anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

De azi, la „Socola” se fac internări de zi. Dar mai întâi trebuie să dați telefon

GALERIE
socola, iasi, internare
  • socola, iasi, internare
- +

Începând de astăzi, la Institutul de Psihiatrie „Socola” se vor acorda servicii medicale în regim de spitalizare de zi, doar pe baza unei programări telefonice făcute anterior.

Pentru a putea fi internaţi, pacienţii trebuie să se programeze telefonic, iar apoi să treacă prin filtrul epidemiologic al spitalului, amenajat la intrarea în spital. Astfel, pacienţii pot beneficia de spitalizare de zi în Secţia IV Acuţi (II F) de luni până vineri, programările fiind făcute la numărul 0232224687, interior 1410, în Compartimentul Neuropsihiatrie Infantilă la acelaşi număr, interior 1608, sau în clădirea fostului laborator al unităţii medicale. În acest caz, pentru fiecare secţie în parte planificarea este diferită, luni se pot programa pacienţii care vor să fie consultaţi de medicii din Secţia I Acuţi (I B), marţi este ziua când pot fi consultaţi de medicii din Secţia II Acuţi (I F), miercuri pentru Secţia III Acuţi (II B).

De asemenea, joi se pot face programări pentru consultaţii în Secţiile V Acuţi sau VII Acuţi, iar vineri pentru Secţia VIII Acuţi (DD) sau Secţia IX Cronici. „Toţi pacienţii pentru spitalizare zi, programaţi în prealabil, se vor prezenta pentru examinare şi proceduri de internare de zi după ce au trecut prin filtrul epidemiologic al Institutului de la poartă (CSM Bucium)”, au precizat reprezentanţii unităţii medicale într-un anunţ. Mai multe detalii pot fi obţinute telefonic de la sediul spitalului la numărul 0232224687.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Se mai câştigă voturi în România cu majorări fictive de pensii?

Cosmin PAȘCA

Se mai câştigă voturi în România cu majorări fictive de pensii?

Din 2012 încoace, neîntrerupt (inclusiv în timpul Guvernului Cioloş) PSD- PRO România, UDMR şi ALDE au controlat jocul legislativ. Se apropie sfârşitul, iar această majorităte toxică a ales să-şi facă ieşirea din scenă cu un foc de artificii de povestit nepoţilor. Lăsat nesupravegheat, „focul” va părjoli o ţară, dar asta a fost ultima lor grijă.

Filmuletul zilei

opinii

Folcloristică

Codrin Liviu CUȚITARU

Folcloristică

„Tremurând, un băietan s-a ridicat şi a spus, în încuviinţarea îngrozită a întregului amfiteatru, că nu făcuseră altceva decât să scrie ce învăţaseră din notiţele Pravoslavinei, ea fiind singura care le avea integral... În aritmie cardiacă, privind-o feroce pe Ţăcănel, am reuşit să îngaim o singură întrebare - Şi cu calul, cu calul cum e? Cu ochi de căprioară rănită, studenta a sărit în picioare şi a nechezat solemn - Mihahaha!”

Despre Iaşi (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre Iaşi (II)

În ciuda faptului că Iaşul a recuperat mult din deficitul de modernitate în raport cu oraşele Timişoara şi Cluj, au existat în aceste evoluţii şi numeroase sincope. 

Incremenirea în ignoranţă

Bogdan ILIESCU

Incremenirea în ignoranţă

sau Eşecul revoluţiei ştiinţifice

pulspulspuls

Peni Hill l-a adus iar la notar pe unchiul Vasile. De data asta nu cu case, ci cu mălai

PULS

Peni Hill l-a adus iar la notar pe unchiul Vasile. De data asta nu cu case, ci cu mălai

Noi veşti de pe vechiul front electoral, stimaţi telespectatori, acum la spartul târgului, cu trei zile înainte de alegeri. O păsărică ce îşi are cuibuleţul chiar sub streaşina unui vestit notar din târg ne-a ciripit zilele trecute că, într-o zi de dimineaţă, aşa mai pe răcoare, cine credeţi că a călcat pragul stabilimentului?

Caricatura zilei

Teleportare

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.