Cursuri de limbi străine, contra cost, la UAIC
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 26.09.2021

Cursuri de limbi străine, contra cost, la UAIC

GALERIE
cursuri limbi straine uaic
  • cursuri limbi straine uaic
- +

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi (UAIC) lansează posibilitatea, începând cu această săptămână, pentru persoanele care vor să studieze limbi străine, să se înscrie la Centrul de Limbi Străine şi Formare Continuă al universităţii, care funcţionează sub coordonarea Facultăţii de Litere. Înscrierile se pot face zilnic la biroul de la Librăria "Orest Tafrali" din Corpul A, dar şi online, prin trimiterea unei solicitări la adresa de email office@conventus.ro. 

Tarifele variază în funcţie de nivel şi de tipul limbii, existând două categorii: liceenii, studenţii, masteranzii, doctoranzii şi angajaţii UAIC plătesc un tarif redus, în timp ce salariaţii din altă parte plătesc o sumă mai mare. Astfel, pentru franceză, italiană şi spaniolă, 30 de ore pe nivel, prima categorie achită 370 de lei, în timp ce a doua trebuie să dea 620 de lei.

Pentru limba engleză, unde se fac pregătiri timp de 50 de ore/nivel, sumele sunt 590 şi 990 de lei. La germană, unde sunt cele mai multe ore - 76 la număr, tarifele sunt cele mai mari: liceenii şi cei de la UAIC plătesc 930 de lei, în timp ce salariaţii din afara universităţii au o taxă de 1.550 de lei. Conform anunţului oficial, se vor face câte două şedinţe a câte două ore pe săptămână, în intervalul orar 16.00 - 18.00 sau 18.00 - 20.00. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Fascinaţia şi corvoada Cupei

Nicolae GRECU

Fascinaţia şi corvoada Cupei

Competiţia KO are farmecul ei, dar cu rezerve aduse de pe alte coclauri ori tineri crescuţi prin rizibilul „mentoring” e greu să te baţi chiar şi cu Văsălie de la Baia Mare.

Filmuletul zilei

opinii

Etimologicale pescăreşti (V)

Eugen MUNTEANU

Etimologicale pescăreşti (V)

Speculaţiile etimologico-istorice continuă cu o discuţie despre denumirile vaselor moderne.

Metallica. Dar ce fel de monstru? (I)

pr. Constantin STURZU

Metallica. Dar ce fel de monstru? (I)

Kim Ung-Yong, supranumit "copilul-minune" şi "omul cu cel mai ridicat coeficient de inteligenţă de pe pământ", fost cercetător la NASA, a ales să se retragă, încă tânăr fiind, în ţara sa natală, Coreea de Sud, la o facultate din provincie, ca profesor. 

La plimbare pe axa culturală (1)

arh. Ionel OANCEA

La plimbare pe axa culturală (1)

Dacă parcurgi Iaşul de la Palatul Culturii până la ultimul rond al bulevardului Carol, intrat definitiv în memoria colectivă cu numele de Copou, oricât nerv critic ar avea cineva din partea locului sau de oriunde, trebuie să recunoască, să accepte, să admire personalitatea, duhul specific, farmecul oraşului. Axa aceasta nu este perfectă. În urbanism, indiferent unde în lume, nu există perfecţiune. Dar este vie, variată, dinamică. Este o poveste care se lipeşte de sufletul iubitor de oraş. Dacă reuşim să întregim povestea, să-i adâncim semnificaţiile, ea poate deveni un spaţiu cultural cu forţă de seducţie universală.

pulspulspuls

Iaca un partid şi pentru Gigi!

Iaca un partid şi pentru Gigi!

Pentru că tot e uichend şi, aşa cum am mai zis, nu vrem să vă mai amărâm pandemia cu acreala din politica actuală, am zis că, iată, să vă mai prezentăm şi fate ancorate în sinergia trecutului. 

Caricatura zilei

Victorie Cîțu

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.