anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM

Advertorial

Cum să devii expert în amenajarea curţii casei tale şi a spaţiului din proximitate

GALERIE
brikston klinkerBrikstoncaramida aparenta brikston klinkercaramizi Brikstoncaramiziglaf brikston klinkerglaf brikstonglaf ceramic brikston klinkerglaf ceramic brikstonLogo Brikston cu slogan pe fundal albLogo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 Cpavaj brikston klinkerpavaj ceramic brikston klinker etnapavaj ceramic brikston klinkerplacaj ceramic brikston klinker baieplacaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpegplacaj ceramic brikston klinker dormitorplacaj ceramic brikstonPoza Brikston si robot industrial
 • brikston klinker
 • Brikston
 • caramida aparenta brikston klinker
 • caramizi Brikston
 • caramizi
 • glaf brikston klinker
 • glaf brikston
 • glaf ceramic brikston klinker
 • glaf ceramic brikston
 • Logo Brikston cu slogan pe fundal alb
 • Logo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 C
 • pavaj brikston klinker
 • pavaj ceramic brikston klinker etna
 • pavaj ceramic brikston klinker
 • placaj ceramic brikston klinker baie
 • placaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpeg
 • placaj ceramic brikston klinker dormitor
 • placaj ceramic brikston
 • Poza Brikston si robot industrial
- +


Curios este faptul că desi primul spaţiu cu care ia contact orice vizitator este cel exterior casei, acesta este deseori lăsat în urmă în ceea ce priveşte amenajarea. În parte, ordinea este una firească: prin curte trec utilaje, este un spaţiu folosit la depozitare în timpul etapelor de ridicare a casei şi de regulă la final are un aspect întratât de dezolant încât cu greu te poţi gândi la o soluţie viabilă şi estetică pentru acest loc. Mai mult, în funcţie de întinderea sa şi pentru că vine ca o ultimă sarcină în proiectul de construcţie, e posibil ca nici bugetul să nu îţi ajungă. De aici o mulţime de soluţii de compromise nefericite încep să îţi intre în curte şi rezultatul final se preconizează a fi unul dezastruos.

De aceea confruntaţi cu experienţe mai puţin fericite, dorinţa noastră este să îţi uşurăm din start stresul legat de curtea ta. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să aloci un buget şi să nu îl sacrifici în favoarea altor cheltuieli neprevăzute. Apoi, fă-ţi timp pentru a proiecta felul cum va arăta curtea ta.

Dacă vei dori să îi conferi mai multe utilizări ia în calcul divizarea spaţiului pe zone, conectarea lor într-un mod logic (spre exemplu, spaţiul de servit masa în aer liber ceva mai aproape de casă, dar destul de ferit de privirile indiscrete ale trecătorilor, poate separat prin includerea într-un foişor etc.), şi totodată cât din spaţiu îl vei păstra verde şi cât vei sacrifica pentru alei, padocul câinelui, grătar, garaj. Odată ce ai aceste 2 elemente: planul de amenajare şi bugetul, nu îţi rămâne decât să alegi materialele cele mai bune, cele mai durabile.

Deoarece este un spaţiu exterior, aşadar expus permanent schimbărilor de climă, trecerii de la temperaturi ridicate la stări de îngheţ şi vice versa, precum şi traficului destul de intens, este de dorit ca acest criteriu al rezistenţei să prevaleze în faţa altora. Pe lângă acesta noi milităm puternic şi pentru ca opţiunea să fie una estetică, cât mai naturală, uşor de integrat în mediu, prietenoasă, sigură, astfel încât să completeze aspectul casei tale. Din aceste motive recomandăm pavajul ceramic klinker.

Acest material întruneşte toate beneficiile de mai sus, şi în plus se montează surprinzător de uşor. Poţi economisi masiv prin renunţarea la montator. Vei fi surprins cât de plăcut este să îl montezi de unul singur şi cât de uşor îl vei păstra ulterior. Poţi adăuga şi alte produse complementare în amenajarea curţii, precum dale de paroseală, trepte şi contratrepte. Vezi oferta noastră complete la adresa: www.brikston.ro.

Sperăm că ţi-a fost de folos acest articol şi te invităm să le citeşti şi pe următoarele.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

NATO în faţa unei noi extinderi

Lucian DÎRDALA

NATO în faţa unei noi extinderi

Pentru Alianţă, cererile de aderare ale Suediei şi Finlandei sunt uşor de gestionat din perspectiva compatibilităţii. Există însă unele presiuni şi constrângeri de cu totul altă natură.  

opinii

Metamorfozele lui Eugenides

Codrin Liviu CUȚITARU

Metamorfozele lui Eugenides

Deşi unii comentatori vorbesc despre o „moarte” a postmodernismului american - prin revenirea romanului recent la epic, la poveste -, în realitate nu asistăm acum decît la remodelarea vechilor structuri moştenite de la Barth sau Hassan şi la reconsiderarea funcţiilor esenţiale ale ficţiunii. Reabilitarea instrumentarului epic reprezintă contribuţia estetică a „generaţiei următoare”, în interiorul căreia strălucesc deja Jeffrey Eugenides (laureat al Premiului Pulitzer în 2003) şi Jonathan Franzen (distins cu National Book Award în 2001). 

Politica monetară şi inflaţia

Alin ANDRIEȘ

Politica monetară şi inflaţia

În ultima perioadă se discută foarte mult despre creşterea preţurilor şi reducerea puterii de cumpărare, dar mai puţin despre soluţii şi măsurile ce ar trebui adoptate de autorităţi. Preţurile de consum au crescut în România şîn aprilie?ţ cu 3,7% comparativ cu luna martie 2022, astfel rata anuală a inflaţiei în luna aprilie 2022 comparativ cu luna aprilie 2021 a atins nivelul de 13,8% cel mai ridicat din 2004 când rata inflaţiei a fost 11,9%ş1ţ. 

Dacă nu au profesorii pâine, să mănânce cozonac!

Mircea MORARIU

Dacă nu au profesorii pâine, să mănânce cozonac!

Nu trebuie să fii un observator din cale afară de atent al vieţii politice interne pentru a băga de seamă că dl. prof.dr. Sorin Cîmpeanu este unul dintre cei mai activi miniştri din guvernul Ciucă. Apare aproape zilnic la câte un post de televiziune cu acoperire naţională (şi, slavă Domnului!avem multe), face mereu anunţuri legate de schimbări în sistemul de învăţământ, în procedurile de evaluare,vrea să se renunţe la teze, schimbă pe nepusă masă structura anului şcolar, cheamă pe neaşteptate studenţii din online în sălile de curs, anunţă că profesorilor le va fi prin lege interzis să îşi mediteze propriii elevi. 

pulspulspuls

Cum vorbeşti în dodii când te plesneşte statul cu leafă de 20.000/lună

PULS

Cum vorbeşti în dodii când te plesneşte statul cu leafă de 20.000/lună

Pentru că tot am adus ieri vorba de postări lugubre, pomenind-o pe aia a conţilierului premarelui Chirica, musiu fost vice Botez, care făcea apologia rublei ruseşti, iacătă că unii cetitori mai atenţi ca noi ne-au şi probozit olecuţă, pe motiv că nu vedem şi pe alţii, mai importanţi, care bat câmpii prin bălăriile cu ciulini ale facebook-ului cu şi mai multă graţie.

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.