Cum să îți livrezi produsele a doua zi prin Fulfilment by eMAG (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 12.05.2021

Cum să îți livrezi produsele a doua zi prin Fulfilment by eMAG (P)

GALERIE
vizual FBE_1280x720
 • vizual FBE_1280x720
- +

Românii cumpără tot mai mult și tot mai des de pe Internet. Comerțul electronic din România este piața cu cea mai mare creștere din Europa înregistrată anul trecut, iar oportunitățile de business sunt mai multe ca niciodată. Dar, odată cu apetitul consumatorilor pentru acest segment intervin și primele provocări: viteza de livrare, lipsa spațiilor de depozitare sau a oamenilor care să îți poată susține dezvoltarea afacerii.

De aceea, pentru a veni în sprijinul antreprenorilor interesați de creșterea sănătoasă a propriului business, eMAG a lansat serviciul Fulfilment by eMAG (FBE), o investiție în tehnologie de un milion de euro. Scopul principal este de a-i degreva pe sellerii din eMAG Marketplace de majoritatea proceselor logistice, astfel încât să aibă mai mult timp la dispoziție pentru a se concentra pe aspectele comerciale, ce pot aduce o cifră de afaceri mai mare.

Cum funcționează Fulfilment by eMAG

FBE înseamnă, de fapt, că singurul element al lanțului logistic pe care trebuie să îl îndeplinești este aprovizionarea cu stocuri suficiente. Odată trimise către depozit, produsele sunt preluate, depozitate, sortate, împachetate și livrate de către eMAG. Mai mult, tot eMAG îți asigură și relația cu clienții, precum și operațiunile de retur, acolo unde este cazul.

Accesarea Fulfilment by eMAG nu reprezintă doar o oportunitate de generare a unor vânzări mai mari, ci și servicii îmbunătățite de cumpărare și livrare, ce pot conduce la fidelizarea clienților. Practic, beneficii în lanț, printre care atingerea mai ușoară a pragului unic de gratuitate al eMAG, prin însumarea valorii comenzilor de produse vândute de eMAG cu cele ale sellerilor. În plus, produsele livrate prin FBE vor purta marcajul „Livrat de eMAG”, asociat cu numele tău, un plus adus de umbrela de imagine eMAG.

De asemenea, toți indicatorii de sănătate ai contului eMAG Marketplace vor fi gestionați de eMAG, astfel că riscul ratării unuia sau mai multora dintre ei este semnificativ redus. Asadar, este obținută și o îmbunătățire a NPS (Net Promoter Score sau Scorul de Satisfacție al Clienților), ceea ce îi poate convinge pe aceștia să revină frecvent la produsele vândute de tine.

Nu în ultimul rând, și printre cele mai importante beneficii, dacă în acest moment nu poți livra mai devreme de 48 de ore, Fulfilment by eMAG este soluția pentru livrarea rapidă. Mai ales că, în acest fel, îți poți înscrie produsele și în eMAG Genius, serviciul premium pentru clienți, prin care aceștia au acces la mii de produse, livrare rapidă și gratuită, precum și perioadă extinsă de retur gratuit.

Pe scurt, despre avantajele FBE

 • Livrare rapidă și sigură, inclusiv în perioadele aglomerate
 • Optimizarea costurilor suplimentare din depozit pentru chirie și salarii
 • Reducerea costurilor pentru soluțiile de picking și packing
 • Reducerea costurilor de logistică cu până la 50%
 • Reducerea birocrației pentru obținerea autorizațiilor de funcționare – nu mai ai nevoie de autorizații pentru depozitare, salariați, spații
 • Scalabilitate pe termen lung – îți poți crește afacerea rapid și ai stabilitate pe termen lung: nu trebuie să îți schimbă punctul de lucru, depozitul sau să închiriezi alte spații suplimentare.
 • Costuri mici de depozitare a produselor
 • Acces la servicii de calitate oferite de eMAG
 • Consolidarea taxelor de transport cu alți selleri din programul FBE și cu eMAG
 • Mai puține griji în privința pierderilor din depozit sau a deteriorării la depozitare

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Formatul Bucureşti - 9

Lucian DÎRDALA

Formatul Bucureşti - 9

Ceea ce a reieşit, însă, în urma reuniunii virtuale organizate de România, ne lasă să înţelegem că opinia majoritară a central- şi est-europenilor este favorabilă întăririi legăturii transatlantice şi, implicit, găsirii unei modalităţi de afirmare a potenţialului politico-militar al Europei care să nu pună în cauză coeziunea NATO.

Filmuletul zilei

opinii

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

Avea tot felul de idei crazy

Radu PĂRPĂUȚĂ

Avea tot felul de idei crazy

Viki ar fi fost o fată frumoasă, dacă n-ar fi avut pe obrazul drept şi pe gât cicatricile hidoase ale unei arsuri. Când avea doisprezece ani, taică-său venise acasă beat şi o pusese să aprindă lampa abia stinsă şi încinsă. În urma exploziei, rămăsese pe toată viaţa însemnată. 

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Am întâlnit deseori muzicieni care, ascultând cuvintele admirative despre o creaţie a lor din trecute perioade, preferau comentariile celor mai recente realizări - atitudine firească în cazul profesionistului preocupat mereu să evolueze. Totuşi, adăugând ultima serie de tuşe la portretul lui Cristian Mandeal, mă voi întoarce mai întâi la cronicile concertelor susţinute la Iaşi, deşi selecţia este dificilă, pentru că sunt numeroase, toate apreciative.

pulspulspuls

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ceva ciudat simţim că parcă se întâmplă la partidoiul ieşean în ultimele zile, dragi cetitori. Şi nu ştim dacă are legătură cu aşezarea taberelor în vederea pregătirii alegerii conducerii viitoare a filialeri au ba. 

Caricatura zilei

Viteză

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.