anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Cursurile de perfecționare a personalului nu sunt doar importante pentru companii, ci vitale!

GALERIE
poza-de-deschidere-800-x-500px
 • poza-de-deschidere-800-x-500px
- +

Deși există numeroase categorii de formare, cum ar fi formarea managerilor și instruirea vânzătorilor, angajații cu abilități tehnice și cunoștinte aprofundate ale   noilor tehnologii reprezintă un atu important pentru orice companie. Abilitățile și cunoștinele privind noile soluții, configurarea și utilizarea acestora constituie o bază solidă pentru companie și ajută la succesul acesteia, toate contribuind la productivitatea afacerii. Instruirea angajaților - atât noi cât și experimentați - nu poate  fi exclusă din planul de afaceri și dezvoltare al niciunei compani.

Dar ce înseamnă formarea și dezvoltarea personalului?

Formarea reprezintă o primă ocazie de a extinde baza de cunoștințe a tuturor angajaților, dar mulți angajatori din climatul actual consideră că oportunitățile de dezvoltare sunt costisioare; angajații care participă la sesiuni de formare pierd din timpul de lucru ceea ce poate întârzia finalizarea proiectelor, costurile cursurilor pot fi ridicate. Cu toate acestea, în pofida acestor dezavantaje potențiale, instruirea și dezvoltarea oferă atât individului, cât și companiilor în ansamblul lor, beneficii care   fac ca timpul și costul să fie o investiție utilă. Randamentul investițiilor în formarea și dezvoltarea angajaților este într-adevăr un avantaj, pe măsură ce setul de  competențe al angajaților crește, proiectele se vor finaliza mai rapid și eficient.

Credem că formarea regulată este imperativă la locul de muncă atât pentru afacere cât și pentru angajații dumneavoastră, iată câteva dintre motivele:

Angajații sunt constant informați și în contact cu noutățile - fiecare industrie se schimbă în mod constant și poate fi dificil să țineți la zi toți lucrătorii dvs. cu aceste schimbări. Apar constant legi sau reglementări noi, actualizări de soluții sau tehnici noi, iar în cazul în care acestea nu distribuite în mod corespunzător în cadrul echipelor de proiect și angajaților, ar putea conduce la repercusiuni viitoare.

Formarea regulată va păstra, de asemenea, cunoștințele actualizate și îi va ajuta pe angajați să fie competenți în ceea ce fac.

Satisfacția și motivarea la locul de muncă - Cu o pregătire suplimentară, vin mai multe perspective pentru angajații dumenavoastră. Aceasta tinde să ducă la un angajat mai fericit și mai motivat. Angajații doresc să vadă că sunt apreciați de angajatorul lor. Oferind o dezvoltare și o pregătire repezintă o modalitate de a arăta angajatului încredere și suport.

Eficientizarea timpului de lucru și noi oportunități de creștere a profitului - Având în vedere că angajați dumneavoastră devin mai calificați, vor fi disponibile oportunități pentru a avansa în cadrul companiei și pentru a-și asuma noi sarcini. Când angajații dobândesc noi competențe obțineți avantaje în fața concurenței, prin promovarea în mod constant a instruirii și educării angajaților dvs., a cunoștințelor despre toate cele mai recente progrese, le arătați clienților că pot avea încredere în dvs. pentru a oferi cele mai bune servicii posibile.

ITTraining centru autorizat de instruire Apple, Adobe, Red Hat ș.a. este pregătit și capabil să vă ajute pe parcursul acestei călătorii de formare. Cu gama noastră completă de cursuri recunoscute internațional, formatori și evaluatori, putem să colaborăm cu dumneavoastră pentru a vă asigura că personalul dumneavoastră are toate abilitățile necesare pentru a se conforma celor mai înalte standarde și este la curent cu ultimele schimbări ale tehnologiei și practicilor de lucru. Programele de instruire oferite sunt: bine concepute, intuitive, concentrate, elegante și simple.

Certificările ce se pot obține se înscriu într-una din cele trei categorii: acreditări orientate spre profesioniștii IT, acreditări destinate profesioniștilor în securitate și protecția datelor și acreditări destinate profesioniștilor creativi.

Pentru a începe un program de instruire vizitați site-ul ITTraining. Acolo, veți găsi detalii despre derularea programelor, curricula și cuprinsul cursurilor, formatele de livrare cursuri în clasă, la sediul dumneavoastră, on-line și multe altele. Cursurile sunt derulate pe o durată scurtă de două până la cinci zile, cu instructori live, care îi trec pe cursanți prin materie, organizează laboratoare și răspund la întrebări, oferă detalii în ceea ce privește pregătirea pentru majoritatea examenelor de certificare, pentru a putea înțelegele tipul examenului necesar, numărul total de întrebări și timpul alocat, precum și obiectivele examenului, astfel încât să știți ce teme vor fi acoperite. Programele de instruire includ, de asemenea, resurse recomandate -  cărți, access la mașini de test etc.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moscova taie punţile

Lucian DÎRDALA

Moscova taie punţile

Câtă vreme nu este decisiv învinsă pe câmpul de luptă, iar acest scenariu este greu de imaginat într-un război purtat doar cu Ucraina (fie ea şi înarmată de Occident), Rusia nu va negocia asupra „teritoriului naţional”. Ideea că angrenarea Rusiei într-un război de uzură, lipsit de victorii şi generator de costuri umane şi materiale, ar conduce la înmuierea Kremlinului în materie de teritorii era problematică dintru început - acum, ea nici nu mai poate fi luată în calcul.

opinii

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

Viitorul memoriei

Bogdan ILIESCU

Viitorul memoriei

„Nothing is ever really lost to us as long as we remember it.” (Nimic nu e complet pierdut câtă vreme ni-l putem aminti.) L.M. Montgomery

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Grigore ILISEI

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Bogdan Bârleanu trăieşte timpul deplin al slujirii artei. Sigur, nu-i ceva nou în existenţa sa de artist. Rostirea în limbajul plasticii a fost şi este, în chipul cel mai firesc, raţiunea sa de a fi. Dar acum, mai mult poate decât oricând, viaţa lui Bogdan Bârleanu curge în albia picturii. 

pulspulspuls

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Spun surse din târg, care stau cu urechea lipită de caldarâmuri rezidenţiale şi ascultă cu atenţie vuietul pieţei imobiliare, că este jale mare printre developerii din târg şi că unii dintre ei sunt pe marginea prăpastiei în timp ce alţii sunt pe tobogan la vale chiuind ca Pintea haiducul care se aruncă de pe stânci. 

Caricatura zilei

Zbor anulat

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.