Cum să devii expert în amenajarea curţii casei tale şi a spaţiului din proximitate
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Cum să devii expert în amenajarea curţii casei tale şi a spaţiului din proximitate

GALERIE
brikston klinkerBrikstoncaramida aparenta brikston klinkercaramizi Brikstoncaramiziglaf brikston klinkerglaf brikstonglaf ceramic brikston klinkerglaf ceramic brikstonLogo Brikston cu slogan pe fundal albLogo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 Cpavaj brikston klinkerpavaj ceramic brikston klinker etnapavaj ceramic brikston klinkerplacaj ceramic brikston klinker baieplacaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpegplacaj ceramic brikston klinker dormitorplacaj ceramic brikstonPoza Brikston si robot industrial
 • brikston klinker
 • Brikston
 • caramida aparenta brikston klinker
 • caramizi Brikston
 • caramizi
 • glaf brikston klinker
 • glaf brikston
 • glaf ceramic brikston klinker
 • glaf ceramic brikston
 • Logo Brikston cu slogan pe fundal alb
 • Logo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 C
 • pavaj brikston klinker
 • pavaj ceramic brikston klinker etna
 • pavaj ceramic brikston klinker
 • placaj ceramic brikston klinker baie
 • placaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpeg
 • placaj ceramic brikston klinker dormitor
 • placaj ceramic brikston
 • Poza Brikston si robot industrial
- +


Curios este faptul că desi primul spaţiu cu care ia contact orice vizitator este cel exterior casei, acesta este deseori lăsat în urmă în ceea ce priveşte amenajarea. În parte, ordinea este una firească: prin curte trec utilaje, este un spaţiu folosit la depozitare în timpul etapelor de ridicare a casei şi de regulă la final are un aspect întratât de dezolant încât cu greu te poţi gândi la o soluţie viabilă şi estetică pentru acest loc. Mai mult, în funcţie de întinderea sa şi pentru că vine ca o ultimă sarcină în proiectul de construcţie, e posibil ca nici bugetul să nu îţi ajungă. De aici o mulţime de soluţii de compromise nefericite încep să îţi intre în curte şi rezultatul final se preconizează a fi unul dezastruos.

De aceea confruntaţi cu experienţe mai puţin fericite, dorinţa noastră este să îţi uşurăm din start stresul legat de curtea ta. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să aloci un buget şi să nu îl sacrifici în favoarea altor cheltuieli neprevăzute. Apoi, fă-ţi timp pentru a proiecta felul cum va arăta curtea ta.

Dacă vei dori să îi conferi mai multe utilizări ia în calcul divizarea spaţiului pe zone, conectarea lor într-un mod logic (spre exemplu, spaţiul de servit masa în aer liber ceva mai aproape de casă, dar destul de ferit de privirile indiscrete ale trecătorilor, poate separat prin includerea într-un foişor etc.), şi totodată cât din spaţiu îl vei păstra verde şi cât vei sacrifica pentru alei, padocul câinelui, grătar, garaj. Odată ce ai aceste 2 elemente: planul de amenajare şi bugetul, nu îţi rămâne decât să alegi materialele cele mai bune, cele mai durabile.

Deoarece este un spaţiu exterior, aşadar expus permanent schimbărilor de climă, trecerii de la temperaturi ridicate la stări de îngheţ şi vice versa, precum şi traficului destul de intens, este de dorit ca acest criteriu al rezistenţei să prevaleze în faţa altora. Pe lângă acesta noi milităm puternic şi pentru ca opţiunea să fie una estetică, cât mai naturală, uşor de integrat în mediu, prietenoasă, sigură, astfel încât să completeze aspectul casei tale. Din aceste motive recomandăm pavajul ceramic klinker.

Acest material întruneşte toate beneficiile de mai sus, şi în plus se montează surprinzător de uşor. Poţi economisi masiv prin renunţarea la montator. Vei fi surprins cât de plăcut este să îl montezi de unul singur şi cât de uşor îl vei păstra ulterior. Poţi adăuga şi alte produse complementare în amenajarea curţii, precum dale de paroseală, trepte şi contratrepte. Vezi oferta noastră complete la adresa: www.brikston.ro.

Sperăm că ţi-a fost de folos acest articol şi te invităm să le citeşti şi pe următoarele.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.