Dana Grecu, actuală Chera, se intoarce în televiziune după trei ani de absenţă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 24.01.2021

Dana Grecu, actuală Chera, se intoarce în televiziune după trei ani de absenţă

GALERIE
Dana Grecu
  • Dana Grecu
- +

Dana Grecu, fosta jurnalistă de la Antena 3, se întoarce în televiziune după aproape trei ani de pauză. Dana Chera (numele de acum, după căsătorie) va avea propria emisiune de seară. Emisiunea moderată de Dana Grecu se va difuza marţi şi joi, între orele 19.00 şi 21.00. Postul care o va avea în grilă nu este un canal de ştiri, ci o televiziune de nişă – Medika TV. De altfel, emisiunea de care se va ocupa se numeşte Medika Special şi „va trata cele mai importante subiecte ale actualităţii”, anunta Pagina de Media.

Medika TV a fost lansată în octombrie 2018, de Grupul Evenimentul Românesc, deţinut de Vlad Pufu. Dana Grecu explica alegerea ei: „Pentru ca am o dorinţă mai veche, care venea dintr-o frustare, acutizată în ultima vreme, cât am consumat media ca spectator. Anume aceea de a vedea la tv oameni care au făcut ceva în viaţa lor. Care au o meserie. Care s-au lovit, ca practicieni, de mizeriile din legile şi regulamentele făcute anapoda pentru ei de unii care vorbesc des la tv. Deci simt nevoia unor păreri avizate!

Am obosit cu cei care pot vorbi despre orice. Oricàt. Oricum. Care nu pot să spună: NU ŞTIU SĂ VĂ SPUN! Echipa de la Medika aşa m-a convins. Cu principiul: chemăm în emisiuni oameni care ştiu despre ce vorbesc. Specialişti. Elita asta mută, din sănătate, din educaţie, care a ţinut ţara . Făcànd. Medicii, profesorii, cercetătorii, sunt elita unei naţii. Ei nu pot fi ţinuţi dosiţi şi scoşi din umbră doar atunci când vrem să ne spălăm măine murdare de atăta politică degeaba. Medika asta isi propune şi cu asta m-a convins.”

Cititi materialul integral pe paginademedia.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce model alegem?

Nicolae GRECU

Ce model alegem?

În speranţa că sportul românesc va redeveni el însuşi un model în Europa, înclinăm spre Slovenia.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Sunt evidenţiate în continuare accentele antiamericane şi antioccidentale din discursul public al reputatului om de ştiinţă.

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

pr. Constantin STURZU

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

În contextul primei trimiteri a ucenicilor la propovăduire, Domnul le spune, între altele: "Iată, Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii" (Matei 10, 16). Imaginea unei oi aflate în mijlocul lupilor stârneşte frisoane, mai ales printre credincioşii îngrijoraţi de mersul actual al lumii. Însă mesajul e mai degrabă sursa unei mari nădejdi. Căci nu ne cere Mântuitorul să acţionăm precum "lupii" - grupaţi în haite, agresivi, sălbatici -, ci să cultivăm ascultarea şi blândeţea specifice "turmei celei cuvântătoare".

O poveste sordidă

Alexandru CĂLINESCU

O poveste sordidă

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unor cărţi, literatura, substituindu-se actului de justiţie, având aşadar - teoretic cel puţin - şi o funcţie terapeutică. Ceea ce nu-i absolvă pe cei care, din inconştienţă, din spirit de castă ori din dorinţa de a provoca au tolerat sau chiar au încurajat tot felul de aberaţii.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.