CURSURI ISCIR
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 21.04.2021

Advertorial

Cursuri ISCIR

GALERIE
motostivuitor
  • motostivuitor
- +

În perioada 14-15 iunie și 5-6 iulie 2019 societatea comercială Conectingcurs Profesional s.r.l. organizează la BUȘTENI, in cadrul Hotelului Silva, următoarele cursuri autorizate în domeniul  ISCIR pentru prima atestare și prelungire atestat astfel:

Personal Tehnic de Specialitate Responsabil cu Verificarea Tehnică ( RVT )
Personal Tehnic de Specialitate Responsabil cu Supravegherea Lucrărilor ( RSL - IP )
Personal Tehnic de Specialitate Responsabil cu Supravegherea Lucrărilor ( RSL - IR )

În data de 16 iunie și 7 iulie 2019 organizăm la BRAȘOV, în cadrul Pensiunii Ambient, curs autorizat în domeniul  ISCIR pentru

Operator RSVTI modul B  ( prelungirea  autorizației )

În perioada 24 - 30 iunie 2019 organizăm curs de Tehnician în Automatizări

Societatea comercială Form Curs Profesional s.r.l. organizează la București, în cadrul Hotelului Răzvan, Calea Călărașilor nr. 159, sector 3, curs autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților București pentru ocupația

Tehnician în Automatizări ( Cod COR-3114.3.8 )

Persoanele cu studii medii care doresc să fie admise la examen în vederea dobândirii atestatului de RSL IP sau RSL IR, în domeniul  ISCIR, trebuie să prezinte și diploma / certificat de absolvire ca tehnician. Cursul organizat de către noi se finalizează cu susținerea unui examen în fața unei comisii desemnată de către Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților București.
Absolvenții care promovează examenul vor primi Certficate de Absolvire cu recunoaștere națională.

Persoanele fizice si juridice ce doresc să se înscrie o pot face la e-mail: conectingcurs@gmail.com sau pe fax : 031 / 425 65 37.
Informatii suplimentare se pot obține la telefonul:  0740 / 12 17 19.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Europa se loghează în reţea

Lucian DÎRDALA

Europa se loghează în reţea

Platforma digitală, accesibilă la adresa futureu.europa.eu (cu posibilitatea selectării limbii române), îi invită pe cetăţenii „obişnuiţi” să-şi spună părerea sau să reacţioneze la postările altora, operând asemenea unei reţele sociale.

Filmuletul zilei

opinii

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Florin CÎNTIC

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Ultima decadă a lunii aprilie marchează pentru mine două comemorări speciale ale unor figuri intelectuale româneşti de care s-a întâmplat să mă ocup şi care s-au săvârşit din viaţă una după alta, chiar dacă la un secol distanţă: Vasile Conta (21 aprilie 1882) şi Mircea Eliade (22 aprilie 1986).

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Sigur că tot talentul, pregătirea minuţioasă şi inspirată la Conservatorul din Bucureşti cu profesorul Constantin Bugeanu (din păcate, rolul său de pedagog în formarea dirijorilor afirmaţi ulterior este trecut astăzi sub tăcere...), pregătirea permanentă după absolvire l-au detaşat pe Cristian Mandeal din rândurile generaţiei sale, dorinţa de a învăţa în continuare, de a-şi înfăptui concepţia interpretativă fructificând ocaziile apărute, i-au asigurat evoluţia. 

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

pulspulspuls

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Atenţie mare în aceste zile nu numai la ştirile politice mai şugubeţe, stimaţi telespectatori, ci şi la alea economice mai săltăreţe, că şi de-aici pot sări iepuri după care să alergi de-ţi ies ochii din cap şi tot să nu-i prinzi. 

Caricatura zilei

Fără facebook

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.