Cumpără în RATE LA DEZVOLTATOR pe 15 ani apartamentele din Fusion Towers (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Cumpără în RATE LA DEZVOLTATOR pe 15 ani apartamentele din Fusion Towers (P)

GALERIE
apartamente-noi-de-vanzare-iasi-nicolina-1
 • apartamente-noi-de-vanzare-iasi-nicolina-1
- +

Ansamblul rezidenţial Fusion Towers Iași - Nicolina își scrie în acești ani povestea și este una încununată de succes la toate capitolele.

PROIECT REZIDENŢIAL

Gândit iniţial ca un singur bloc turn impunător cu parter+10 etaje și parcare subterană, datorită succesului avut în rândul ieșenilor, proiectul s-a extins pe orizontală și și-a propus să dezvolte în total nu mai puţin de 4 BLOCURI TURN desfășurate în aceeași zonă, cu deschidere la șoseaua Nicolina. Primul bloc este finalizat complet, următoarele se află în diferite stadii de construcţie. O vizită pe șantier la faţa locului este cea mai bună ocazie pentru a înţelege dimensiunile proiectului, poziţionarea avantajoasă și multiplele facilităţi oferite cumpărătorilor. Sunteţi bineveniţi oricând! La numărul de telefon 0733 128 808 puteţi stabili o întâlnire cu reprezentanţii dezvoltatorului, care au biroul de vânzări chiar lângă blocuri.

LOCALIZARE

Accesul cu mașina personală este foarte ușor deoarece ansamblul beneficiază de deschidere la Șoseaua Nicolina cu 6 benzi de circulaţie, din care puteţi porni și ajunge rapid în orice altă zonă a orașului.

Proiectul Fusion Towers include spaţii generoase pentru PARCĂRI SUBTERANE și DE SUPRAFAŢĂ eliminând astfel grija locului de parcare.

Accesul la staţiile mijloacelor de transport în comun se face în imediata apropiere a blocurilor, staţia de tramvai Tehnopolis este chiar vizavi.

Magazine de cartier, supermarket-uri, farmacii, cabinete medicale și orice altceva aţi putea avea nevoie veţi găsi cu siguranţă în imediata apropiere.

SPAŢII VERZI

Ca posibilităţi de relaxare în timpul liber, este bine de știut că în imediata apropiere a blocurilor se găsesc Parcul Nicolina și lacul de agrement CUG 2, spaţii verzi generoase potrivite pentru relaxare în natură, plimbări lungi, pescuit sau picnicuri cu cei dragi.

De asemenea, în jurul blocurilor vor fi amenajate spaţii verzi unde vă puteţi plimba animalele de companie, puteţi juca un badmington cu copiii sau citi o carte la umbra unui copac.

RATE DIRECT LA DEZVOLTATOR PÂNĂ LA 15 ANI

Apartamentele disponibile sunt cu 1, 2 și respectiv 3 camere, oferind compartimentări moderne și decoraţiuni interne la alegere, precum și funcţionalităţi standard de tip Smart Home:

 • Acţionarea întrerupătoarelor de lumină - Touch-Screen sau sistem WI-FI – telefon mobil;
 • Reglarea temperaturii ambientale prin sistem WI-FI – telefon mobil;
 • Deschiderea uşii de acces în apartament cu amprentă digitală, cartelă sau introducere cod (opţional).

Preţurile pornesc de la 1.150 EURO/MP la cheie și variază în funcţie de metoda de plată aleasă (cash, credit bancar sau rate direct la dezvoltator). Pentru cei care optează pentru sistemul de RATE DIRECT LA DEZVOLTATOR, sunt două variante, între 1-3 ani sau între 3-15 ani. AVANSUL MINIM solicitat pentru ambele variante este de 30% din valoarea apartamentului. Găsiţi un grafic detaliat cu exemple concrete de rate în EURO la adresa www.fusion-tower.ro/rate-la-dezvoltator/

CONTACT INFO

Ansamblul rezidenţial Fusion Towers este situat în IAȘI, Şos. Nicolina nr. 120a.

Telefon: 0733 128 808
E-mail: vanzari@fusion-tower.ro

Website: www.fusion-tower.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre un partid al ardelenilor

Cătălin ONOFREI

Spre un partid al ardelenilor

Nu v-aţi săturat de dictatura „miticilor”?

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Extremişti

Briscan ZARA

Extremişti

Ignoranţa de azi nu este una impusă de sistem aşa cum era să spunem pe timpul regimului comunist, ci una exercitată de fiecare individ ori grup în parte asupra lui însuşi. Civilizaţie înseamnă în primul rând diversitate, acceptarea ideii că nu există o singură viziune asupra lumii, iar toate celelalte sunt nocive ori malefice şi că ar trebui eliminate. 

Rolul societăţii civile în consolidarea democraţiei

Ciprian IFTIMOAEI

Rolul societăţii civile în consolidarea democraţiei

Prezenţa unei societăţi civile cu forme de manifestare diverse şi active constituie un factor de consolidare democratică. Există diferite definiţii ale conceptului de „societate civilă”. În limbajul comun, sensul atribuit este adesea unul reducţionist, mulţi dintre noi reducând societatea civilă la activitatea organizaţiilor nonguvernamentale. Cristian Pîrvulescu, politolog şi activist civic, consideră societatea civilă un „concept cu geografie variabilă” care propune o invitaţie la regândirea raportului dintre, pe de o parte, individ/ cetăţean, iar pe de altă parte, stat/ societate.

Moştenirea lui Trump

Mihai DORIN

Moştenirea lui Trump

Noul preşedinte Joe Biden şi-a inaugurat mandatul - probabil ultimul - în termeni paradoxal rasişti: „Trebuie să încheiem cu supremaţia albilor!”. Afirmaţia este stupefiantă, având în vedere că această supremaţie s-a restrâns treptat, după perioada colonială şi a fost delegitimată masiv de către Abraham Lincoln şi războiul de secesiune, pentru a se destrăma efectiv, odată cu Martin Luther King. 

pulspulspuls

O coincidenţă politică de zile mari pe linia strategică Iaşi - Suceava - Neamţ şi retur

O coincidenţă politică de zile mari pe linia strategică Iaşi - Suceava - Neamţ şi retur

Şi pentru că tot am încheiat săptămâna trecută cu dosarul liberalului ieşean cu origini sucevene dar şef peste filiala de la Neamţ, mister Mugurel Cozmanciuc, haideţi să vă mai spunem una azi despre chestiune, ca să nu rămână nespusă.

Caricatura zilei

Pe scena Operei din Iași

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.