Cursuri de manichiură acreditate, în Iași (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

sambata, 04.12.2021

Advertorial

Cursuri de manichiură acreditate, în Iași (P)

GALERIE
cursuri manichiura Iasi
  • cursuri manichiura Iasi
- +

Visezi la o carieră în domeniul manichiurii? Vrei să cunoști bazele meseriei de tehnician-protezist și mai apoi să te perfecționezi în acest domeniu? Dacă ești din Iași, ai ocazia de a învăța totul despre manichiura perfectă de la unul dintre cei mai buni traineri Cupio – Veronica Moraru.

Vino la Academia Veronica Moraru, situată pe strada Octav Mayer nr.3, în Iași, și înscrie-te la cursul de care ai nevoie! Fie că îți dorești un curs de Stilist-Protezist unghii de bază, fie un curs de perfecționare, trainerul Cupio te va învăța cele mai bune tehnici de lucru pentru ca tu să devii un adevărat profesionist!

Cursurile de bază au o durată de 6 zile și se desfășoară doar la sediul Academiei, iar cursurile de perfecționare cu diferite tematici pot fi desfășurate și online sau în alte orașe, în funcție de programă. Poți urmări informații despre toate aceste cursuri pe pagina de facebook Veronica Moraru Nails.

Informații utile despre cursuri
Cursurile de bază cu diploma acreditată se adresează persoanelor care au împlinit vârsta de 16 ani și au finalizat 10 clase, iar cursurile de perfecționare sunt destinate celor care au deja o experiență în domeniu și doresc să își actualizeze tehnicile de lucru.
Pentru cursurile de bază se oferă diplomă acrediatată ANC, iar pentru cele de perfecționare se oferă diplomă de participare.

Despre Academia Veronica Moraru
Academia Veronica Moraru dispune de aparatură performantă de ultimă generație. Cursantele beneficiază de absolut toate materialele necesare pentru desfășurarea cursului. Se lucrează doar cu produse Cupio, atât la cursurile de bază, cât și la cele de perfecționare. În plus, academia oferă 6 cursuri gratuite, anual, persoanelor ce provin din medii defavorizate.
Mai multe detalii despre cursuri aflați la numărul de telefon 0755030619 sau la adresa de e-mail office@vmnails.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ar fi prea frumos

Nicolae GRECU

Ar fi prea frumos

În noul format al Cupei Davis, extrem de ofertant, echipa României are o mică şansă de a participa la masa bogaţilor.

Filmuletul zilei

opinii

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (IV)

Eugen MUNTEANU

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (IV)

Autorul continuă seria distincţiilor între editarea ştiinţifică a textelor vechi şi diortosirea periodică a cărţilor întrebuinţate în serviciul liturgic.

O zi cu Părintele Florescu

pr. Constantin STURZU

O zi cu Părintele Florescu

Un eveniment editorial: publicarea volumului "Lumea ca o zi de vineri. Din jurnalul unui preot misionar" (Editura Doxologia, Iaşi, 2021). Nu e puţin lucru să publici azi o carte cu binecuvântarea Părintelui Mitropolit Teofan al Moldovei şi Bucovinei şi cu un cuvânt înainte entuziast al lui Andrei Pleşu, care constată că în paginile lucrării se împleteşte "cu atâta naturaleţe cateheza cu libertatea spirituală, cu surpriza (nearogantă) a interpretării, cu experienţa de viaţă şi, când e cazul, cu umorul" (p. 10). Dar, când este vorba de Părintele Ioan-Florin Florescu, pe mine - din 1997, de când l-am cunoscut - nu mă mai miră nimic. În sensul bun, curat. Precum sunt "uimirea şi cutremurul" (p. 55), cele care ne ţin vii în Biserică.

Altfel

arh. Ionel OANCEA

Altfel

Am reiterat în acest spaţiu povestea proiectelor publice de amploare pentru a releva complexitatea lor. Marele proiect de reabilitare a centrului istoric din Oradea a durat peste cincisprezece ani. Pentru ca un asemenea proiect public să aibă sorţi de izbândă este necesară punerea la punct în detaliu a mecanismelor economice, juridice şi tehnice. Ele înseamnă, între multe altele, negocieri dificile între partenerii implicaţi direct în proiect, dar şi acceptarea lui de comunitate.

pulspulspuls

Scenarii cu privire la desemnarea noului viceprimar din partea partidoiului la noi în târg

Scenarii cu privire la desemnarea noului viceprimar din partea partidoiului la noi în târg

Aventurile consilierului Balalaicu de la partidoiul ieşean, care caută un post bun pe la vreun minister, dar, desigur, s-ar mulţumi şi cu ceva pe plan local, dar care musai să producă caşcaval, aventuri pe care le-am povestit aici la gazetă exclusiv din dorinţa de a arăta cum merg lucrurile în politichia ieşeană, au stârnit un interes neaşteptat în rândul cititorilor noştri şi nu numai. 

Caricatura zilei

Cântecel de sezon

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.