Curățare umedă versus curățare chimică. Mașina de spălat care are grijă de mediu (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 16.04.2021

Advertorial

Curățare umedă versus curățare chimică. Mașina de spălat care are grijă de mediu (P)

GALERIE
1
 • 1
- +
De multe ori, îmbrăcămintea din fibre naturale, pe cât este de confortabilă, pe atât este de greu de curățat. Țesăturile delicate precum lână, bumbac, in sau mătase pot fi degradate cu ușurință de o îngrijire necorespunzătoare. O simplă curățare la o mașină de spălat obișnuită poate modifica dimensiunile sau textura unei haine din material natural. De aceea, majoritatea acestor articole de îmbrăcăminte menționează pe eticheta de îngrijire necesitatea de a fi curățate în mod profesional.
 
Cum funcționează mașina de curățat umed
 
Mașina de curățat umed este un echipament profesional prevăzut cu programe de spălare și curățare pentru toate tipurile de materiale delicate precum: mătase naturală, vâscoză, angora, cașmir, lână pură, bumbac, puf sau țesături sintetice fine. Practic, spală toate tipurile de țesături fără a le deteriora.
 
Din punct de vedere funcțional, mașina de curățat umed este o combinație între mașina de spălat obișnuită și mașina de curățat chimic. Mașina de curățat umed are însă un avantaj considerabil: nu curăță cu solvenți chimici (precum percloretilena), ci folosește apa ca solvent natural împreună cu detergenți delicați biodegradabili.
 
 
EMBED YOUTUBE:
 
Diferențele dintre mașina clasică de spălat și mașina de curățat umed
 
Grija pentru natură și pentru țesături este diferențiatorul principal între curățarea umedă și orice alt tip de curățare. Mașina de curățat umed obține rezultate excelente cu un minim de resurse. Printre caracteristicile principale care deosebește acest echipament de mașină clasică de spălat se numără:
 
 • Poate curăța orice tip de articol vestimentar, indiferent de mențiunile de pe etichetă. În această categorie intră și hainele care au simboluri pentru curățare profesională sau curățare chimică (℗ și ⓦ).
 • Produce efectul de vârtej ProV’tex datorită pompei pentru recircularea apei prin țesături. Acest efect de vârtej oxigenează apa și mărește substanțial capacitatea de curățare. 
 • Permite acțiuni mecanice foarte delicate. Astfel, eliminână efectul de frecare, protejând țesăturile.
 • Adaptează cantitatea de detergent la cantitatea de haine care necesită curățare. Printr-un sistem inteligent de dozaj, mașina de curățat umed folosește detergent în funcție de articolele vestimentare introduse în mașină.
 • Blochează pornirea ciclului de spălare și curățare dacă mașina este sub sau supraîncărcată.
Electrolux a creat mașina pentru curățat umed având ca inspirație grija pentru natură și o direcție sustenabilă de îngrijire a țesăturilor. Acest echipament face parte din sistemul inovator  Electrolux lagoon® Advanced Care 2.0 care face trecerea de la curățarea chimică la o curățare prietenoasă cu mediul înconjurător.
 
Diferențele dintre curățarea umedă și curățarea chimică
 
Nu doar gradul de afectare a mediului înconjurător face diferența între curățarea umedă și curățarea chimică. Cele două sisteme au deosebiri și în ceea ce privește performanța, investiția sau resursele necesare pentru funcționare. Am centralizat cele mai importante aspecte în tabelul alăturat. 
 
Noi, specialiștii SDS, suntem aici să vă răspundem la întrebări despre tehnologia Electrolux lagoon® Advanced Care 2.0. Ne puteți contacta la: 0734.000.346 (Sorin Popescu) sau pe www.sdsgroup.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Semnele alegerilor anticipate, în Republica Moldova

Radu POPESCU

Semnele alegerilor anticipate, în Republica Moldova

Dacă trăieşti în Republica Moldova şi afli că brusc se înfiinţează noi partide politice, atunci aceasta înseamnă - cu siguranţă - că ţara se pregăteşte de alegeri anticipate, chiar dacă nu toţi jucătorii politici ai momentului şi-o asumă. 

Filmuletul zilei

opinii

Un cuplu problematic

Alexandru CĂLINESCU

Un cuplu problematic

Acest delir aminteşte de campaniile frecvente în regimurile totalitare, când indezirabilii erau striviţi sub avalanşa de acuzaţii extrem de grave, ce puteau atrage condamnarea la moarte. Acum avem de-a face cu un exemplu de terorism intelectual, a cărui malignitate nu trebuie însă subestimată.

Goana după imagine şi relaţia cu spaţiul public

George PLEȘU

Goana după imagine şi relaţia cu spaţiul public

Acoperită de tăcerea asurzitoare a celei mai mari părţi din mediul universitar şi academic ieşean, agenda personală a managerului Ateneului a ajuns să ţină loc de politici culturale la Iaşi. Cu un primar aflat - la propriu - într-o permanentă goană după imagine, oportunitatea de a mai poza în faţa unui bust s-a dovedit o tentaţie irezistibilă. 

Cui prodest?

Nicolae CREŢU

Cui prodest?

Deşi eram hotărât să nu mai scriu decât poate cândva fi să se termine odată cu ea, pe o temă atât de bătătorită şi deprimantă, gândul iniţial fusese (dar nu neapărat ca titlu): cui prodest… pandemia? 

pulspulspuls

Informaţii bombă din negocierile secrete şi dure Cozet-Chirică!

Informaţii bombă din negocierile secrete şi dure Cozet-Chirică!

Să rezolvăm mai întâi, vineri fiind şi aşteptând cu toţii uichendul, o chestiune administrativă peste care s-a trecut fără nicio observaţie săptămâna asta, fie ea laudativă sau critică. 

Caricatura zilei

Mita-n mască

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.