Cupa Adventure 4X4! Iașul revine în calendarul competițiilor de off road
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

miercuri, 27.10.2021

Cupa Adventure 4X4! Iașul revine în calendarul competițiilor de off road

GALERIE
cupa adventure
  • cupa adventure
- +

În perioada 3-5 noiembrie, Clubul Adventure 4x4 Iași organizează Cupa Adventure 4X4, ceea ce vrea să fie revenirea Iașului în calendarul competițiilor de off road al României.

Detalii pentru concurenți:

Cupa Adventure 4x4 Iași este inclusă în calendarul Campionatului Național de Off-Road și se derulează potrivit regulamentului oficial CNOR (VEDEȚI AICI).

Pentru optimizarea timpului dumneavoastră și evitarea cozilor din secretariat, vi se recomandă înscrierea pe site-ul clubului (VEDEȚI AICI).

Programul competiției este următorul:

ZIUA 1, Joi 02 noiembrie 2017

- orele: 14,00-22,30 - Înscrierea concurenților la secretariatul din incinta Hotelului Hapton by Hilton;

- parcarea și verificarea tehnică a vehiculelor în parcul tehnic situat în parcarea din intersecția str. Ghica Vodă cu str. Elena Doamna (vis a vis de Rock’n Rolla);

- parcarea platformelor în spațiile menționate în funcție de spațiul disponibil:

• parcarea Hotelului Hilton by Hapton;

• str. Ghica Vodă;

• b-dul Chimiei – de la Lidl până la BMT;

• b-dul Chimiei – de la Sala de Sport Grădinari spre Iulius Mall;

- orele: 16:00—22:00 - cina concurenților cu cazare, la restaurant FireRibs, str. Elena Doamna, mai jos de Parcul Tehnic.

ZIUA 2, vineri 03 noiembrie 2017

– orele: 8:30—9:00 – deplasare coloană asistată din parcul tehnic spre Pietonalul Ștefan cel Mare;

- orele: 9:00—9:30 - start official (dat de o oficialitate de la Primăria Municipiului Iași) de pe Pietonalul Ștefan cel Mare:

- orele: 9:30—10:00 – deplasare coloană asistată de pe Pietonalul Ștefan cel Mare spre Releu Bucium;

- orele: 10:00 - start stagiu de traseu TROPHY de la Releu Bucium;

- orele: 16:00 –17:00 - întoarcerea coloanei asistate de la Releu Bucium la Parcul Tehnic din parcarea situată la intersecția str. Ghica Vodă cu str. Elena Doamna.

- orele:19:00—22:00 – cină concurenți, la Rock’n Rolla, lângă Parcul Tehnic.

ZIUA 3, sâmbătă 04 noiembrie 2017

- ora: 9:00 – deplasare coloană asistată din parcul tehnic - situat în parcarea din intersectia str. Ghica Vodă cu str. Elena Doamna spre Cariera de pământ - fabrica de cărămida - sat Vlădiceni, com. Tomești;

- ora: 10:00 - start stagiu de traseu TROPHY de la Cariera de pământ - fabrica de cărămidă;

- ora: 14:00 – start superspeciala Trial - sat Păun, com. Bârnova;

- ora: 17:00 – întoarcerea coloanei asistate la Parcul Tehnic din parcarea situată la intersecția str. Ghica Vodă cu str. Elena Doamna;

- ora: 19:00 – cina festiva la Rock’n Rolla;

- ora: 23:00 – premierea concurenților.

ZIUA 4, duminica 05 noiembrie 2017

– Plecarea concurenților; eliberarea parcarilor.

Aflați amănunte de pe Facebook.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Şcoala în pătrăţele

Ioan Alexandru TOFAN

Şcoala în pătrăţele

Nu ştim să facem ore online sau să folosim calculatorul în şcoală, altfel decât ca pe un telefon mai mare. Putem învăţa, ce-i drept, dar asta cere timp. Dar putem, între timp, să încercăm să preţuim mai mult şcoala, iar apoi, cred, învăţământul online nu ar mai fi o problemă.

Filmuletul zilei

opinii

Un veac de singurătate: Regele Mihai (I)

Florin CÎNTIC

Un veac de singurătate: Regele Mihai (I)

Într-o tăcere asurzitoare, a trecut complet neobservată aniversarea celor o sută de ani de la naşterea ultimului Suveran al României. Între timp, s-a fâsâit şi cel mai mare miracol postdecembrist - transformarea haimanalelor securiste ale anilor 90 din detractori mizerabili ai monarhiei în propagandişti excitaţi care-şi smulgeau părul din cap şi îmbăloşau catafalcul regal cu elogiile lor false, în urmă cu patru ani. Dar de asta există arhivişti: să ne ajute să nu uităm! 

Era odată...

Radu PĂRPĂUȚĂ

Era odată...

Şi iernile parcă erau mai ierni pe vremea aceea! Ori poate să mă fi prea moşnegit eu şi să văd binele numai în trecut? Nu ştiu copil să nu fi mers cu uratul sau cu colindatul, că pe atunci ne lăsau părinţii, nu se temeau că o să păţim nu ştiu ce chestii nasoale şi nu ne dădeau o sută de lei sau de euro numai să stăm cuminţi acasă; şi răsuna tot satul pe atuncea de hăăăi-hăi, de pristandaua la muzicuţă, de zornăitul salbelor cu clopoţei ale mascaţilor sau de mugetul buhaiului (oare ştiţi ce-i acela „buhai” sau vă trebuie şi pentru asta o expoziţie etnografică?), cum nu găsiţi voi pe internet oricât aţi căuta.

Cronicarul muzical şi omul de cultură Liliana Gherman

Alex VASILIU

Cronicarul muzical şi omul de cultură Liliana Gherman

Scriind în săptămânile trecute despre dirijorii Cristian Mandeal şi Ion Baciu, am selectat din comentariile concertelor orchestrei Filarmonicii ieşene, publicate de Liliana Gherman în revista „Cronica” din 1966 până în 1995. Erau analize de natură publicistică, spre înţelesul cititorului aflat pe o treaptă superioară a perceperii, a plăcerii în domeniul artei sunetelor cultivate, dornic să înţeleagă mai mult, să-şi pună în relaţie impresiile formate în sala de concert cu impresiile cronicarului. 

pulspulspuls

Iacătă cine-s în realitate oamenii lui Dragnea de pe Bahlui în gios!

Iacătă cine-s în realitate oamenii lui Dragnea de pe Bahlui în gios!

Ei bine, dragi cetitori, nu ştim dacă aţi găsit până acum timp ca să aruncaţi un ochi pe trecutul sau prezentul celor care sunt prezentaţi ca fiind oamenii lui Dragnea în târg, dar iote că noi am găsit oleacă de vreme şi, din ce-am aflat, ne-am pus deja mâinile-n cap când am văzut cam ce se prezintă pe piaţă, de către unii, ca fiind alternativa post-pandemică pentru votanţii PSD. 

Caricatura zilei

Mall

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.