anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 29.06.2022

Dan Șova și-a trecut o vilă pe numele fetiței lui, în vârstă de 6 ani

GALERIE
Dan Șova
 • Dan Șova
- +

​​În ultimii ani, fostul ministru Dan Șova a avut mai multe necazuri cu legea. În iunie 2018, demnitarul fost condamnat la 3 ani de închisoare de Înalta Curte de Casație și Justiție, dar a fost eliberat după doar 6 luni, pedepsa fiindu-i anulată în baza unei decizii a Curții Constituționale. Apoi, în toamna anului trecut, Șova a fost condamnat iarăși, la 4 ani de închisoare cu executare, decizia aparținând primei instanțe.

Cariera politică a lui Dan Șova a debutat în 2008, când avocatul a devenit pentru 4 ani senator PSD de Olt. Ulterior, Dan Șova a îndeplinit funcțiile de ministru pentru relația cu Parlamentul (6 august 2012-21 decembrie 2012), ministru delegat pentru proiecte de infrastructură (21 decembrie 2012-5 martie 2014) și ministru al transporturilor (5 martie 2014-24 iunie 2014).

Conform informațiilor deținute în exclusivitate de FANATIK, Dan Șova a devenit în noiembrie 2015 tatăl unei fetițe, Annabelle, pe care o are cu Vali Staicu, ultima dată secretar III la Ambasada României la Londra.

După nașterea copilului, Dan Șova i-a donat acesteia vila pe care o deținea în satul Izvorani (județul Ilfov) și care fusese achiziționată de fostul ministru în anul 2005. Potrivit documentelor oficiale, casa deținută în prezent de Annabelle Șova a fost evaluată la cumpărare la suma de 250.000 euro.

Dan Șova a contribuit cu sume impresionante la creșterea lui Annabelle, așa cum se obligase printr-un act notarial
După ce a devenit tată, dovedindu-se un părinte grijuliu, Dan Șova a încheiat un act notarial prin care se angajează să contribuie financiar la creșterea copilului Annabelle Șova, lucru care s-a și întâmplat. Astfel, începând cu 2015, anul în care s-a născut Annabelle, Șova a virat următoarele sume în conturile fetiței și ale mamei ei: 49.994 lei (2015), 11.250 lire sterline (2016), 39.350 lire sterline (2017) și 80.000 euro (2018), sume livrate de fiecare dată în cel puțin două tranșe anuale.

În plus, potrivit informațiilor obținute de FANATIK, Dan Șova și Vali Staicu au obținut luna trecută în instanță dreptul de a vinde un apartament din Capitală evaluat la minimum 130.000 euro, întreaga sumă urmând să fie virată în contul fetiței lor, Annabelle.

”Autorizează intimații Dan Șova și V. S. să încheie în numele minorei A.S, în calitate de vânzătoare, un contract de vânzare-cumpărare cu terțe persoane, în calitate de cumpărători, având ca obiect apartamentul situat în București (…). Vânzarea se va face prin acordul părților la un preț de minimum 130.000 euro, echivalent în lei la data plății. Prețul vânzării se virează în contul deschis pe numele minorei. Executorie”, hotărau judecătorii.

Mai mult, pe fanatik.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

G7 reîncărcat

Lucian DÎRDALA

G7 reîncărcat

În sine, ideea ca G7 să devină un centru de coordonare spune multe despre aşteptările liderilor occidentali în privinţa următorilor ani: competiţie strategică acerbă, punctată de riscuri militare. Ar fi un mediu în care această structură de cooperare între „Cei Şapte” şi-ar putea dovedi utilitate, după spulberarea optimismului legat de globalizare şi noua concordie între democraţii şi dictaturi.

opinii

„Războiul sfânt” al rasei

Florin CÎNTIC

„Războiul sfânt” al rasei

Astăzi, 29 iunie, la ora 14.30, la Ateneul Naţional din Tătăraşi, Marius Turda, istoric şi universitar de clasă internaţională, profesor la Universitatea Oxford Brooks, lansează ediţia românească a unei cărţi esenţiale pentru înţelegerea ideilor şi politicilor consacrate rasei şi eugenismului în Ungaria secolulului XX. Evenimentul cuprinde şi vernisajul unei expoziţii itinerante, care va rămâne o lună pe simezele Ateneului, şi care merită şi ea a fi urmărită.

The Show must go on!

Radu PĂRPĂUȚĂ

The Show must go on!

Fraţilor şi surorilor, merită să vorbim puţin despre pandemia consensuală şi dementocratică planetară. Ce-i drept, acum se stinge uşor, dar nimic nu ne face să credem că nu mai poate reapărea: din nou sau sub alte forme, mai atroce, iar „măsurili” tot mai erect comunistoide, de ar rânji cu gura până la urechi Ceaşcă de ar mai trăi: „V-am zis eu că măsurili trebui luate”.

Bill Evans - un romantic al avangardei

Alex VASILIU

Bill Evans - un romantic al avangardei

La sfârşitul lunii februarie 1957 era publicat în America de Nord albumul discografic New Jazz Conceptions - momentul impunerii lui Bill Evans printre cei mai inovatori, mai influenţi muzicieni din istoria acestui tip de artă. Raportul inovaţie - influenţă a fost rar stabilit în jazz-ul modern, însă Bill Evans poate fi considerat un caz fericit, mai ales că a rămas în istorie cu preafrumoasa, cuprinzătoarea formulă un romantic al avangardei.

pulspulspuls

Cum a stat şăful cel mare pân’ la ziuă-n club, dând peste cap programul?

Cum a stat şăful cel mare pân’ la ziuă-n club, dând peste cap programul?

Pentru că ieri am auzit că a ieşit oleacă de tevatură prin politichia de Bahlui legat de ceea ce remarcam noi într-un pulsuleţ, am zis că musai să venim cu oarece precizări suplimentare pe astăzi, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Ro-Alert te sperie de-acu și în străinătate

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.