Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

David Gest, al patrulea soţ al Lizei Minnelli, a angajat un asasin plătit pentru a îl ucide pe Elton John

GALERIE
david-gest
  • david-gest
- +

Un bodyguard al lui David Gest, al patrulea soţ al Lizei Minnelli, decedat în 2016, afirmă că regretatul producător TV a angajat un asasin plătit pentru a-l ucide pe Elton John în 2003, după ce artistul britanic a glumit în public pe seama sexualităţii sale, informează contactmusic.com.

David Guest, care a murit pe 12 aprilie 2016 la vârsta de 62 de ani, a fost extrem de furios după ce Elton John a făcut câteva declaraţii publice în 2003 în care a sugerat că producătorul TV, care se căsătorise cu un an în urmă cu Liza Minnelli, era de fapt homosexual. În urma acelor declaraţii ale cântăreţului britanic, David Gest a plătit 20.000 de lire sterline unui asasin plătit pentru ”a îl lichida” pe artist, în timpul unui concert pe care acesta urma să îl susţină în California în 2003. Imad Handi, care era pe atunci bodyguardul lui David Gest, a făcut următoarea dezvăluire: „David a făcut o criză de furie şi a început să strige: «Îl voi ucide pe acel nenorocit. E un om mort!». M-a privit în ochi şi mi-a spus: «Îl vreau mort». Bănuiesc că era atât de furios deoarece Elton a vorbit despre ceea ce era el în realitate”.

David Gest locuia în Honolulu când a aflat despre declaraţiile lui Elton John, care a spus că voia ”să îi găsească Lizei Minnelli un soţ heterosexual”. Producătorul TV a contactat un agent de pază pe care l-a angajat pentru a îl asasina pe Elton John. „David a petrecut mult timp în baruri şi a ajuns să cunoască un agent de pază maori care lucra pe insulă. David i-a vorbit despre posibilitatea de a-l ucide pe Elton. Nimeni nu îi cunoştea numele, însă bărbatul maori a spus că are prieteni care ar putea să facă acest lucru pentru suma de 40.000 de lire sterline”, a dezvăluit Imad Handi pentru The Sun on Sunday.

„Au trebuit să facă cercetări, pentru a afla data la care Elton urma să vină în Los Angeles, pentru a comite asasinatul. David mi-a dat 20.000 de lire sterline. În seara următoare, am luat banii într-o sacoşă, am mers la hotelul Hilton şi i-am dat unui bărbat. El mi-a spus că voia să primească restul banilor după asasinat. M-am simţit vinovat, însă îi eram loial lui David”, a adăugat fostul bodyguard. Imad Handi, în vârstă de 39 de ani, spune că a insistat apoi pe lângă David Gest pentru a îl convinge să renunţe la acea tentativă de asasinat, întrucât se temea că va fi implicat în acel caz, şi spune că s-a simţit extrem de uşurat când producătorul TV a acceptat.

„Începusem să devin tot mai îngrijorat să nu fiu implicat în aşa ceva, la începutul anului 2003, şi am insistat pe lângă el, rugându-l să renunţe. În cele din urmă a fost de acord, dar mi-a cerut să îi recuperez banii. Bărbatul mi-a dat înapoi doar 8.000 de lire sterline, aşadar David a pierdut 12.000 de lire sterline, însă, măcar, Elton nu a murit”, a adăugat Imad Handi. Fostul bodyguard mai spune că David Gest a devenit tot mai interesat de bărbaţi după ce a divorţat de Liza Minnelli în 2007 şi că fostul producător TV era ”obsedat” de mogulul media Simon Cowell şi că participa cu regularitate la ”petreceri sexuale gay”. „Era obsedat de Simon Cowell. Era bărbatul din visele sale, datorită influenţei sale. David s-a lăudat că Simon l-a invitat să meargă cu el la Lisabona, pentru că urma să lucreze acolo. Însă cred că totul era doar o fantezie a lui David. Vorbea adeseori despre bărbaţi, despre pasiunea lui pentru bărbaţii bine dotaţi. Dacă cineva îl întreba dacă era gay, el nega imediat. Cu toate acestea, mergea cu regularitate la petreceri sexuale gay, care erau organizate în regiuni rurale din Anglia”, a mai spus Imad Handi.

În afară de pasiunea lui pentru Simon Cowell, David Gest o admira cu adevărat pe cântăreaţa Amy Winehouse - care a murit în 2011 -, iar Imad Handi spune că David Gest şi celebra cântăreaţă obişnuiau să se întâlnească şi să consume droguri împreună. David Guest, cel de-al patrulea soţ al cântăreţei şi actriţei Liza Minnelli, s-a căsătorit cu artista americană în 2002. Ei au divorţat în 2007. El a fost, de asemenea, un prieten apropiat al cântăreţului Michael Jackson şi a produs un documentar despre viaţa şi cariera ”regelui muzicii pop”. David Gest a devenit foarte cunoscut în Marea Britanie, după ce a participat la mai multe programe de televiziune de tip reality-show, precum ”Celebrity Big Brother”.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri