualitatea invitatiilor de nunta sau de botez si adauga eleganta ansamblului.

·         Culori – schemele de culori folosite la invitatii trebuie sa fie in concordanta cu schemele de culori folosite in cadrul evenimentului. Puteti alege o varianta standard (care este, totusi, foarte personalizata!) sau puteti sa creati un dialog mai subtil, dar mult mai eficient estetic, intre natura invitatiei si obiectele din cadrul evenimentului, de la servetele, la fetele de masa, la decorurile salii, la florile folosite etc.

·         Tema evenimentului – daca v-ati decis pentru o anumita tema, trebuie sa stiti ca aceasta poate fi integrata creativ in design-ul invitatiilor. Cu cat furnizati informatii  mai exacte cu privire la tema aleasa, cu atat va fi mai evidenta aceasta pentru eveniment.

 “Un adaos extrem de atractiv care va este pus la dispozitie este alegerea personalizarii invitatiilor de nunta fara adaosuri de pret suplimentare. Tipul cartonului, modul ambalarii, complexitatea designului – toate acestea sunt la latitudinea dumneavoastra. Daca, in plus, decideti aceste detalii din timp, aveti posibilitatea de a le modifica inainte ca invitatiile sa intre efectiv in faza de productie, fapt ce adauga un plus de flexibilitate in cadrul pregatirii evenimentului” a declarat pentru ziarul nostru doamna Anca Cristescu, manager al Perfect Marriage , companie ce ofera posibilitatea de a comanda online invitatii de nunta si de botez .

 Exista desigur situatii complexe in care numarul si numele invitatiilor nu este definitivat pana inainte cu cateva zile de desfasurarea evenimentului. Lipsa efectiva a resurselor de timp poate crea anumite probleme in multe situatii, in special daca acestea nu sunt previzionate cu atentie.

 Orisicum, in prezent aveti posibilitatea de a opta pentru invitatii suplimentare in cazul in care aveti nevoie. Desi este recomandat sa le comandati in avans pentru a evita situatiile neplacute, de notificari intarziate, aveti oportunitatea de a opta pentru una din cele doua variante. Intrucat exista diferente majore in calitate si continut de la un tip de invitatie la altul, puteti sa va decideti pentru tipul preferat de invitatie de nunta bazandu-va atat pe preferintele personale privind calitatea materialelor folosite si a textului utilizat, cat si pe bugetul de care dispuneti.

 Pretul invitatilor de nunta joaca un rol foarte important pentru toti cei interesati de asemenea produse. Ca urmare, fiecare tip de invitatie de nunta are pretul stabilit pornind de la criterile cele mai importante pentru cumparatori. O invitatie de nunta mai ieftina nu presupune neaparat materiale mai slabe calitativ, ci doar un proces de productie mai simplu si mai rapid. Consecutiv, cele mai scumpe garanteaza calitatea pretul reflectand de asemenea si complexitatea tehnologiei utilizate la obtinerea acestora.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri