De astăzi, prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu a intrat în cursa pentru Primăria Municipiului Iaşi! PMP are cel mai bun candidat de primar (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 19.05.2021

De astăzi, prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu a intrat în cursa pentru Primăria Municipiului Iaşi! PMP are cel mai bun candidat de primar (P)

GALERIE
Petru MovilaPetru Movila1Petru Movila2
 • Petru Movila
 • Petru Movila1
 • Petru Movila2
- +

În cursul acestei zile, prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu şi-a depus la Biroul Electoral Municipal Iaşi candidatura pentru funcţia primar al Municipiului Iaşi, din partea PMP. Odată cu acesta, Partidul Mişcarea Populară şi-a înaintat şi propunerile de candidatură la funcţiile de consilieri locali. PMP are cel mai bun candidat de primar, Dorina Isopescu având un CV impresionant!

”Este o onoare şi o provocare pentru mine şi pentru echipa de consilieri locali ai PMP să candidăm la cele mai importante funcţii administrative din municipiul Iaşi. Împreună, ne propunem să transformăm Iaşul într-un oraş prosper, în care calitatea vieţii cetăţenilor să fie la standarde europene. Sunt convinsă că împreună putem face din Iaşi, oraşul în care m-am născut, am crescut şi m-am format ca om, un oraş universitar, recunoscut la nivel internaţional, un oraş în care tradiţia culturală să capete o nouă dimensiune, cea de accesibilitate digitală. Cel mai important însă, îmi doresc ca împreună cu domnul deputat Petru Movilă, candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean, să facem din Iaşi un oraş în care noi cetăţenii să avem o viaţă demnă, potrivită unui cetăţean european. Pentru că iubesc oraşul nostrum şi pentru că meseria de inginer constructor, pe care o fac cu pasiune şi dăruire m-a ajutat, prin şansele oferite în cariera mea profesională, să acumulez o vastă experienţă în domeniile de activitate care se regăsesc în cadrul activităţilor Primăriei Iaşi şi care se îmbină constructiv cu priceperea de atragere a fondurilor europene”, a declarat prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu, candidatul PMP la Primăria Municipiului Iaşi.

Pe lista candidaţilor la Consiliul Judeţean Iaşi se află deputatul Petru Movilă, prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu, decanul Facultaţii de Construcşii şi Instalaţii din cadrul Universităţii Tehnice "Gheorghe Asachi Iaşi", Cosmin Marcovici, secretar de stat la Ministerul Culturii, Camelia Ciornia, om de afaceri, Radu Ursanu, director regional Posta Româna, campionul K1 Sebastian Ciobanu, actorul Rodion Ghilaş, psihologul Gabriel Șurubaru. Lista este completată cu profesionişti din diverse domenii de activitate! La Consiliul Judeţean Iaşi, deputatul Petru Movilă este candidatul Partidului Mişcarea Populară.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre 2024

Cătălin ONOFREI

Spre 2024

Spion rus ori doar simplu mercenar român, Ponta s-a activat şi a apăsat deja butonul roşu!

Filmuletul zilei

opinii

Zona de confort

Briscan ZARA

Zona de confort

E o poziţie în care am putea sta la nesfârşit, pe care o căutăm în momentele grele, o regretăm când o pierdem, dar pe care de multe ori o şi urâm pentru că nu ne oferă nimic deosebit. Cu toţii căutăm şi găsim această stare, fără ea e greu de trăit. Pentru că vrem sa ne simţim confortabil, liniştiţi, relaxanţi. Ca orice pe lumea asta însă, foarte rar recunoaştem când suntem într-o asemenea stare şi o apreciem extrem de puţine ori.

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Ciprian IFTIMOAEI

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a stabilit ca pe data de 15 mai a fiecărui an să se aniverseze Ziua Internaţională a Familiei pentru a sublinia importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului şi a Patriarhiei Române, ziua de 15 mai a devenit zi de sărbătoare a familiei şi în România. Pentru anul 2021, Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a propus ca temă de reflecţie „Familiile şi noile tehnologii”.

Trilogia. Ultimul capitol

Mihai DORIN

Trilogia. Ultimul capitol

Drama universităţilor româneşti în primele decenii ale regimului comunist nu era un subiect lesne de acceptat la începutul anilor ’90 de comunitatea academică. Istoricul Dănuţ Doboş a constatat acest decalaj dintre subiectul istoric şi receptori, preferând, pentru început să se adreseze publicului larg.

pulspulspuls

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

Nu ştim dacă aţi observat în ultimele zile cam cât de tare a decăzut Iaşul, odată cu penaliada marilor cârmaci liberali, dar haideţi să vă atragem noi atenţia la un aspect care poate v-a scăpat. 

Caricatura zilei

Descoperire științifică

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.