anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 25.06.2022

Dacia Spring 100% electric lansează un campionat ESport pe platforma Rocket League

GALERIE
Dacia Sport ESport
 • Dacia Sport ESport
- +
 • Dacia sărbătorește prima aniversare a modelului său de oraș 100% electric prin organizarea campionatului de jocuri video „Campionatul Electric Dacia Spring”, dezvoltat în parteneriat cu Rocket League.
 • Prin aceasta, Dacia își dorește să atragă atenția asupra provocărilor cu care se confruntă posesorii actuali și potențiali de vehicule electrice.
 • Dacia Spring este de acum accesibilă tuturor, atât online, cât și offline.

Ce s-ar întâmpla dacă am trece cu toții la mașini electrice?

În perioada 5-24 aprilie 2022, Dacia organizează „Campionatul Electric Dacia Spring”, primul campionat „esport” în care jucătorii sunt încurajați să-și personalizeze mașina, făcând-o cât se poate de electrică. Marca Dacia vrea să transmită generației tinere mesajul că, odată cu lansarea modelului Spring, mașinile electrice au devenit accesibile tuturor.

Dacia, lansează un nou campionat Esport: „Campionatul Electric Dacia Spring”

Pentru a participa la campionat, jucătorii trebuie să formeze echipe a câte trei membri și să-și personalizeze mașinile cu elemente electrice. Ideea? Organizatorii vor să arate cât este de ușor, chiar și pentru gameri, să treacă la mașinile electrice. Ulterior, echipele vor participa la mai multe competiții. Jucătorii se pot înregistra accesând următorul link: https://linktr.ee/Daciaspringelectrictournament.

Turneul se va derula în perioada 4-24 aprilie și va consta în 9 competiții, dintre care 4 vor fi prezentate și comentate de către comentatorul oficial al jocului, francezul Rocket Baguette, ce are o audiență globală de peste 13 milioane de persoane. În plus, fiecare competiție va fi difuzată și pe canalele de Twitch ale jucătorilor. Câștigătorii  campionatului vor fi premiați cu 5.500 de euro, oferiți fiecărui membru, alături de posibilitatea de a testa Dacia Spring pe o perioadă de o lună.

 

Dacia Spring consideră gamingul modul ideal de a comunica în mod direct cu generațiile tinere

Având în vedere că media de vârstă a gamerilor este de 36 de ani, jocurile video au devenit o activitate de relaxare pentru oamenii de toate vârstele, nu doar pentru generația tânără. 

Dacia Spring a democratizat mobilitatea electrică, mare parte dintre clienți săi fiind tineri, observându-se chiar o creștere cu 20% a cumpărătorilor cu vârste între 18-49 de ani, față de media de vârstă obișnuită pentru alte modele Dacia.

Generația tânără este una inovatoare, care apreciază și promovează spiritul de colegialitate și lucrul în echipă, valori pe care le împărtășesc atât Dacia, cât și jocul video dezvoltat de Rocket League.

Pentru ca participanții competiției să se poată antrena, Dacia a dezvoltat harta „Campionatului Electric Dacia Spring”. Aceasta prezintă un univers complet, dedicat modelului Dacia Spring, pe care jucătorii îl pot descoperi în încercarea de a obține cel mai mare scor. Harta a fost creată de către doi experți din domeniu: gamerul @Lethamyr, specialist în dezvoltarea de hărți, a cărui activitate este urmărită de peste 1.4 miliarde de oameni din toată lumea și de designer-ul de jocuri @Gidek, unul dintre cei mai apreciați creatori de hărți de jocuri video din lume.

 

Dacia Spring - maşina electrică accesibilă

La doar un an de la lansarea pe piață, Dacia Spring a ajuns deja la peste 60.000 de clienți, democratizând practic accesul la mobilitatea electrică. Deținătoare a trofeului „Best Buy Car of Europe 2022” (acordat de juriul Autobest), Dacia Spring se bucură de un real succes pe numeroase piețe europene.

Prin organizarea unui campionat de jocuri video, Dacia își dorește să se apropie de generația tânără care este la curent cu provocările mobilității sustenabile. Cu Dacia Spring, mașinile electrice devin accesibile atât online, cât și offline.

„Cu ocazia primei aniversări a modelului Spring, ne-am dorit să arătăm că vehiculul este accesibil tuturor, în special celor tineri. Esport și gaming-ul la nivel global se află într-o continuă creștere și tocmai de aceea Rocket League a devenit accesibil și gratuit pentru toată lumea încă din 2020. Din dorința de a comunica subiectul mașinilor electrice într-un mod inedit, colaborarea cu Rocket League  a fost una firească.” Valérie Candeiller – Director de Marketing și Comunicare Dacia.

 

*Twitch:

 • Peste 20% din conținutul vizionat pe Twitch este dedicat esportului
 • 5 miliarde de ore de vizionări, însemnând o creștere de 83.1% față de anul precedent
 • Reprezintă 67.6% din piața streaming-ului
 • O creștere de 62.7% a timpului de vizionare (2 ore pe zi)

Sursă: Dacia Spring : GWI-G5

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.