anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

miercuri, 29.03.2023

Advertorial

De ce ai nevoie pentru a construi pe cont propriu? (P)

GALERIE
fr-106
 • fr-106
- +

Un proiect de construcție poate fi nu numai costisitor, ci și extrem de obositor, mai ales dacă nu ai cunoștințele necesare în domeniu și ai nevoie de angajarea unei echipe de constructori care să facă treaba în locul tău.

Pentru proiectele mai mari de construcție poate că vei avea nevoie de ajutor din partea celor care își desfășoară activitatea în acest domeniu, însă pentru proiectele de construcție mai mici, poate vei vrea să economisești banii și să îți pui singur în practică talentele de constructor pe care le ai.

Utilaje și unelte pentru construit

Înainte de a te apuca de un proiect de construcție, ai nevoie să îți asiguri câteva instrumente fără de care nu poți face treaba necesară. Este vorba despre diverse mașinării de spart, înșurubat, dat găuri, înfiletat, dar și despre sculele și uneltele clasice, de la clasicul fierăstrău la ciocan, cuie, clești și altele asemenea. Dacă este vorba despre un proiect de construcție care necesită turnarea de beton, atunci ai nevoie, fără doar și poate, de o betonieră. De fapt, achiziția unei betoniere este mai mult decât necesară la casa omului, deoarece întotdeauna te lovești de proiecte mai mari sau mai mici în care ai nevoie să folosești betonul. Cu ajutorul unei betoniere de la http://www.regalfermierul.ro/casa-si-gradina/betoniere îți vei asigura mare parte din lucrările pe care le ai de făcut în acest sens, avantajele fiind nenumărate.

Care este utilitatea unei betoniere?

Betoniera este acel instrument cu ajutorul căruia se face betonul necesar în diverse proiecte de construire. Pentru a face acest lucru, este nevoie de amestecarea apei cu ciment, nisip și pietriș, lucru care pe vremuri se făcea manual. Astăzi, o betonieră electrică ușurează extrem de mult munca constructorilor prin faptul că materialele necesare sunt doar aruncate în cuva betonierei, iar aceasta le amestecă, oferind produsul final, betonul.

Variantele în care se găsesc betonierele în acest magazin online sunt multiple, atât în ceea ce privește capacitatea betonierei, cât și în ceea ce privește puterea de lucru a acestora.

Cu ajutorul unei betoniere de 140 de litri și o putere de 850 W ai posibilitatea de a obține în mod rapid betonul necesar pentru construcții mici, în timp ce pentru lucrările mai mari, pe șantiere, este recomandată varianta de betonieră de 180 de litri și o putere de 1000 W.

Betonierele comercializate pe site sunt realizate din materiale extrem de durabile, de calitate, ceea ce asigură fiabilitatea acestora și o rezistență cât mai mare în timp. Pentru ca materialul obținut să fie omogen și perfect amestecat, paletele de amestecare cu care sunt prevăzute aceste betoniere sunt realizate în mod optim, iar carcasa este realizată din materiale de înaltă calitate, astfel încât instrumentul în sine să fie unul stabil, rezistent, puternic. Pentru o manevrare ușoară, aceste betoniere sunt prevăzute cu roți, iar întreg ansamblul este protejat prin modul inteligent în care a fost construit, astfel încât să fie prevenite accidentele nedorite.

Proiectele de construit devin mai ușoare atunci când ai la îndemână astfel de instrumente care să îți ușureze munca.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

L-am întrebat pe robotul Ion cine va câştiga alegerile la Iaşi în 2024

Cosmin PAȘCA

L-am întrebat pe robotul Ion cine va câştiga alegerile la Iaşi în 2024

A se consemna pentru istorie că până şi versiunile primitive de roboţi plângeau de milă Moldovei.

opinii

Libertate sau siguranţă?

Briscan ZARA

Libertate sau siguranţă?

Dacă ne uităm în urmă, constatăm că ne-am îndepărtat foarte mult de sentimentul autentic, de fericirea de la început, deşi suntem mai în siguranţă ca niciodată. Vom găsi oare într-o zi un echilibru între cele două, sau vom ceda complet uneia dintre ele? Ce e de făcut?

Ringelmann şi cartofii

Cristina DANILOV

Ringelmann şi cartofii

Mulțimea, așa cum spune la carte, este o „colecție” aleatorie sau aproape aleatorie de oameni uniți într-un spațiu dat de un interes temporar și trecător. Sau o simplă multitudine de oameni lipsiți de conexiune organică și unitate - un întreg haotic, de regulă, lipsit de orice organizare internă clară, uneori chiar această organizare este vagă și haotică. Din punct de vedere al psihologiei, mulțimea se distinge printr-o slăbire accentuată a controlului comportamentului său. 

Pe urmele incaşilor (III)

Mihai DORIN

Pe urmele incaşilor (III)

Templele le-au fost distruse, zeii au fost exileţi, aurul le-a fost jefuit. Dar un lucru nu au putut distruge conchistadorii: puterea incaşilor de a supravieţui. Cu alte cuvinte, incaşii au ieşit din istorie pentru a rămâne în istorie. Iar aici, la Cuzco, ei reprezintă azi 90% din populaţie. Dar nici zeii nu au fost întru totul exilaţi, aşa cum au crezut spaniolii, probă că aceştia sunt mai tari decât vremurile, iar memoria mai profundă decât istoria.

pulspulspuls

Doamne fereşte: iaca, citiţi şi vă cruciţi, dragi alegători, cu cine negociază premarele!

Doamne fereşte: iaca, citiţi şi vă cruciţi, dragi alegători, cu cine negociază premarele!

Vai de capul şi de zilele noastre, dragi ieşeni, dacă am ajuns să trăim noi aceste vremuri! Iacătă: cetiţi şi vă cruciţi, nu alta! 

Caricatura zilei

Una din vremea pandemiei

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.