Curs intensiv de analiza datelor, la Camera de Comerţ
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Curs intensiv de analiza datelor, la Camera de Comerţ

GALERIE
Camera de Comert cursuri1
  • Camera de Comert cursuri1
- +

Ieşenii interesaţi de tehnici de Business Intelligence la analiza datelor cu Microsoft Excel şi Microsoft Power BI se pot înscrie la un curs intensiv organizat de Camera de Comerţ şi Industrie din Iaşi. 

Acesta va avea loc în perioada 29-30 martie, în intervalul orar 9-17, la sediul din Copou. „Cursul trece de la funcţii de analiză, Tabele Pivot şi Tablouri de control la utilizarea Power Pivot, Excel Data Model şi Power BI, punând accentul pe metode alternative de analiză şi prezentare a datelor. Analiza datelor este un proces destul de complex de obţinere a informaţiilor din structuri de date în vederea luării deciziilor. Obţinerea acestor informaţii trebuie să fie asociată cu înţelegerea procesului de business din care sunt extrase datele. Întregul proces presupune colectarea, curăţarea, analiza, interpretarea şi prezentarea datelor. Analiza datelor nu oferă soluţii la problemele de business, însă oferă un cadru în care să-ţi găseşti răspunsurile”, explică Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ Iaşi.

Pentru a putea participa la acest curs, cursanţii trebuie să deţină cunoştinţe de utilizare a sistemului de operare Windows, un nivel avansat de utilizare a Microsoft Excel (formule, grafice, filtrare, sortare, subtotal) şi, opţional, noţiuni de bază de analiză a datelor şi de utilizare a bazelor de date relaţionale. Participanţii trebuie să vină de acasă cu propriile laptopuri, pe care să aibă instalat cel puţin Microsoft Office 2010. Cel care va susţine acest curs este Florin Matran Dan, consultant IT pentru firma Effective Flux, cu o experienţă de peste 15 ani în domeniu. Preţul acestui curs este de 750 de lei, plus TVA. Membrii Camerei de Comerţ beneficiază de un discount de 15%, la fel şi cei care participă mai mulţi din aceeaşi firmă. Confirmările se fac până pe 23 martie, iar mai multe detalii puteţi obţine de la numărul de telefon: 0374.462462 sau de pe adresa de mail sorin.gheorghiu@cciasi.ro . 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Cosmin PAȘCA

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Peste toate, lipsa unui proiect este asemănarea cea mai izbitoare dintre echipa din dealul Copoului şi cea din Podu Roş. Nu cunoaştem obiectivele Politehnicii peste cinci ani - o cerinţă banală pentru un club respectabil - la fel cum nu există o foaie de parcurs a Iaşului care să depăşească un singur ciclu electoral.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Impersonare

Codrin Liviu CUȚITARU

Impersonare

„M-a echipat ca pe beizadea (e drept că şi semănam puţin cu juniorul Ceauşeştilor). Mi-a aranjat părul şi mi-a oferit un costum asemănător cu ale Nicuşorului. Mi-a spus că trebuie doar să râd zgomotos, să înjur şi să beau whiskey la greu. Aşa am procedat, mai ales la masa festivă (care s-a organizat în restaurantul meu). Mă scuzaţi, am fost pupat în fund în ziua aia, de nu vă puteţi imagina!... Totul a mers strună până în clipa în care nu mai ştiu cine a cerut ca eu să o sun pe mama, pe tovarăşa Elena, pe loc, şi să solicit fonduri suplimentare în teritoriu.”

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

Replierea teritoriului politic moldovenesc a impus mutaţii substanţiale la nivelul morfologiei şi structurii sistemului de aşezări. Din perspectiva noastră, e importantă îndesirea reţelei de aşezări urbane şi reconfigurarea ariilor de influenţă a acestora. 

Insuportabila greutate a fiinţării

Bogdan ILIESCU

Insuportabila greutate a fiinţării

„The chicken is only an egg’s way for making another egg.” (Găina este doar modul prin care un ou face un alt ou) - Richard Dawkins

pulspulspuls

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre senatoarea panaramă aleasă de ieşeni, madam Şoşoacă, despre care mulţi cică se întreabă cam ce parcurs politic ar urma să aibă, acumă că şefii ei mai tineri, prin ordin de zi pe unitate primit de la cei cu stele în rezervă, au pus-o pe liber la partid. 

Caricatura zilei

Cum s-a petrecut accidentul

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.