anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 03.07.2022

Cum vor fi apartamentele din Silk District: suprafață, compartimentare, terase. Sunt cool! (P)

GALERIE
Silk exterior
 • Silk exterior
- +

Prime Kapital, dezvoltatorul care va construi la Iași cartierul Silk District, a dat startul vânzărilor de locuințe la începutul acestui an. Situate la doar 10 minute de campusul Tudor Vladimirescu și 20 de minute de Palas, acestea reprezintă oferta cea mai cool a acestui an.

Cu un design curat, care dă senzația de aerisire, fără stâlpi sau grinzi vizibile, aspect ce permite o amenajare funcțională și estetică de calitate, cu plafoane înalte de 2.78 metri, ferestre mari, de 2.30 metri, care garantează cât mai multă lumină naturală, unitățile acoperă perfect nevoile de spațiu ale oricărei familii care își dorește maximum de confort. Pentru acoperirea tuturor gusturilor, specialiștii Prime Kapital au gândit mai multe variante de apartamente. 

Pentru locuințele cu trei camere, care, fiind cele mai spațioase din oraș, au suscitat un interes deosebit încă de la demararea campaniei de vânzare, au fost puse la dispoziție două tipologii diferite, pe un nivel și tip duplex. În plus, pentru unitățile pe un nivel sunt disponibile opt planuri, iar pentru cele duplex – 11 planuri diferite.

Suprafața utilă a apartamentelor cu trei camere variază între 71 și 103 mp, fiecare dispunând de spații de depozitare ample. Astfel, spațiul de locuit nu va fi încărcat cu lucruri și jucării, părinții se vor putea bucura de un spațiu generos, iar copii vor putea zburda în voie prin casă. Serile în familie pot fi petrecute liniștit și în grădinile care deservesc locuințele de la parter, grădini care au suprafețe între 10 și 70 mp.

În funcție de preferințe, se poate opta pentru un apartament la un etaj superior, care dispune de o terasă generoasă,de un balcon sau de o logie. 

În Silk District nu vor fi bătăi de cap cu locurile de parcare, care sunt dispuse multi-level. Cartierul va fi car-free, cu multe spații verzi, cu grădini interioare, parc modern și o mulțime de locuri de relaxare, ideale pentru ca, de la mic la mare, fiecare membru al familiei să guste din plin din bucuriile vieții.

Accentul va fi pus și pe siguranță. Toate construcțiile sunt proiectate de specialiști de top, cu experiență ridicată. Materialele folosite vor fi de ultimă generație, oferind un randament ridicat pe toate palierele: eficiență energetică, funcționalitate, confort etc.

Prețurile, atractive, diferă de la un apartament la altul, în funcție de etaj, orientare, acces la balcon, terasă sau grădină. Avansul la rezervare este de doar 1 000 de euro.

Pentru ca viitorul locatar al Silk District să poată să se simtă ca acasă înainte de a achiziționa locuința dorită, pe pagina https://silkdistrict.ro/rezidential/ există posibilitatea de a se efectua un tur virtual în unitățile cu două și trei camere.

Toate detaliile legate de apartamentele cu trei camere (tipologii, planuri, suprafețe, dimensiuni balcoane / terase / grădini, spații depozitare etc.) pot fi aflate pe pagina https://silkdistrict.ro/apartamente-cu-3-camere/.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Efectul mediatic David Popovici

Nicolae GRECU

Efectul mediatic David Popovici

Banii, decoraţiile şi capra vecinilor sunt subiectele la modă după performanţa tânărului înotător.

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

Crize, amăgiri şi limpeziri

pr. Constantin STURZU

Crize, amăgiri şi limpeziri

Între cei 12 ucenici mai apropiaţi, Mântuitorul a ales şi pe doi care aveau să comită acte de trădare cumplite: este vorba despre Iuda, cel care L-a vândut, şi despre Petru (Chefa), cel care s-a lepădat de trei ori de El, în mod public. Nu ştia Domnul pe cine alege? 

Marele plan urbanistic zonal

arh. Ionel OANCEA

Marele plan urbanistic zonal

Urbanismul este un instrument de planificare spaţială în scopul armonizării funcţiunilor vitale ale oraşului astfel încât forma, imaginea de ansamblu, să povestească despre frumuseţea comunităţii. Ideile urbanistice s-au născut o dată cu locuirea. Astăzi oraşul este un organism atât de complex, de sensibil, încât urbanismul ca disciplină de sinteză trebuie să fie o activitate permanentă, altfel apar fracturile, sincopele în evoluţia spaţiului cu efecte similare bolilor greu vindecabile.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.