anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

vineri, 03.02.2023

Comunicat de presă

Cursurile Red Hat – O Garanție Pentru Profesionalism

GALERIE
poza-de-deschidere-800-x-500px
 • poza-de-deschidere-800-x-500px
- +

Certificările Red Hat validează abilitățile și cunoștințele profesioniștilor IT din domeniul Linux. Obținerea acreditărilor de la Red Hat este o garanție în plus pentru un expert IT și atestă că este capabil să gestioneze, implementeze și să creeze proiecte IT ce au la bază tehnologii Red Hat.

Totodată, studiile efectuate de IDC au evidențiat că organizațiile ce au specialiști cu certificări Red Hat întâmpină probleme cu infrastructura mai rar, iar soluțiile în cazul apariției acestor evenimente neplăcute sunt descoperite și implementate mult mai repede decât în organizatiile ce nu au specialiști certificați.

De asemenea, cercetările au determinat că specialiștii IT cu certificări Red Hat ajung la productivitatea maximă mai repede decât cei necertificați și de asemenea, aceștia vor rămâne mai mult în companie decat alții.

Tipuri de cursuri și certificări

Acreditările și cursurile Red Hat sunt structurate în așa fel încât să reflecte întregul portofoliu de tehnologii și produse Red Hat. Red Hat oferă cursuri pentru administrator IT, dezvoltatori de aplicații, tehnologii de ultimă generație precum containere sau cloud și proiectare de infrastructură IT ce au la bază tehnologii Red Hat. Specialiștii ce trec cu succes un examen furnizat de Red Hat pot să fie siguri că efortul depus va fi recunoscut pe plan professional și reprezintă un avantaj mare atât în companie cât și la angajare sau implementare de proiecte.

Companiile și organizațiile pot să își certifice specialiștii pentru îmbunătățirea cunoștintelor cât și descoperirea de soluții noi ce pot aduce beneficii multiple.

Detalii Despre Certificarile Red Hat

Red Hat Certified Architect (RHCA)
Specialist IT în tehnologii precum: cloud, centre de date moderne ce poate implementa platforme pentru aplicații. Produsele Red Hat incluse în această categorie sunt: Red Hat OpenShift, Red Hat Satellite Server, Red Hat Enterprise Linux

Red Hat Certified System Administrator (RHCSA)

Specialist IT responsabil cu administrarea sistemelor Red Hat: partiționare, pornirea/oprirea de procese, utilizatori. Produsele Red Hat incluse în această categorie: Red Hat Enterprise Linux

Red Hat Certified Engineer (RHCE)

Specialist IT responsabil cu administrarea, automatizarea și scalarea sarcinilor ce au legatură cu: implementarea, gestionarea și securizarea unei arhitecturi bazată pe containere. Produsele Red Hat incluse în aceasta categorie: Red Hat Enterprise Linux, Red Hat Ansible Automation.

Red Hat Certified Engineer in Red Hat OpenStack

Specialist IT ce poate integra Ceph Storage cu Red Hat Open Stack Platform și poate configura serviciul OpenStack Neutron. Produsele Red Hat incluse în această categorie: Red Hat Ceph Storage, Red Hat OpenStack Platform

Red Hat Certified Specialist in Virtualization

Specialist IT ce poate implementa și gestiona arhitecturi de virtualizarea ce folosesc Red Hat Virtualization Hypervisor și Red Hat Virtualization Manager. Produsele Red Hat Incluse în această categorie: Red Hat Virtualization, Red Hat Enterprise Linux.

Red Hat Certified Specialist in Security: Network Services

Specialist IT ce poate gestiona și înțelege tehnici de securitate pentru controlarea accesului la rețea. Produsele Red Hat incluse in aceasta categorie: Red Hat Enterprise Linux.

Abordarea Red Hat și ITTraining.ro (www.ittraining.ro)

Red Hat are standarde ridicate când vine vorba despre formarea de specialiști IT. Cunoștințele sunt testate prin metode practice, cursantul va obține certificarea după un test practic pe un sistem nu doar pe noțiuni bazate pe memorare și repetiție.

Red Hat respecta standarde înalte de securitate în mediile de testare și garantează integritatea certificărilor.

 

 

Red Hat prin centrul autorizat de instruire ITTraining oferă flexibilitate pentru cursuri deoarece examenele și cursurile pot fi efectuate pe: laptop-uri, PC-uri, kiosk etc. Pentru a începe un program de instruire vizitați site-ul ITTraining. Acolo, veți găsi detalii despre derularea programelor, curricula și cuprinsul cursurilor, formatele de livrare cursuri în clasă, la sediul dumneavoastră, on-line și multe altele.

 

 

Cursurile sunt derulate pe o durată scurtă de două până la cinci zile, cu instructori live, care îi trec pe cursanți prin materie, organizează laboratoare și răspund la întrebări, oferă detalii în ceea ce privește pregătirea pentru majoritatea examenelor de certificare, pentru a putea înțelegele tipul examenului necesar, numărul total de întrebări și timpul alocat, precum și obiectivele examenului, astfel încât să știți ce teme vor fi acoperite. Programele de instruire includ, de asemenea, resurse recomandate - cărți, access la mașini de test etc.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Când salariile o iau înaintea autostrăzilor

Mihai CHIPER

Când salariile o iau înaintea autostrăzilor

Cum să interpretăm anomalia statistică de la Iaşi?

opinii

Autorul (III)

Codrin Liviu CUȚITARU

Autorul (III)

Autorul e, înainte de orice, o enigmă culturală şi, nu în ultimul rând, una istorică. Romanţând biografia unui personaj canonic (de talia lui James), te confrunţi, volens-nolens, cu restricţii în perimetrul imaginativ. Oricâtă flexibilitate de construcţie ar oferi literatura, istoria (necesara raportare la factualitate) restrânge, auster, „deschiderile” potenţiale ale tabloului epic.

RPL 2021: Despre involuţia marilor oraşe şi despre câteva erori vizibile de înregistrare

George ŢURCĂNAŞU

RPL 2021: Despre involuţia marilor oraşe şi despre câteva erori vizibile de înregistrare

Avem datele (încă provizorii!) de la RPL2021 defalcate pe UAT-uri locale (comune, oraşe şi municipii). Vă propun să aruncăm o privire asupra acestora.

Creierul tăcut

Bogdan ILIESCU

Creierul tăcut

„The great events of the world take place in the brain.”/ „Marile evenimente ale lumii au loc în creier.” -  Oscar Wilde

pulspulspuls

Cum a ajuns iar Iaşul exemplu negativ la spor electoral? Ghici cine-s protagoniştii? Aţi ghicit!

Cum a ajuns iar Iaşul exemplu negativ la spor electoral? Ghici cine-s protagoniştii? Aţi ghicit!

Am auzit şi noi de la alţii mai informaţi din zona arcului guvernamental că se tot vorbeşte prin conducerile partidelor, din ce în ce mai insistent de ceva vreme, de o comasare a alegerilor care vor avea loc anul viitor. 

Caricatura zilei

Pițuțurlică

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.