Cum se va face cunoscut FIE 2017: contract de publicitate de 90.000 lei
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Cum se va face cunoscut FIE 2017: contract de publicitate de 90.000 lei

GALERIE
FIE-Day-IV-1
  • FIE-Day-IV-1
- +

Primăria va desfăşura o campanie de informare şi publicitate pentru Festivalul Internaţional al Educaţiei (FIE), eveniment care debutează astăzi. În acest sens, municipalitatea a lansat o procedură de achiziţie în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Potrivit sursei citate, contractul are o valoare estimată la 90.000 lei, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este mâine.

„Pentru promovarea acţiunilor şi evenimentelor cuprinse în programul FIE, este nevoie de organizarea unei campanii de informare şi publicitate care să cuprindă servicii de producţie de materiale grafice (machete bannere, machete flyere, machete afişe de diferite dimensiuni, machete tip OOH, machete invitaţii, machete autocolante), copywriting, precum şi servicii de producţie audio-video (spoturi, reclame, transmisiuni în direct - live streaming), servicii de comunicare şi mass-media, respectiv servicii de comunicare online“, se arată în anunţul publicat în SEAP. O altă procedură care vizează FIE face referire la achiziţionarea de servicii de tipărituri. În acest caz, contractul are o valoare estimată de 33.600 lei. Este vorba despre materiale publicitare precum afişe A2 (2.000 bucăţi), tipărituri de tip OOH (390 mp), flyere format A5 (50.000 bucăţi), broşură format B5 (5.000 bucăţi), mape de presă (100 bucăţi), invitaţii (5.000 bucăţi), ecusoane (100 bucăţi), diplome (100 bucăţi), bannere stradale (20 bucăţi), tipărituri tip mesh (3 bucăţi) şi autocolante mijloace de transport în comun (50 bucăţi). Şi în acest caz procedura va fi încheiată mâine, zi când expiră termenul de depunere a ofertelor. FIE are loc în perioada 8 mai - 25 iunie. Festivalul va începe astăzi cu parada studenţilor, eveniment care se desfăşoară anual de peste 15 ani în cadrul FEstudIS. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Berbecii care plătesc şi decid

Nicolae GRECU

Berbecii care plătesc şi decid

Pentru revigorarea sportului românesc şi a naţionalelor de fotbal , o strategie pe termen lung este posibilă. Pentru cluburi, este o utopie, unde modelul din Pipera face prozeliţi.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (5)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (5)

Sunt dator să încep acest penultim episod despre iniţierea mea în umilul meşteşug al pescuitului cu undiţa cu rectificarea unei erori din foiletonul trecut.

Creştinul şi concediul*

pr. Constantin STURZU

Creştinul şi concediul*

Pe tesaloniceni, Sfântul Apostol Pavel îi atenţiona: "rugaţi-vă neîncetat" (I Tesaloniceni 5, 17). Iar ucenicul său iubit, Timotei, primea, ca episcop, îndemnul: "stăruieşte cu timp şi fără de timp" (II Timotei 4, 2). Nu putem, aşadar, pune nici măcar o secundă între paranteze rugăciunea sau să ne autosuspendăm din statutul de creştin (sau, mai ales, de preot). A ne lua concediu nu înseamnă a nu ne mai face pravila, a dezlega postul, a sta cu burta la soare în timpul Liturghiei duminicale etc. Avem, însă, două repere în Sfintele Scripturi şi în Sfânta Tradiţie care ne lămuresc cam în ce fel se poate vorbi, totuşi, despre vacanţă în termeni creştini.

Dezvoltare şi dezvoltatori

arh. Ionel OANCEA

Dezvoltare şi dezvoltatori

În anul 1997, am fost, mai mulţi colegi din Primăria Iaşi, într-o vizită de studii administrative la Göteborg. În oraşul suedez se derula un mare şi spectaculos proiect urban pe terenul de trei sute de hectare desfăşurat în lungul canalului Gotha, vizavi de centrul istoric. 

pulspulspuls

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Redacția

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Iată, dragi studenţi şi stimabili profesori, fie că l-aţi votat, fie că nu, domn rector Tudorel a trecut la alt nivel (ca să producem şi-o rimă), când vine vorba despre sine. Concret, mai nou scrie despre el însuşi, când vine vorba, la persoana a treia. 

Caricatura zilei

Bumerang

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.