Cupa “Colinele Iaşilor” la fotbal pentru elevi. Iată primele 5 echipe clasate

joi, 01 iunie 2023, 20:24
1 MIN
 Cupa “Colinele Iaşilor” la fotbal pentru elevi. Iată primele 5 echipe clasate

Cinci echipe de fotbal de la școlile din județul Iași se clasează în topul competiției regionale „Colinele Iașilor – Imboldul ce reunește meleagurile patriei noastre”, secțiunea fotbal pe teren redus, organizată în cadrul CAERI 2023. Această competiție a reunit 100 de echipe școlare reprezentative din cele opt județe ale Moldovei, având aproximativ 1.200 de elevi participanți.

Etapa finală a competiției la secțiunea fotbal băieți a avut loc la Școala Gimnazială „Al. I. Cuza” din Podu Iloaiei, una dintre cele trei școli organizatoare ale concursului. Cele mai bune 8 echipe dintre cele 100 participante s-au calificat în faza finală, iar cinci dintre acestea sunt din județul Iași.

Clasamentul final al competiției este următorul:

  1. Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu” Iași;
  2. Școala Gimnazială „Alexandru Vlăhuță” Gugești, Vrancea;
  3. Liceul Tehnologic „Alexandru Vlăhuță” Podu Turcului, Bacău;
  4. Școala Gimnazială Bosanci, Suceava;
  5. Școala Gimnazială Moțca, Iași;
  6. Școala Gimnazială „Al. I. Cuza” Podu Iloaiei, Iași;
  7. Școala Gimnazială „Ioanid Romanescu” Voinești, Iași;
  8. Școala Gimnazială „Ion Haulică” Ipatele, Iași.

Competiția „Colinele Iașilor – Imboldul ce reunește meleagurile patriei noastre” are ca scop principal promovarea practicării sportului de către copii, atât la nivel de masă, cât și la nivel de performanță. De asemenea, urmărește descoperirea tinerilor talentați, cu potențial pentru sportul de performanță, dezvoltarea unei atitudini fair-play față de coechipieri, adversari și arbitri și a lucrului în echipă.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii