anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

miercuri, 22.03.2023

ULTIMUL VAGON POŞTAL

Cum se mai fură din buzunare prin Iaşi: "Ajutaţi-mă, vrea să mă bată"!

GALERIE
hoti
 • hoti
- +

Un cititor al Ziarului de Iaşi a trimis un mail la redacţie, povestind cum doi copii l-au tâlhărit în centrul oraşului.

Redăm mesajul ieşeanului:

 
"Doresc să atrag atenţia asupra unor întâmplări ce au avut loc în zona centrală a oraşului, ce au ca personaje centrale doi minori.
 
Pe data de 19 septembrie 2013, orele 11, deplasându-mă pe aleea din spatele teraselor restaurantelor “Ramada” şi “Moldova”, s-a apropiat din direcţie opusă un copil de 10-12 ani şi mi-a spus că băiatul care vine (în vârstă de 17-18 ani) vrea să-l bată. Când acesta s-a apropiat de mine, băiatul cel mic a trecut în spatele meu. După câteva momente, băiatul mai mare m-a îmbrâncit, s-a strecurat pe lângă mine şi a fugit. Îmbrâncirea a avut scopul de a-mi distrage atenţia de la ce face cel mic. Am plecat mai departe şi voind să efectuez o plată pentru repararea unor pantofi, am constatat că cei 180 lei pe care îi aveam în buzunar la plecarea de acasă nu mai sunt. Am făcut legătura cu incidentul anterior şi m-am convins că băiatul cel mic mi i-a furat când am fost îmbrâncit.
 
Pe data de 15 septembrie 2013, orele 14-15, când mă aflam în faţa blocului, şi-au făcut apariţia cei doi copii care, nerecunoscându-mă, au încercat din nou să mă tâlhărească, dar nu au reuşit pentru că am strigat la ei că i-am recunoscut şi au fugit.
 
Vă relatez aceste două întâmplări (de care a avut parte şi un avocat în vârstă, cu aceiaşi copii) pentru a-i informa pe cititorii ziarului dvs. să evite asemenea sistem de tâlhărie şi a determina poliţia să întreprindă acţiuni specifice de identificare şi prindere, aşa cum aţi făcut şi cu falsul doctor cardiolog, care tâlhărea bătrânii pe stradă, pretextând că îi consultă.
 
Nu-mi dau numele întreg pentru a mă proteja de eventuala răzbunare a băiatului mai mare, care este agresiv şi impertinent, sau de apropiaţii acestuia".

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre marea coaliţie (II)

Lucian DÎRDALA

Despre marea coaliţie (II)

În prezent, în contextul războiului din Ucraina, conducerile celor două partide au la îndemână tema interesului naţional pentru a-i reduce pe membrii nemulţumiţi de funcţionarea guvernării sau de însăşi ideea marii coaliţii.

opinii

Identităţile multiple ale lui Mircea Eliade

Florin CÎNTIC

Identităţile multiple ale lui Mircea Eliade

Pentru cei care depind de gândirea magică, locul, ora şi ziua naşterii au un caracter special. Sunt oameni care cred că jocurile astrale ale horoscopului le predefinesc destinul şi modul de a trăi. Şi Mircea Eliade făcea parte din această categorie şi e surprinzător cum a promovat toată viaţa o dată a naşterii falsă.

Ergo bibamus!

Radu PĂRPĂUȚĂ

Ergo bibamus!

La CUI (restaurantul-crâşmă al Centrului Universitar Iaşi) sau la alte crâşme din astea simandicoase nu trebuie să bei până ce te faci cui şi să te trimită chelnerul acasă ca pe ultimul pilangiu. Sau, mă rog, să-ţi dea cu flit sau, în fine, să te uşchească, dar aşa, mai manierat, o îmbrânceală acolo - nu cu şuturi în fund ca la Zoiosu sau alte „bombe” asemănătoare. 

O nucă tare: muzica academică modernă

Alex VASILIU

O nucă tare: muzica academică modernă

Programate uneori în funcţie de aniversări/ comemorări, lucrările definitorii pentru muzica secolului XX-XXI îşi găsesc foarte rar locul în stagiunile filarmonicilor din România – stagiuni simfonice, vocal-simfonice, camerale. Invocate deschis ori trecute sub tăcere, motivele sunt obişnuinţa publicului de a asculta capodoperele clasice, romantice, concerte (mai ales pentru pian şi vioară), lipsa cronică a fondurilor necesare achitării drepturilor de interpretare, comoditatea reluării lucrărilor binecunoscute sau a însuşirii opusurilor scurte, relativ uşoare din punct de vedere tehnic. 

pulspulspuls

Stand-up comedy cu Tanţa şi Costel la Gala Sportului ieşean. Momente şi schiţe!

Stand-up comedy cu Tanţa şi Costel la Gala Sportului ieşean. Momente şi schiţe!

Chestiuni tare faine auzim că s-au petrecut la finele săptămânii trecute, stimaţi telespectatori, la gala sportului ieşean, eveniment care i-a avut în prim plan pe cei doi penalişti de la liberali: Tanţa şi Costel, cum li se zice mai nou prin politichia de Bahlui. 

Caricatura zilei

Xi Jinping si Putin

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.