anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM

duminica, 22.05.2022

Advertorial

Cursuri ISCIR

GALERIE
motostivuitor
 • motostivuitor
- +

În perioada 14-15 iunie și 5-6 iulie 2019 societatea comercială Conectingcurs Profesional s.r.l. organizează la BUȘTENI, in cadrul Hotelului Silva, următoarele cursuri autorizate în domeniul  ISCIR pentru prima atestare și prelungire atestat astfel:

Personal Tehnic de Specialitate Responsabil cu Verificarea Tehnică ( RVT )
Personal Tehnic de Specialitate Responsabil cu Supravegherea Lucrărilor ( RSL - IP )
Personal Tehnic de Specialitate Responsabil cu Supravegherea Lucrărilor ( RSL - IR )

În data de 16 iunie și 7 iulie 2019 organizăm la BRAȘOV, în cadrul Pensiunii Ambient, curs autorizat în domeniul  ISCIR pentru

Operator RSVTI modul B  ( prelungirea  autorizației )

În perioada 24 - 30 iunie 2019 organizăm curs de Tehnician în Automatizări

Societatea comercială Form Curs Profesional s.r.l. organizează la București, în cadrul Hotelului Răzvan, Calea Călărașilor nr. 159, sector 3, curs autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților București pentru ocupația

Tehnician în Automatizări ( Cod COR-3114.3.8 )

Persoanele cu studii medii care doresc să fie admise la examen în vederea dobândirii atestatului de RSL IP sau RSL IR, în domeniul  ISCIR, trebuie să prezinte și diploma / certificat de absolvire ca tehnician. Cursul organizat de către noi se finalizează cu susținerea unui examen în fața unei comisii desemnată de către Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților București.
Absolvenții care promovează examenul vor primi Certficate de Absolvire cu recunoaștere națională.

Persoanele fizice si juridice ce doresc să se înscrie o pot face la e-mail: conectingcurs@gmail.com sau pe fax : 031 / 425 65 37.
Informatii suplimentare se pot obține la telefonul:  0740 / 12 17 19.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Generaţia de AUR şi sporturile

Nicolae GRECU

Generaţia de AUR şi sporturile

Stimaţi iubitori de fotbal şi sporturi din spaţiul carpato-danubian-pontic, realizăm acum că noi, condeierii, pixarii şi tastatorii în domeniu am greşit în masă în aprecierile noastre.

opinii

Creşterea oraşului

arh. Ionel OANCEA

Creşterea oraşului

După reculul din anii postcomunişti, când falimentul industriei ieşene a distrus zeci de mii de locuri de muncă, dezvoltarea Iaşului a fost previzibilă. În fapt este marele pol de atracţie al regiunii Nord-Est şi unul dintre cele mai mari din ţară.

Lumina de la capătul Luminiţei

pr. Constantin STURZU

Lumina de la capătul Luminiţei

Aşa cum ni se relatează în pericopa evanghelică ce se citeşte mâine în bisericile ortodoxe (de la Ioan 4, 5-42), Iisus are un dialog deloc comod cu o femeie ce venise să scoată apă de la o fântână din Samaria, de lângă cetatea Sihar, acolo unde Domnul, ostenit de călătorie, se aşezase în aşteptarea ucenicilor plecaţi să cumpere de mâncare.

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (IV)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (IV)*

Articolul se referă pe scurt la apariţia componentei romanice a conştiinţei inaţionale a românilor.

pulspulspuls

Băieţii de la cumătrie, supăraţi pe sponsorii lui Maia Sandu

PULS

Băieţii de la cumătrie, supăraţi pe sponsorii lui Maia Sandu

Auzim prin zona băieţilor de la cumătrie că e mare agitaţie în zona acestora, cu tot sprijinul indirect de care beneficiază ei dinspre palatul cel roznovan, pe motiv că sunt prea şuntaţi de concurenţa pe bune care vine dinafara Iaşului cu bani tot mai mulţi de investit în cartiere întregi de blocuri.

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.