Cum se aleg cele mai bune scaune de gaming care să ofere confort şi design în acelaşi timp? (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 16.04.2021

Advertorial

Cum se aleg cele mai bune scaune de gaming care să ofere confort şi design în acelaşi timp? (P)

GALERIE
scaun-gaming-sig-5006-negru-albastru-1
  • scaun-gaming-sig-5006-negru-albastru-1
- +

Scaunele de gaming sunt un subiect foarte interesant pentru că gamerii sunt mereu cu ochii pe ele, astfel încât să identifice mereu opţiuni noi şi moderne. Pasionaţii de jocuri video au nevoie de cele mai bune scaune de gaming deoarece au nevoie de confort în timp ce se joacă. De asemenea, prin natura lor, scaunele de gaming sunt piese foarte creative şi pot să dea mai multă unitate biroului în care sunt amplasate. 

Scaunele de gaming au fost create special pentru cei care adoră să se joace singuri sau cu prietenii într-un mediu cât mai relaxant. În momentul în care durerile de spate se instalează, acestea vor distrage jucătorul şi îl vor face neatent, ceea ce în majoritatea jocurilor se va dovedi o problemă considerabilă. Cea mai bună soluţie pentru că toate aceste probleme să fie evitate este achiziţionarea unui scaun de gaming de pe TopScaune.ro, cu toate funcţiile necesare pentru o utilizare confortabilă. Scaunele de gaming au fost special create pentru cei care iubesc calculatorul. 

Pentru un jucător este extrem de important să poată evita cu succes amorţeala neplăcută şi să stea cât mai bine şi mai comod. Un gamer poate petrece multe ore zilnic în faţa calculatorului sau în faţa unei console de jocuri, deci este important să se bucure de confort pentru a fi eficientă în timpul jocului. Sunt anumite jocuri în care playerii trebuie să se asigure că sunt mereu atenţi, cum ar fi shooterele, în care doar câteva secunde în care jucătorul îşi pierde concentrarea pot să însemne pierderea jocului. 

Cât de ergonomic trebuie să fie un scaun de gaming?
Un scaun de gaming bun trebuie să fie foarte ergonomic. Atunci când o persoană lucrează într-o poziţie foarte statică pe spatele său va fi pusă o presiune suplimentară, dar şi un stres în plus, pe braţe şi picioare, ceea ce înseamnă că şansele că durerea să se intensifice sunt foarte mari. În momentul în care utilizatorul sta pe scaunul de gaming, corpul sau trebuie să se poată integra corect şi perfect cu formă scaunului. Pentru aceasta, confortul pe care scaunul trebuie să îl ofere trebuie să se ridice la cele mai înalte standarde. Scaunele de gaming perfecte au mai multe caracteristici importante.

Reglajul pe înălţime contează foarte mult
Utilizatorii, în special cei care se joacă, trebuie să poată să ajusteze înălţimea corectă a scaunlui, astfel încât să se simtă confortabil în timp ce se joacă. În cazul în care înălţimea scaunului trebuie să fie setată corect, dacă scaunul nu permite, utilizatorul nu se va relaxa, ceea ce este profund greşit. 
Totodată, este foarte important ca poziţia sa se menţină la cel mai bun nivel pentru simplul fapt că sănătatea playerului va fi pusă în pericol dacă utilizează un scaun nepotrivit pe termen lung, iar reglajul pe înălţime este foarte important. 

Piciorul trebuie să stea cu talpa complet lipită de podea pentru o poziţie bună, iar înălţimea playerilor diferă. Pentru că scaunele sunt unisex, spre deosebire de gameri, care pot fi şi femei şi bărbaţi şi au de obicei înălţimi extren de diferite, reglajul pe înălţime joacă un rol extrem de important.
Scaunul trebuie să se poată ajusta uşor pe înălţime şi trebuie să fie prevăzut cu un piston penumatic, dar şi cu o manetă amplasată sub scaun, care să fie foarte uşor de acţionat şi care să permită reglarea scaunului în timp ce jucătorul sta pe el. În cazul în care picioarele nu sunt mereu în contact cu podeaua, tensiunea care se acumulează în genunchi este considerabilă, ceea ce face că achiziţionarea unui scaun reglabil pe înălţime să fie primul pas în selecţia unui scaun de gaming bun.

Cât de importantă este lăţimea şi adâncimea scaunului
Scaunele pentru gaming foarte bune trebuie să ofere un şezut îndeajuns de lat şi suficient de aanc, pentru a susţine utilizatorul foarte bine. Unele scaune vor dispune de funcţii care permit şi reglarea şezutului pe adâncimi mai mici sau mai mari.
Suportul lombar bun elimina durerile de spate
Un scaun normal de birou nu are un suport lombar dedicat, pe când un scaun de gaming nu poate exista fără un astfel de suport,  de unde rezultă faptul că aceste scaune sunt mai bune pentru gameri decât cele simple.

Având în vedere aceste caracteristici, este acum mult mai simplu să fie ales un scaun de gaming foarte bun, iar magazinul din care ar trebui să înceapă căutările este TopScaune.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Semnele alegerilor anticipate, în Republica Moldova

Radu POPESCU

Semnele alegerilor anticipate, în Republica Moldova

Dacă trăieşti în Republica Moldova şi afli că brusc se înfiinţează noi partide politice, atunci aceasta înseamnă - cu siguranţă - că ţara se pregăteşte de alegeri anticipate, chiar dacă nu toţi jucătorii politici ai momentului şi-o asumă. 

Filmuletul zilei

opinii

Un cuplu problematic

Alexandru CĂLINESCU

Un cuplu problematic

Acest delir aminteşte de campaniile frecvente în regimurile totalitare, când indezirabilii erau striviţi sub avalanşa de acuzaţii extrem de grave, ce puteau atrage condamnarea la moarte. Acum avem de-a face cu un exemplu de terorism intelectual, a cărui malignitate nu trebuie însă subestimată.

Goana după imagine şi relaţia cu spaţiul public

George PLEȘU

Goana după imagine şi relaţia cu spaţiul public

Acoperită de tăcerea asurzitoare a celei mai mari părţi din mediul universitar şi academic ieşean, agenda personală a managerului Ateneului a ajuns să ţină loc de politici culturale la Iaşi. Cu un primar aflat - la propriu - într-o permanentă goană după imagine, oportunitatea de a mai poza în faţa unui bust s-a dovedit o tentaţie irezistibilă. 

Cui prodest?

Nicolae CREŢU

Cui prodest?

Deşi eram hotărât să nu mai scriu decât poate cândva fi să se termine odată cu ea, pe o temă atât de bătătorită şi deprimantă, gândul iniţial fusese (dar nu neapărat ca titlu): cui prodest… pandemia? 

pulspulspuls

Informaţii bombă din negocierile secrete şi dure Cozet-Chirică!

Informaţii bombă din negocierile secrete şi dure Cozet-Chirică!

Să rezolvăm mai întâi, vineri fiind şi aşteptând cu toţii uichendul, o chestiune administrativă peste care s-a trecut fără nicio observaţie săptămâna asta, fie ea laudativă sau critică. 

Caricatura zilei

Mita-n mască

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.