anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Cupa Adventure 4X4! Iașul revine în calendarul competițiilor de off road

GALERIE
cupa adventure
 • cupa adventure
- +

În perioada 3-5 noiembrie, Clubul Adventure 4x4 Iași organizează Cupa Adventure 4X4, ceea ce vrea să fie revenirea Iașului în calendarul competițiilor de off road al României.

Detalii pentru concurenți:

Cupa Adventure 4x4 Iași este inclusă în calendarul Campionatului Național de Off-Road și se derulează potrivit regulamentului oficial CNOR (VEDEȚI AICI).

Pentru optimizarea timpului dumneavoastră și evitarea cozilor din secretariat, vi se recomandă înscrierea pe site-ul clubului (VEDEȚI AICI).

Programul competiției este următorul:

ZIUA 1, Joi 02 noiembrie 2017

- orele: 14,00-22,30 - Înscrierea concurenților la secretariatul din incinta Hotelului Hapton by Hilton;

- parcarea și verificarea tehnică a vehiculelor în parcul tehnic situat în parcarea din intersecția str. Ghica Vodă cu str. Elena Doamna (vis a vis de Rock’n Rolla);

- parcarea platformelor în spațiile menționate în funcție de spațiul disponibil:

• parcarea Hotelului Hilton by Hapton;

• str. Ghica Vodă;

• b-dul Chimiei – de la Lidl până la BMT;

• b-dul Chimiei – de la Sala de Sport Grădinari spre Iulius Mall;

- orele: 16:00—22:00 - cina concurenților cu cazare, la restaurant FireRibs, str. Elena Doamna, mai jos de Parcul Tehnic.

ZIUA 2, vineri 03 noiembrie 2017

– orele: 8:30—9:00 – deplasare coloană asistată din parcul tehnic spre Pietonalul Ștefan cel Mare;

- orele: 9:00—9:30 - start official (dat de o oficialitate de la Primăria Municipiului Iași) de pe Pietonalul Ștefan cel Mare:

- orele: 9:30—10:00 – deplasare coloană asistată de pe Pietonalul Ștefan cel Mare spre Releu Bucium;

- orele: 10:00 - start stagiu de traseu TROPHY de la Releu Bucium;

- orele: 16:00 –17:00 - întoarcerea coloanei asistate de la Releu Bucium la Parcul Tehnic din parcarea situată la intersecția str. Ghica Vodă cu str. Elena Doamna.

- orele:19:00—22:00 – cină concurenți, la Rock’n Rolla, lângă Parcul Tehnic.

ZIUA 3, sâmbătă 04 noiembrie 2017

- ora: 9:00 – deplasare coloană asistată din parcul tehnic - situat în parcarea din intersectia str. Ghica Vodă cu str. Elena Doamna spre Cariera de pământ - fabrica de cărămida - sat Vlădiceni, com. Tomești;

- ora: 10:00 - start stagiu de traseu TROPHY de la Cariera de pământ - fabrica de cărămidă;

- ora: 14:00 – start superspeciala Trial - sat Păun, com. Bârnova;

- ora: 17:00 – întoarcerea coloanei asistate la Parcul Tehnic din parcarea situată la intersecția str. Ghica Vodă cu str. Elena Doamna;

- ora: 19:00 – cina festiva la Rock’n Rolla;

- ora: 23:00 – premierea concurenților.

ZIUA 4, duminica 05 noiembrie 2017

– Plecarea concurenților; eliberarea parcarilor.

Aflați amănunte de pe Facebook.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moscova taie punţile

Lucian DÎRDALA

Moscova taie punţile

Câtă vreme nu este decisiv învinsă pe câmpul de luptă, iar acest scenariu este greu de imaginat într-un război purtat doar cu Ucraina (fie ea şi înarmată de Occident), Rusia nu va negocia asupra „teritoriului naţional”. Ideea că angrenarea Rusiei într-un război de uzură, lipsit de victorii şi generator de costuri umane şi materiale, ar conduce la înmuierea Kremlinului în materie de teritorii era problematică dintru început - acum, ea nici nu mai poate fi luată în calcul.

opinii

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

Viitorul memoriei

Bogdan ILIESCU

Viitorul memoriei

„Nothing is ever really lost to us as long as we remember it.” (Nimic nu e complet pierdut câtă vreme ni-l putem aminti.) L.M. Montgomery

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Grigore ILISEI

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Bogdan Bârleanu trăieşte timpul deplin al slujirii artei. Sigur, nu-i ceva nou în existenţa sa de artist. Rostirea în limbajul plasticii a fost şi este, în chipul cel mai firesc, raţiunea sa de a fi. Dar acum, mai mult poate decât oricând, viaţa lui Bogdan Bârleanu curge în albia picturii. 

pulspulspuls

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Spun surse din târg, care stau cu urechea lipită de caldarâmuri rezidenţiale şi ascultă cu atenţie vuietul pieţei imobiliare, că este jale mare printre developerii din târg şi că unii dintre ei sunt pe marginea prăpastiei în timp ce alţii sunt pe tobogan la vale chiuind ca Pintea haiducul care se aruncă de pe stânci. 

Caricatura zilei

Zbor anulat

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.