De Sănătate

Punem punctul pe știi

Advertorial

Cum să curățați toaleta: sfaturi și trucuri eficiente (P)

marți, 06 decembrie 2022, 15:19
4 MIN
 Cum să curățați toaleta: sfaturi și trucuri eficiente (P)

Vreți să știți cum să curățați eficient toaletă? Fără îndoială, este o procedură care poate fi destul de dificilă. S-ar putea chiar să vă simțiți puțin reticenți în a efectua acest tip de întreținere. Însă, oricât de murdară arată toaletă, trebuie să știți că este posibil să faceți o curățare profesională fără a fi nevoie să petreceți prea mult timp.

Un alt aspect important despre curățarea băilor în general este că oamenii cred adesea că trebuie să cheltuiască mulți bani pe produse de curățare. Dar, nu este întotdeauna așa. De fapt, este posibil să învățați cum să curățați fundul toaletei folosind câteva trucuri sau produse de calitate, precum produse SANO.

De ce este important să curățați toaletă?

Cu siguranță ați pus la îndoială motivele pentru care este important să curățați toaletă. Ei bine, cunoașterea acestui lucru va clarifica unele îndoieli cu privire la igiena băii dumneavoastră și la măsurile adecvate pentru curățarea acesteia.

În primul rând, rețineți că, cu cât așteptați mai mult până să curățați toaletă, cu atât va fi mai dificil să îndepărtați murdăria și să o lăsați strălucitoare. Pe de altă parte, rețineți că acest tip de murdărie este extrem de neigienică și va pune sub semnul întrebării curățenia băii în general.

Cu toate acestea, nu este doar un factor estetic. Ei bine, sănătatea poate fi compromisă prin necurățarea corectă a toaletei. De ce? Rețineți că bacteriile, ciupercile și alți agenți dăunători sănătății pot fi depozitați pe aceste suprafețe. În plus, becurile care generează un miros urât conțin particule poluante care pot dăuna sănătății. Prin urmare, dacă doriți să oferiți familiei dvs. mai multă siguranță și protecție, este vital să curățați corect suprafețele toaletei și ale întregii băi. Puteți folosi eficient domestos wc, dar și alte produse de la Sanito.ro.

Cum să curățați o toaletă foarte murdară?

Știind cum să curățați o toaletă, chiar și când este foarte murdară, vă va oferi pregătirea de care aveți nevoie pentru a avea mereu baia în stare perfectă. În plus, astfel veți atenua considerabil murdăria care poate apărea în timp. Prin urmare, vă vom spune câteva sfaturi sau metode care vă vor ajuta să îndepărtați cea mai complicată murdărie.

1.Detergent praf

Detergentul praf pe care îl folosiți la spălarea rufelor are o eficientă considerabilă pentru a face alte tipuri de întreținere. Printre beneficiile aplicării acestei soluții de întreținere se numără faptul că este foarte ușor de folosit și destul de sigur.

Ceea ce trebuie să faceți este să adăugați 200 de grame de detergent praf pe fundul toaletei. Închideți capacul și lăsați cel puțin 20 de minute. Vă recomandăm să luați o perie de toaletă și să frecați suprafața murdară sau pătată. Faceți-o urmând direcția toaletei și veți observa cum murdăria cedează pe măsură ce frecați. Puteți adăuga și puțină zeamă de lămâie. Face minuni!

2.Detergent lichid

Detergentul special pentru toalete este, de obicei, lichid. Acesta trebuie turnat în vasul toaletei și lăsat să acționeze conform specificației de pe fiecare recipient în parte. Dacă pe vasul de toaletă este și mult tartru, ar trebui să luați în considerare și o substanță detartranta. Ca și în cazul detergentului praf, o perie de toaletă va fi necesară. După ce ați frecat bine, trageți apă.

3. Bicarbonat de sodiu

Dacă vreți să știți cum să curățați vasul toaletei, trebuie să știți că există produse naturale care va pot ajuta să îndepărtați murdăria. Cel mai bun lucru despre utilizarea bicarbonatului de sodiu pentru curățare este că vă va oferi eficiență de dezinfecție. De fapt, bicarbonatul are proprietăți în albirea suprafețelor. Pentru a utiliza acest produs, va trebui doar să creați o soluție cu apă și jumătate de cană de săpun neutru, la care adăugați și 200 de grame de bicarbonat de sodiu. Folosiți o perie pentru vasul de toaletă și frecați suprafața pentru a îndepărta murdăria. Adăugați treptat soluția de curățare pe care ați creat-o cu apă fierbinte. Apoi, luați un burete și curățați interiorul toaletei cu mișcări circulare. În cele din urmă, adăugați apă fierbinte în toaletă.

Curățarea toaletei, fie că vorbim de vasul de toaletă sau de capac, este importantă și ar trebui efectuată zilnic sau măcar odată la două zile. Intrați pe Sanito.ro pentru a găsi produse pentru toaletă și baie, precum capac wc cu folie unica folosinta, dezinfectanți și detergenți și multe altele.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii