anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 03.07.2022

Cum scăpați de mobila veche? (P)

GALERIE
Cum scăpați de mobila veche
 • Cum scăpați de mobila veche
- +

Aveți nevoie de ajutor? Doriți să schimbați toată mobila din casă și nu aveți cu ce să o transportați? Sau nu cunoașteți felul în care se demontează?

V-ați mutat într-o locuința nouă și fostul proprietar a lăsat mobila veche în casă? Nu vă place și doriți să o înlocuiți cu o mobilă nouă?

Servicii avantajoase de debarasare mobilă oferite de compania ProfessionalMovers.ro

Compania ProfessionalMovers.ro este o companie, deja, foarte cunoscută în București pentru calitatea serviciilor oferite, începând cu anul 2008. Este o firmă specializată în multiple servicii de mutări mobilă și transport în orice localitate din România sau din străinătate. Bineînțeles, este vorba despre servicii de foarte bună calitate, furnizate de către persoane cu experiență importantă în ambalat și despachetat diferite obiecte din casă sau din birou.

Deoarece multe persoane sunt nevoite, de foarte multe ori, să se mute din vechea locuință sau din vechiul sediu de firmă, înainte ca noua locație să fie eliberată sau amenajată, reprezentanții companiei pun la dispoziția persoanelor aflate în această situație, servicii profesionale de debarasare mobila. Aceste servicii pot fi contractate și individual, bineînțeles, fără a solicita serviciile de mutare sau transport mobilă!

Ce se va întâmpla cu mobila veche?

Compania ProfessionalMovers.ro colectează mobila veche și o transportă către un centru specializat. Aici, mobilierul care poate fi reutilizat, va fi vândut pentru un preț modic. De asemenea, în foarte multe situații, acest mobilier va fi donat. Piesele de mobilier foarte uzate, vor fi transformate în materiale pentru încălzire. Acestea vor ajunge la casele de copii, la fundațiile caritabile pentru bătrâni sau pentru oameni foarte săraci sau chiar și la familii din mediul rural care mai folosesc încă această metodă de încălzire.

Dacă mobila respectivă va fi recuperată în proporție de peste 90%, atunci serviciile de colectare și debarasare mobilă vor fi complet GRATUITE.

În situația în care aceste servicii vă sunt folositoare, puteți obține oferta de preț a companiei ProfessionalMovers.ro sunând la numărul de telefon postat pe site-ul companiei. Unul din reprezentanții companiei vă va furniza toate informațiile necesare din acest domeniu.

Alte categorii de servicii

Fiind o companie de mutări mobilă experimentată și având o dotare logistică foarte bună, puteți opta și pentru servicii de mutări în altă localitate din România sau în orice localitate din străinătate. Lucrurile dumneavoastră vor fi transportate în condiții de siguranță maximă, vor fi asigurate pe perioada transportului și descărcate cu foarte mare atenție. De asemenea, mai sunt disponibile și serviciile de împachetare și despachetare, serviciile de demontare și montare mobilă, serviciile de depozitare (doar în orașul București!), etc.

Nu ezitați să solicitați informații suplimentare despre serviciile de mutări firme. Compania aceasta este foarte operativă și va realiza mutările necesare într-un timp foarte scurt. Acest lucru înseamnă că nu veți pierde contracte importante din cauza schimbării sediului. De asemenea, dacă intenționați să deschideți un sediu nou în București sau în unul din următoarele orașe importante: Constanța, Brașov, Sibiu, Cluj, Ploiești, Iași, Timișoara sau Pitești, nu este deloc un efort prea mare să solicitați și oferta acestei firme. Prețurile sunt foarte avantajoase și serviciile de foarte bună calitate.  

 

 

 

 

  

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Efectul mediatic David Popovici

Nicolae GRECU

Efectul mediatic David Popovici

Banii, decoraţiile şi capra vecinilor sunt subiectele la modă după performanţa tânărului înotător.

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

Crize, amăgiri şi limpeziri

pr. Constantin STURZU

Crize, amăgiri şi limpeziri

Între cei 12 ucenici mai apropiaţi, Mântuitorul a ales şi pe doi care aveau să comită acte de trădare cumplite: este vorba despre Iuda, cel care L-a vândut, şi despre Petru (Chefa), cel care s-a lepădat de trei ori de El, în mod public. Nu ştia Domnul pe cine alege? 

Marele plan urbanistic zonal

arh. Ionel OANCEA

Marele plan urbanistic zonal

Urbanismul este un instrument de planificare spaţială în scopul armonizării funcţiunilor vitale ale oraşului astfel încât forma, imaginea de ansamblu, să povestească despre frumuseţea comunităţii. Ideile urbanistice s-au născut o dată cu locuirea. Astăzi oraşul este un organism atât de complex, de sensibil, încât urbanismul ca disciplină de sinteză trebuie să fie o activitate permanentă, altfel apar fracturile, sincopele în evoluţia spaţiului cu efecte similare bolilor greu vindecabile.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.