Cursuri gratuite pentru antreprenorii și managerii din județele Iași, Suceava, Botoșani, Bacău, Vaslui și Neamț
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial (P)

Cursuri gratuite pentru antreprenorii și managerii din județele Iași, Suceava, Botoșani, Bacău, Vaslui și Neamț

GALERIE
cursuri gratuite pentru antreprenorii din Moldova
  • cursuri gratuite pentru antreprenorii din Moldova
- +

Antreprenorii, fondatorii de start-up-uri și managerii firmelor din Moldova pot să-și îmbunătățească pe gratis competențele de business, cu ajutorul unora dintre cei mai apreciați lectori de business din România.

Civitta Strategy & Consulting organizează cursuri gratuite de antreprenoriat și managementul inovării, cursuri de management al resurselor umane,  worksop-uri și ateliere de leadership dedicate celor din domeniul agroalimentar, prelucrarea lemnului și mobilei, textile, turism și mediu, TIC (inclusiv new media), industrii creative și biotehnologii.

În plus, participanții pot beneficia și de elaborarea sau actualizarea strategiei de dezvoltare a afacerii pe care o au sau o gestionează astfel încât să atingă într-un timp cât mai scurt succesul financiar.

Concret, în cadrul cursurilor proprietarii firmelor, managerii sau fondatorii start-up-urilor vor învăța cum să crească vânzările produselor și serviciilor pe care le oferă, cum să facă mai mult profit și cum să construiască noi modele de business pentru extinderea afacerilor, cum să inoveze pentru a se menține pe o piață dinamică, cu multiple provocări. De asemenea, vor afla ce decizii sunt de luat în cazul unei crize financiare și cum pot gestiona mai eficient relația cu angajații și colaboratorii.

Cursurile vor avea loc la Iași, iar organizatorii le asigură participanților din alte orase transport, cazare și mese gratuite! Tot ce trebuie să facă aceia care își doresc să participle este să se înscrie folosind acest link: http://bit.ly/startupfounderNE

Toate activitățile fac parte din proiectul „Performanță în Inovare și Competitivitate în Regiunea Nord-Est”, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Calendarul activităților este următorul:

Startup Founder, curs intensiv de antreprenoriat: 23, 24 și 25 mai& 6 și 7 iunie 2019.

Workshop ”Managementul crizei”: 8 iunie 2019

Curs ”Managementul Inovării” (1): 17 și 18 iunie & 24 și 25 iunie 2019.

Curs ”Managementul Inovării” (2): 5 și 6 iulie & 12 și 13 iulie 2019

Workshop ”Pitching în business”: 4 iulie 2019

Atelier Leadership pentru viitor (1): 29 mai 2019

Atelier Leadershippentruviitor (2): 13 iunie 2019

Despre cursuri:

Startup Founder, curs intensiv de antreprenoriat, susținut de Florin Ghindă, este un curs intensiv de formare profesională, acreditat de Agenția Națională a Calificărilor, dedicate fondatorilor de start-up-uri, antreprenorilor și managerilor.

Participanții vor învăța de la Florin Ghindă, specialist în domeniu, cu o experiență de peste 15 ani ca trainer în solution thinking, managementul oamenilor și echipelor, management de proiect, recrutare și selecție, comunicare și antreprenoriat social despre conceptul 4P și politica de marketing, analiza SWOT, modelul Business Canvas, segmentarea pieței, dezvoltarea relaționării cu clienții, procese de vânzări și negociere, surse de venituri și structură costuri, managementul riscurilor și performanței echipei, inovare și creativitatea în business.

Cursul „Managementul inovării” este conceput special pentru proprietarii firmelor, managerii sau fondatorii start-up-urilor care doresc să crească vânzările și profitul pentru produsele și serviciile pe care le oferă, să găsească produse și servicii care să aducă profit suplimentar și să construiască noi modele de business.

În urma absolvirii cursului, participanții vor fi certificați ca Manageri inovare. Cursul este acreditat de Autoritatea Națională a Calificărilor.

Despre workshop-uri și ateliere de leadership:

Workshop-urile sunt evenimente care se desfășoară pe parcursul unei zile, bazate pe informații utile antreprenorilor și managerilor, prezentate într-un mod interactiv și dinamic.

„Pitching în business” este un workshop interactive despre modalitățile de promovare a competențelor, serviciilor sau afacerii, în discursuri scurte, de cel mult trei minute.

„Management strategic încondiții de criză și instabilitate financiară”este un workshop de o zi și jumătate, dedicate construirii planurilor de acțiune și analizării deciziilor strategice pentru atingerea obiectivelor de business în situații de criză și instabilitate financiară.

Atelierele de leadership sunt evenimente concepute în primul rând pentru networking și construirea de rețele informale ale antreprenorilor din Regiunea Nord - Est, dar și pentru a răspunde la probleme precum menținerea antreprenorilor pe o piață în continuă schimbare, motivarea echipei sau inovația în business.

Pentru înscrieri, accesați linkul: http://scale-up.ro/inscrie-te/

Pentru mai multe informații, puteți scrie la comunicare@civitta.ro  sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/scaleup.ro/

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.