Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 03.03.2024

Advertorial

Cursuri ISCIR

GALERIE
motostivuitor
  • motostivuitor
- +

În perioada 14-15 iunie și 5-6 iulie 2019 societatea comercială Conectingcurs Profesional s.r.l. organizează la BUȘTENI, in cadrul Hotelului Silva, următoarele cursuri autorizate în domeniul  ISCIR pentru prima atestare și prelungire atestat astfel:

Personal Tehnic de Specialitate Responsabil cu Verificarea Tehnică ( RVT )
Personal Tehnic de Specialitate Responsabil cu Supravegherea Lucrărilor ( RSL - IP )
Personal Tehnic de Specialitate Responsabil cu Supravegherea Lucrărilor ( RSL - IR )

În data de 16 iunie și 7 iulie 2019 organizăm la BRAȘOV, în cadrul Pensiunii Ambient, curs autorizat în domeniul  ISCIR pentru

Operator RSVTI modul B  ( prelungirea  autorizației )

În perioada 24 - 30 iunie 2019 organizăm curs de Tehnician în Automatizări

Societatea comercială Form Curs Profesional s.r.l. organizează la București, în cadrul Hotelului Răzvan, Calea Călărașilor nr. 159, sector 3, curs autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților București pentru ocupația

Tehnician în Automatizări ( Cod COR-3114.3.8 )

Persoanele cu studii medii care doresc să fie admise la examen în vederea dobândirii atestatului de RSL IP sau RSL IR, în domeniul  ISCIR, trebuie să prezinte și diploma / certificat de absolvire ca tehnician. Cursul organizat de către noi se finalizează cu susținerea unui examen în fața unei comisii desemnată de către Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților București.
Absolvenții care promovează examenul vor primi Certficate de Absolvire cu recunoaștere națională.

Persoanele fizice si juridice ce doresc să se înscrie o pot face la e-mail: conectingcurs@gmail.com sau pe fax : 031 / 425 65 37.
Informatii suplimentare se pot obține la telefonul:  0740 / 12 17 19.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Tehnologia şi hoţia

Nicolae GRECU

Tehnologia şi hoţia

Pe lângă fapul că sistemele VAR sunt la început de drum şi disponibile la progres, ai noştri manageri de la FRF şi-au furat căciulile preferând softuri ieftine şi proaste.

opinii

Împăratul e (din nou) gol!

Lucian LEUȘTEAN

Împăratul e (din nou) gol!

I se spune Dumnezeu. Sau Împăratul. Nu acceptă să fie contrazis. I se pare că e de neînlocuit. Deși e în prag de pensie, vrea al treilea mandat la conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se laudă continuu cu marile lui realizări. Tocmai i s-a tipărit o carte de 300 de pagini în cadrul căreia ne explică cele 80 de cazuri în care ne-a făcut un mare bine. Nu a existat nicio situație, evident, în care să fi greșit. Nu a călcat strâmb niciodată vreme de opt ani. Nici nu prea îl merităm, la cât de bun e. Cine îl critică nu e doar un ingrat, ci chiar un potențial infractor. Pentru că el e Legea, e singurul care o înțelege și o explică neofiților, adică nouă, tuturor celorlalți. E Tudorel Toader.

Spaţiul sacru (2)

arh. Ionel OANCEA

Spaţiul sacru (2)

Pentru a răspunde la întrebarea „în ce măsură utilizarea unui nou material de construcţie în arhitectura bisericilor poate duce la viziuni înnoitoare fără ca procesul să producă discontinutăţi în tradiţia spaţiului sacru”, îmi pare relevantă povestea bisericii de lemn din Albac, satul martirului Horia, el însuşi meşter în construirea bisericilor de lemn. 

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

Alexandru CĂLINESCU

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

E drept că cele două partide, dar mai ales PSD-ul, au datorii mari faţă de Iohannis: le-a înlesnit (ce zic: le-a năşit) alianţa şi a facilitat instalarea PSD-ului în poziţie de forţă. După ce că au un bilanţ jalnic, cele două mandate ale lui Iohannis ne aruncă înapoi, în vremurile partidului unic. Dar cine putea bănui, în 2014, ce voia să însemne, pentru Iohannis, o guvernare „pas cu pas”?

pulspulspuls

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

E uichend azi, atunci fără politichie, aşa cum am stabilit! ca să ne tihnească, şi să mai şi râdem olecuţă, nu numai să ne încruntăm, nu-i aşa. Iar pe azi, dacă tot a început şi primăvara calendaristică, am zis să facem şi noi aicea o ediţie tematică: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţii. Deci, să începem!

Caricatura zilei

Mărțișor

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri