Dăncilă, umilită în Vrancea: Ca preşedinte reprezentaţi ţara. Cum o veţi face dacă nu vorbiţi bine nici limba română?
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 20.06.2021

Dăncilă, umilită în Vrancea: Ca preşedinte reprezentaţi ţara. Cum o veţi face dacă nu vorbiţi bine nici limba română?

GALERIE
dancila
  • dancila
- +

Aflată în turneu electoral în judeţul Vrancea, Viorica Dăncilă a avut parte la Focşani de câteva întrebări incomode din partea jurnalistului Sebastian Oancea de la Realitatea de Vrancea. După ce a întrebat-o dacă a aprins o lumânare şi pentru preşedintele Klaus Iohannis, acesta i-a plasat o întrebare cu efect de ghilotină şi anume, cum va reuşi ea să reprezinte ţara pe plan extern dacă nu cunoaşte nicio limbă străină şi nici limba română nu o vorbeşte corect.

Reporter: Dar ştiţi că unul dintre atributele preşedinţiei este reprezentarea externă. Dumneavoastră cum credeţi că o să vă descurcaţi în condiţiile în care nu ştiţi nicio limbă străină şi nici cu româna nu prea vă descurcaţi?

Dăncilă: Să ştii că să jigneşti este atributul oamenilor slabi care nu au argumente.

Reporter: Dar eu nu vă jignesc. Este o realitate asta.

După această remarcă, Oprişan a sărit în "salvarea" social-democratei intervenind în dialogul dintre cei doi spunând: Nu mai răspundem la întrebări.

Vă invităm să urmăriţi dialogul dintre cei doi în materialul video, de la minutul 14:21

Mai multe, pe epochtimes-romania

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Italia sau Finlanda?

Nicolae GRECU

Italia sau Finlanda?

Ce cale se va alege pentru naţionala României în urma Euro2020?

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Autorul serialului rememorează în continuare cu emoţie şi descrie amănunţit primele lecţii de pe parcursul iniţierii sale în umila sectă a pescuitorilor cu undiţa de la Dunăre.

Îndemnuri de la Maica Siluana

pr. Constantin STURZU

Îndemnuri de la Maica Siluana

Tot cu gândul la Maica Siluana (1944-2021). Şi la ceea ce ne-a învăţat. Nu atât din cărţi, cât din cele trăite, experiate. Deschid un volum al său care-mi este foarte aproape de inimă: "Uimiri, rostiri, pecetluiri". Cuprinde o sută de "capete de învăţătură", de folos celui ce caută ieşirea din starea de păcat şi intrarea în bucuria lui Dumnezeu. Împărtăşesc cu voi câteva sclipiri din îndemnurile şi încredinţările sale.

Perspectivă inversă

arh. Ionel OANCEA

Perspectivă inversă

O dată cu realizarea primului plan urbanistic general al Iaşului în anii 1996-1998, managerul de atunci al proiectului a propus informatizarea regulamentelor de urbanism aferente zonelor funcţionale şi situaţiei juridice ale terenurilor astfel încât acestea să poată fi extrase automat la întocmirea certificatelor de urbanism. 

pulspulspuls

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Dacă tot auzim că unii cetitori se plictisesc în casă de la atâta ploaie pe afară, am zic că numai bine pe azi să vă servim la lectură ceva fain, uşurel, fără colesterol şi, evident, cu multă coenzima Q10, ca să meargă şi chircit la birou, dar şi lăfăit în fotoliu. 

Caricatura zilei

Asta zebră!

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.