Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 03.03.2024

Advertorial

De ce merită să-ți deschizi afacerea într-o clădire mixtă cu spații comerciale și rezidențiale? (P)

GALERIE
inamstro (2)inamstro (3)inamstro (1)
  • inamstro (2)
  • inamstro (3)
  • inamstro (1)
- +

Noi îţi recomandăm Azimut Copou!

Dacă ați petrecut mult timp analizând și urmărind anunțurile imobiliare comerciale, încercând să găsiți spațiul potrivit pentru afacerea dvs., știți cât de descurajant este întreg procesul. Deși sunt foarte mulți factori de luat în considerare, la sfârșitul zilei, totul se rezumă la un singur lucru: spațiul pe care l-aţi ochit îți îndeplinește cele mai stringente nevoi?

Odată cu apariția și dezvoltarea complexelor mixte rezidențiale și comerciale, a devenit mult mai ușor să răspundeți nevoilor afacerii voastre.
Clădirile multifuncționale înglobează spații rezidențiale, comerciale, culturale, instituționale si industriale. De exemplu, o clădire poate include magazine de vânzare cu amănuntul la parter, birouri la etajul al doilea și reședințe la toate etajele superioare.

Indiferent de aspect, există câteva beneficii serioase pentru a vă deschide afacerea într-un spațiu cu utilizare mixtă.

Azi îți oferim 3 motive bune de analizat:

Expunere mai mare față de clienți

Dacă profitul depinde în mare măsură de volumul de vizitatori pe care îl poate atrage afacerea dvs., alegerea unei locații care are rezidenți ce pot fi consumatori ai produselor sau serviciilor dvs. este un beneficiu imens. Așadar, indiferent dacă sunteți la început sau afacerea dvs. are o istorie bine stabilită, spațiul comercial de închiriere pe care-l alegeți trebuie să fie ușor de găsit.

Unii dintre cei mai buni potențiali clienți sunt cei care trec zilnic pe lângă locația dvs. Achiziţionând spațiu comercial într-o clădire cu utilizare mixtă, afacerea dvs. este imediat expusă clienților și chiriașilor rezidențiali care există deja în jurul tău, așa că profitați de vizibilitatea sporită.

O ajustare mai simplă la regulile de siguranță

Indiferent de segmentul comercial în care activați, reglementările de siguranță și zonare trebuie să fie o prioritate în acest spațiu. Prin închirierea într-o cladire cu utilizare mixtă, este mult mai probabil să respectați regulamentele și inspecțiile de alarmă de incendiu, cablaj, ventilație, acces pentru persoane cu handicap și lift, deoarece aceste cladiri sunt construite și întreținute de un singur proprietar care s+a gândit deja la aceste elemente de siguranță.

Sprijinim  „Dezvoltarea inteligentă”

„Dezvoltarea inteligentă” este un element economic și comunitar planificat care funcționează pentru a reduce expansiunea urbană și efectele precare asupra mediului. Prin achiziţionarea unui spațiu comercial într-o clădire cu utilizare mixtă, chiriașii promovează dezvoltarea inteligentă.
Spațiile cu utilizare mixtă ajută la creșterea eficienței parcării și transportului, încurajează mersul pe jos, reduc dependența de combustibil și lucrează pentru conservarea peisajelor de mediu. Combinate, aceste eforturi îndepărtează nevoia de construcție a spațiilor comerciale independente și ajută la crearea comunităților concentrate pe legături sociale.

Indiferent dacă dezvoltați in Romania afaceri în comerțul cu amănuntul, producție, restaurante sau afaceri corporative și sunteți interesați de zona orașului Iași, ansamblul rezidențial Azimut Copou  are spații disponibile pentru a fi cumpărate.  Complexul rezidențial vă oferă posibilitatea de a vă bucura de un cartier select din Iași, aproape de natură și cu priveliști extraordinare. Siguranța și calitatea materialelor utilizate în construcția complexului mixt Azimut Copou sunt garantate de prestigiul și experiența dezvoltatorului imobiliar - compania Inamstro România.

Pentru mai multe informații accesați www.inamstro.ro sau apelați numerele de telefon (+40) 758 557 555; (+40) 751 558 555.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Tehnologia şi hoţia

Nicolae GRECU

Tehnologia şi hoţia

Pe lângă fapul că sistemele VAR sunt la început de drum şi disponibile la progres, ai noştri manageri de la FRF şi-au furat căciulile preferând softuri ieftine şi proaste.

opinii

Împăratul e (din nou) gol!

Lucian LEUȘTEAN

Împăratul e (din nou) gol!

I se spune Dumnezeu. Sau Împăratul. Nu acceptă să fie contrazis. I se pare că e de neînlocuit. Deși e în prag de pensie, vrea al treilea mandat la conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se laudă continuu cu marile lui realizări. Tocmai i s-a tipărit o carte de 300 de pagini în cadrul căreia ne explică cele 80 de cazuri în care ne-a făcut un mare bine. Nu a existat nicio situație, evident, în care să fi greșit. Nu a călcat strâmb niciodată vreme de opt ani. Nici nu prea îl merităm, la cât de bun e. Cine îl critică nu e doar un ingrat, ci chiar un potențial infractor. Pentru că el e Legea, e singurul care o înțelege și o explică neofiților, adică nouă, tuturor celorlalți. E Tudorel Toader.

Spaţiul sacru (2)

arh. Ionel OANCEA

Spaţiul sacru (2)

Pentru a răspunde la întrebarea „în ce măsură utilizarea unui nou material de construcţie în arhitectura bisericilor poate duce la viziuni înnoitoare fără ca procesul să producă discontinutăţi în tradiţia spaţiului sacru”, îmi pare relevantă povestea bisericii de lemn din Albac, satul martirului Horia, el însuşi meşter în construirea bisericilor de lemn. 

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

Alexandru CĂLINESCU

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

E drept că cele două partide, dar mai ales PSD-ul, au datorii mari faţă de Iohannis: le-a înlesnit (ce zic: le-a năşit) alianţa şi a facilitat instalarea PSD-ului în poziţie de forţă. După ce că au un bilanţ jalnic, cele două mandate ale lui Iohannis ne aruncă înapoi, în vremurile partidului unic. Dar cine putea bănui, în 2014, ce voia să însemne, pentru Iohannis, o guvernare „pas cu pas”?

pulspulspuls

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

E uichend azi, atunci fără politichie, aşa cum am stabilit! ca să ne tihnească, şi să mai şi râdem olecuţă, nu numai să ne încruntăm, nu-i aşa. Iar pe azi, dacă tot a început şi primăvara calendaristică, am zis să facem şi noi aicea o ediţie tematică: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţii. Deci, să începem!

Caricatura zilei

Mărțișor

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri