anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

vineri, 24.03.2023

Cum sa va faceti afacerea mai competitiva prin intermediul social media?

GALERIE
campanie-social-media
 • campanie-social-media
- +

Dezvoltarea retelelor sociale si a influentei lor in viata de zi cu zi a omului a produs o crestere a atentiei pe care companiile o acorda marketingului online. Atat crearea unei prezente/identitati online, cat si marketingul prin reclame platite pot fi realizate printr-o strategie ce include  campanie de  promovare social media bine pusa la punct.

Beneficiile unei campanii sociale media

Pentru a atinge succesul in afaceri, este esential ca eforturile de comunicare si promovare sa se concretizeze intr-o strategie integrata, ce include mai multe lucruri. De cele mai multe ori, noi nu putem face asta singuri, si apelam in schimb la agentii specializate.
In general, apelam la serviciile unei agentii specializate atunci cand:
•    Nu avem cunostintele necesare privind modalitatile de promovare potrivite cazului nostru;
•    Nu suntem in pas cu trendurile si nu stim cum sa construim o prezenta online moderna;
•    Nu avem acces la instrumentele actuale si necesare unei promovari ca la carte;
•    Eforturile de promovare de pana acum au generat rezultate slabe;
•    Vrem sa ne concentram pe activitatea profesionala, lasand munca de promovare pe umerii specialistilor.

Agentiile si serviciile de social media

    Social media este un fenomen relativ recent, iar specialistii domeniului sunt in general oameni tanari, inovativi si axati pe rezultate, nu proceduri. O agentie se foloseste de toate resursele necesare pentru a face o promovare in social media ca la carte, care genereaza rezultate atat vizibile instant, cat si benefice pe termen lung.
    Orice agentie de publicitate serioasa va depune efort pentru a-si convinge clientii ca integrarea social-media in campanile publicitare nu mai este o "ramura suplimentara", ci un lucru obligatoriu tinand cont de contextul social, tehnologie, trenduri si nivelul inalt de competitivitate de pe piata.
Principalele avantaje ale apelarii la serviciile unei agentii de marketing online sunt urmatoarele:
•    Eficienta costurilor, rezultate si productivitate- Desi ca antreprenori incercam mereu sa investim inteligent si sa obtinem rezultate optime, cand nu cunoastem toate detaliile, standardele, procedurile si practicile actuale de promovare, este foarte usor sa dam gres sau sa obtinem rezultate foarte slabe;  
Daca nu suntem la nivelul la care sa avem un departament de marketing in propria noastra companie, este practic imposibil sa facem o promovare social media eficienta fara cunostinte de SEO, design grafic, campanii PPC, creare continut etc.. Agentiile de publicitate au oameni specializati pe toate aceste lucruri, acestia lucrand impreuna pentru a pune la cale o strategie social media eficienta.
•    Varietatea si specializarea instrumentelor folosite- Crearea unei simple pagini de Facebook nu este suficienta. O agentie specializata ofera servicii variate si poate fi contractata pentru o perioada mai lunga de timp. Cercetarea publicului tinta, realizarea de campanii platite, conceperea si implementarea unui calendar editorial optim, crearea unei identitati de brand si cresterea interactiunii dintre potentialii clienti si afacerea dumneavoastra sunt doar cateva dintre lucrurile pe care o agentie le poate face pentru dumneavoastra. Pe langa asta, agentiile dispun de instrumente premium, la care noi nu avem cu usurinta acces, care sunt prea scumpe pentru noi sau care sunt prea complicate pentru a incerca sa le folosim singuri. Printr-o imbinare inteligenta a instrumentelor de promovare in social media, agentia obtine pentru dumneavoastra rezultate la care nu puteti ajunge singuri;

Cum sa beneficiati de excelenta in promovare social media?

Daca doriti sa va atingeti potentialul maxim prin campanii de promovare social media implementate ca la carte, agentia de publicitate si marketing online Fortin va sta la dispozitie cu servicii complete de marketing online, axate pe rezultate.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Duşmanii democraţiei

Alexandru CĂLINESCU

Duşmanii democraţiei

„China e altceva”? Nu: e un regim comunist dur, o ţară a partidului unic şi în care mişcările fiecărui cetăţean sunt strict supravegheate. O victorie a „modelului” chinez ne-ar readuce în punctul din care am sperat că ne-am desprins.

opinii

Sateliţi

Neculai SEGHEDIN

Sateliţi

Cuvântul satelit a intrat, de multă vreme, în limbajul şi în cultura de masă. Se vorbeşte de oraşe satelit, personaje satelit, partide satelit etc., oricum, entităţi care au o libertate limitată, fiind legate puternic de o autoritate supremă. În prezent există câteva mii de sateliţi, nu toţi activi şi foarte puţini vizibili.

Jonathan Coe, un prieten al Iaşului (III)

Codrin Liviu CUȚITARU

Jonathan Coe, un prieten al Iaşului (III)

The Closed Circle e romanul dezamăgirilor maturizării, urmărind, cu asiduitatea victorienilor Charles Dickens şi George Eliot (daca ar fi să fac două filiaţii culturale, tot în spaţiul anglofon), modul în care marile speranţe se transformă, ultimativ, în marile depresii. Dincolo de destinele protagoniştilor, The Closed Circle (...) studiază şi destinul comunitar.

Bucureştiul şi non-strategiile de dezvoltare regională

George ŢURCĂNAŞU

Bucureştiul şi non-strategiile de dezvoltare regională

Înaintea acestei serii de texte scurte pe care v-o propun astăzi, doresc să fac o precizare. Când critic Bucureştiul, nici pe departe nu îmi îndrept privirea către bucureştenii oneşti, ci doar către autorităţile centrale, ce asigură guvernanţa naţională. Dacă ar fi fost bună, nu aş fi avut decât cuvinte de laudă. Dar e rea, iar impactul negativ al politicilor regionale duc la descompunerea din ce în ce mai accelerată a teritorialităţii noastre regionale. 

pulspulspuls

Academicienii second-hand. Figuri mai vechi ale politichiei ieşene de acum 20 de ani, la interval

Academicienii second-hand. Figuri mai vechi ale politichiei ieşene de acum 20 de ani, la interval

Pe astăzi, stimaţi telespectatori, dacă tot pare în sfârşit că vine primăvara, haideţi să vă spunem câteva şi despre unii seniori din târg care au multe primăveri, multe din ele prin politichie sau, oricum, pe banii noştri. 

Caricatura zilei

Xi Jinping si Putin

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.