De azi se închide podul din Tudor Vladimirescu. Pe unde sunt trimiși șoferii
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 24.01.2021

De azi se închide podul din Tudor Vladimirescu. Pe unde sunt trimiși șoferii

GALERIE
pod tudor vladimirescu
  • pod tudor vladimirescu
- +

Circulaţia rutieră pe podul Tudor Vladimirescu va fi suspendată pentru câteva zile, începând de azi.

 Conform unui anunţ al companiei care realizează lucrările, devierea traficului este impusă de turnarea plăcii de beton peste obiectivul de infrastructură menţionat, informează un comunicat primit de la Primărie. Pe sensul dinspre Calea Chişinăului spre intersecţia Bucşinescu, traseul de ocolire va fi de la capătul podului pe bd. Chimiei (malul drept al Bahluiului) - pod Metalurgiei - bd. Chimiei (malul stâng). Pentru celălalt sens, unde în ultimul timp s-a circulat doar dinspre bd. Chimiei (malul stâng al Bahluiului) spre Calea Chişinăului sau spre bd. Primăverii, traseul de ocolire va fi bd. Chimiei - bd. Prof. Dimitrie Mangeron - Podu-Roş - bd. Ţuţora.

Amintim că lucrările de reabilitare a infrastructurii de tramvai şi de reorganizare a circulaţiei pe bd. Tudor Vladimirescu au fost atribuite în vara lui 2019 asocierii Conest - SC Mari-Villa Com. La licitaţia cu o valoare estimată de 29 de milioane de lei a fost depusă o singură ofertă. Contractul are o durată de 18 luni.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce model alegem?

Nicolae GRECU

Ce model alegem?

În speranţa că sportul românesc va redeveni el însuşi un model în Europa, înclinăm spre Slovenia.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Sunt evidenţiate în continuare accentele antiamericane şi antioccidentale din discursul public al reputatului om de ştiinţă.

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

pr. Constantin STURZU

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

În contextul primei trimiteri a ucenicilor la propovăduire, Domnul le spune, între altele: "Iată, Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii" (Matei 10, 16). Imaginea unei oi aflate în mijlocul lupilor stârneşte frisoane, mai ales printre credincioşii îngrijoraţi de mersul actual al lumii. Însă mesajul e mai degrabă sursa unei mari nădejdi. Căci nu ne cere Mântuitorul să acţionăm precum "lupii" - grupaţi în haite, agresivi, sălbatici -, ci să cultivăm ascultarea şi blândeţea specifice "turmei celei cuvântătoare".

O poveste sordidă

Alexandru CĂLINESCU

O poveste sordidă

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unor cărţi, literatura, substituindu-se actului de justiţie, având aşadar - teoretic cel puţin - şi o funcţie terapeutică. Ceea ce nu-i absolvă pe cei care, din inconştienţă, din spirit de castă ori din dorinţa de a provoca au tolerat sau chiar au încurajat tot felul de aberaţii.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.