anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Cum să obțineți rezultate mai bune de la aspiratorul dvs. (P)

GALERIE
aspirator_vertical
 • aspirator_vertical
- +

Un aspirator vertical este alegerea perfectă pentru un apartament sau pentru curățarea anumitor zone mai mici, cum ar fi bucătăriile.

E simplu de pus înapoi în cutie și depozitat într-un dulap, este ușor și fără fir - deci este ușor să vă deplasați cu el în diferite zone ale casei.

Poate că aveți un aspirator vertical, dar observați că puterea de aspirație a scăzut. Din fericire, există o serie de lucruri pe care le puteți face singur pentru a îi îmbunătăți puterea de aspirație. Înainte de a vă arunca sau înlocui aspiratorul, avem câteva sfaturi care vă pot ajuta.

Sfat 1: curățați bine recipientul de praf

Este important să vă curățați regulat recipientul de praf sau puterea de aspirație a aspiratorului vertical se va reduce semnificativ. Pe lângă golirea acestuia, vă recomandăm să îl curățați complet în mod regulat. Folosiți apă sau un agent de curățare și uscați bine recipientul de praf după aceea. În acest fel, puteți fi sigur că eliminați toată murdăria.

Sfat 2: curățați sau înlocuiți filtrul

Praful și murdăria nu se acumulează doar în recipientul de praf, ci și în filtru. Un filtru plin și înfundat reduce puterea de aspirație a aspiratorului. Verificați manualul aspiratorului pentru a afla cum să curățați filtrul, care trebuie înlocuit o dată pe an. Faceți acest lucru din timp, astfel încât să vă puteți menține aspiratorul vertical în cele mai bune condiții.

Sfatul 3: curățați peria rotativă

Peria din cuva de aspirație a aspiratorului se rotește. Din păcate, firele de păr se blochează uneori în această perie. Drept urmare, nu se va mai roti la fel de ușor și aspiratorul va trage mai puțină murdăria de pe podea. În majoritatea cazurilor, puteți scoate peria din cuva de aspirație și să tăiați cu grijă firele de păr.

Sfatul 4: eliminați blocajele din bățul de aspirație

Jucăriile, benzile de cauciuc sau alte obiecte mici pot intra cu ușurință în aspirator în timpul folosirii sale. Dar aceste bucăți mici de material se pot bloca și în bățul de aspirație și, prin urmare, pot forma blocaje. Deci, este important să verificați în mod regulat bățul de aspirație pentru a găsi piesele blocate și să le scoateți.

Sfatul 5: asigurați-vă că are bateria plină

Când bateria aspiratorului este aproape goală, acest lucru poate afecta puterea de aspirație a aspiratorului. Când trebuie să faceți o curățenie aprofundată care necesită o putere de aspirație optimă, asigurați-vă că aveți bateria plină. Încărcați complet bateria, astfel încât să nu compromiteți puterea de aspirație.

Cum să vă curățați aspiratorul în profunzime

Un aspirator vertical fără fir poate fi una dintre cele mai bune achiziții ale dvs., ce vă permite să vă curățați apartamentul sau casa în doar câteva minute. Însă, după câțiva ani de utilizare, aspiratorul se poate înfunda cu păr, praf și alte lucruri grosolane care cu siguranță nu își au locul în casa sau apartamentul dvs.

Este timpul să vă curățați întregul aspirator în profunzime. Mai întâi, apucați o șurubelniță cu cap plat pentru a debloca instrumentul de podea și scoateți peria. Apoi, folosiți o foarfecă pentru a tăia cu grijă părul și alte resturi care s-au înfășurat strâns în jurul periei.

Mai departe, deșurubați filtrul de sus prin răsucirea acestuia. Clătiți filtrul cu apă rece, răsuciți-l și apoi lăsați-l să se usuce până la 24 de ore.

Acum este timpul să vă goliți recipientul de praf. Pur și simplu deschideți recipientul și lăsați resturile să cadă în coșul de gunoi. Goliți recipientul undeva în exterior pentru a evita răspândirea prafului și a particulelor înapoi în spațiul dvs. Puteți, de asemenea, să îl goliți direct într-un sac de gunoi și să închideți imediat sacul, pentru a evita răspândirea prafului.

Ștergeți-l cu un prosop de hârtie sau o cârpă umedă. Folosiți o pensulă pentru a praf în jurul zonelor greu accesibile.

Luați o pensulă (sau instrumentul care a venit odată cu aspiratorul) pentru a curăța ușor motorul sau ciclonul.

Finalizați cu o revizuire rapidă a bețelor cu prosoape de hârtie. Ștergeți orice element pe care îl puteți vedea. Apoi, atașați piesele și filtrul (când este complet uscat). Odată curățat în profunzime, aspiratorul dvs. va fi gata de pornire și va funcționa cu siguranță mai ușor.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Alexandru LĂZESCU

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Războiul din Ucraina nu a făcut decât să amplifice crize globale deja existente; în condiţiile unui nou Război Rece, iluziile că mai este posibil modul de viaţă din trecut şi mai pot fi menţinute politicile sociale generoase, deja nesustenabile, trebuie abandonate.

opinii

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Nichita DANILOV

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Lumea lui Nicolae Stan se configurează rotindu-se melancolic în jurul pipei din lemn de cireş pe care o fumează agale stând în cerdacul casei parohiale tânărul preot al satului Crăsani, Radu Plămadă, pătruns până dincolo de adâncul sufletului său de ceea ce crede că ar fi menirea sa.

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Ciprian IFTIMOAEI

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Orice demers ştiinţific, implicit sociologic, începe cu definirea conceptelor, cu o definiţie, pentru ca toată lumea să ştie despre ce vorbim. În cazul ne faţă, trebuie să lămurim ce este o „problemă” şi ce anume o face să fie „socială”. De pildă, consumul de alcool sau droguri poate să fie o problemă individuală sau poate să devină socială la un moment dat. În genere, problema socială este un dezechilibru, o disfuncţie la nivelul societăţii, sau un eveniment care afectează oamenii negativ, despre care există percepţia că poate fi rezolvată prin anumite măsuri din partea statului (strategii, politici, metode, tehnici şi proceduri de intervenţie) şi/sau din partea mediului neguvernamental.

Sportul alb şi Războiul negru

Michael ASTNER

Sportul alb şi Războiul negru

A iscat ceva vâlvă decizia organizatorilor turneului de mare şlem de la Wimbledon, atunci când au decis să nu permită participarea jucătorilor şi jucătoarelor din Rusia şi din Belarus. 

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.