Cum vă puteţi programa pentru recuperare după COVID
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Cum vă puteţi programa pentru recuperare după COVID

GALERIE
Recuperare Iasi
  • Recuperare Iasi
- +

Pacienţii care au trecut prin infecţia cu SARS-CoV-2 pot beneficia la Spitalul de Recuperare din Iaşi, pe lângă recuperarea cardiovasculară şi respiratorie, şi de alte servicii medicale în cadrul Secţiei de Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie. Astfel, aici se pot programa pacienţii cu sechele şi consecinţe ale infecţiei precum dureri musculare, dureri articulare, afectare neurologică (amorţeli, parestezii, oboseală, cefalee, vertij), disfuncţie respiratorie, astenie, depresie, anxietate, tulburări de memorie şi atenţie, scăderea capacităţii de a realiza activităţile fizice zilnice. 

„Programul de recuperare integrat, realizat de o echipă multidisciplinară, cuprinde: consult medical de specialitate, consult interclinic, evaluare şi consiliere psihologică, evaluare funcţională detaliată, bilanţ imagistic şi biologic, tehnici şi metode specifice fizical-kinetice în regim de spitalizare continuă sau la zi /ambulator”, au precizat reprezentanţii unităţii medicale.

Programările pentru acest tip de recuperare se pot face la numărul de telefon 0746398994. Programarea este necesară şi pentru recuperarea cardiovasculară, şi cea pulmonară, şi se face la 0232 266 044 interior 161/164 pentru recuperare respiratorie şi la 0232 266 044 interior 156 pentru recuperare cardiovasculară.

După programarea telefonică, la momentul internării, pacienţii trebuie să aibă asupra lor bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la cel specialist din ambulatoriu, card de sănătate, buletin, documentele medicale vechi, medicamentele pe care le iau pentru bolile cronice, adeverinţă de salariat sau cupon de pensie, după caz, precum şi costum de baie şi cască de baie.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Cosmin PAȘCA

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Rămâne de văzut dacă demiterea lui Voiculescu, întâmplător chiar după anunţata depolitizare a CAS-urilor, va aduce o binemeritată linişte în societate (că în „sistem” cu siguranţă va aduce). În toate cazurile, patima cu care opinia publică s-a raportat la mandatul lui VV, tangentă cu metafizica, ar merita nişte studii sociologice sănătoase.

Filmuletul zilei

opinii

K1 didactic

Codrin Liviu CUȚITARU

K1 didactic

„Ai căpătat contuziile la un meci!” „Oh, nu!” a răspuns Noe. „Nu sunt în faza meciurilor. Învăţ. Aveam însă de predat, la anul I B, portretul lui Ştefan cel Mare, făcut de Grigore Ureche. Am vrut să-i dau culoare marţială, chiar dacă nu lupt încă în ring. Am cerut un voluntar pentru rolul domnitorului. Am precizat că eu voi fi un boier inocent. S-a oferit Mişa Ovinuţ, băietanul creţ din Vaslui. M-a rupt, frate, nu altceva! A interpretat, cred, sintagma degrabă vărsătoriu de sânge nevinovat extrem de literal.”

Datoria publică în contextul crizelor

Alin ANDRIEȘ

Datoria publică în contextul crizelor

Datoria publică a crescut considerabil în ultimele decenii în majoritatea economiilor şi această tendinţă a fost amplificată de actuala criză de sănătate.

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

George ŢURCĂNAŞU

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

Politicienii Bucureştiului ar trebui să ţină seama de faptul că în faţa lor se află acum o mulţime pentru care discursul reţinut şi pedant nu mai e o opţiune! Aceiaşi politicieni ai centrului ar mai trebui să ţină seama şi de faptul că viteza cu care se propagă ideile regionaliste şi se revizuiesc convingerile personale ale trăitorilor din regiune noastră accelerează. Cu alte cuvinte, dragi politicieni de la centru, regionalismul în Moldova nu (mai) e o fandoseală, aşa cum mulţi dintre voi aţi sperat să fie. Culmea e că şi voi aţi pus umărul la această accelerare, prin preluarea ideilor vehiculate de unii membri ai MDM, IpA8 sau MVA în campaniile electorale mai recente.

pulspulspuls

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Pentru că, iată, de vreo două zile încoace tot auzim cum se fac şi se desfac scenarii care mai de care despre ce se va întâmpla la vârful filialei liberale de la Iaşi în perioada următoare, am zis că e cazul să vă spunem şi noi ce-am auzit pe ici pe colo. 

Caricatura zilei

Abrogare ordin

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.