anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 25.06.2022

Advertorial

De ce merită să-ți deschizi afacerea într-o clădire mixtă cu spații comerciale și rezidențiale? (P)

GALERIE
inamstro (2)inamstro (3)inamstro (1)
 • inamstro (2)
 • inamstro (3)
 • inamstro (1)
- +

Noi îţi recomandăm Azimut Copou!

Dacă ați petrecut mult timp analizând și urmărind anunțurile imobiliare comerciale, încercând să găsiți spațiul potrivit pentru afacerea dvs., știți cât de descurajant este întreg procesul. Deși sunt foarte mulți factori de luat în considerare, la sfârșitul zilei, totul se rezumă la un singur lucru: spațiul pe care l-aţi ochit îți îndeplinește cele mai stringente nevoi?

Odată cu apariția și dezvoltarea complexelor mixte rezidențiale și comerciale, a devenit mult mai ușor să răspundeți nevoilor afacerii voastre.
Clădirile multifuncționale înglobează spații rezidențiale, comerciale, culturale, instituționale si industriale. De exemplu, o clădire poate include magazine de vânzare cu amănuntul la parter, birouri la etajul al doilea și reședințe la toate etajele superioare.

Indiferent de aspect, există câteva beneficii serioase pentru a vă deschide afacerea într-un spațiu cu utilizare mixtă.

Azi îți oferim 3 motive bune de analizat:

Expunere mai mare față de clienți

Dacă profitul depinde în mare măsură de volumul de vizitatori pe care îl poate atrage afacerea dvs., alegerea unei locații care are rezidenți ce pot fi consumatori ai produselor sau serviciilor dvs. este un beneficiu imens. Așadar, indiferent dacă sunteți la început sau afacerea dvs. are o istorie bine stabilită, spațiul comercial de închiriere pe care-l alegeți trebuie să fie ușor de găsit.

Unii dintre cei mai buni potențiali clienți sunt cei care trec zilnic pe lângă locația dvs. Achiziţionând spațiu comercial într-o clădire cu utilizare mixtă, afacerea dvs. este imediat expusă clienților și chiriașilor rezidențiali care există deja în jurul tău, așa că profitați de vizibilitatea sporită.

O ajustare mai simplă la regulile de siguranță

Indiferent de segmentul comercial în care activați, reglementările de siguranță și zonare trebuie să fie o prioritate în acest spațiu. Prin închirierea într-o cladire cu utilizare mixtă, este mult mai probabil să respectați regulamentele și inspecțiile de alarmă de incendiu, cablaj, ventilație, acces pentru persoane cu handicap și lift, deoarece aceste cladiri sunt construite și întreținute de un singur proprietar care s+a gândit deja la aceste elemente de siguranță.

Sprijinim  „Dezvoltarea inteligentă”

„Dezvoltarea inteligentă” este un element economic și comunitar planificat care funcționează pentru a reduce expansiunea urbană și efectele precare asupra mediului. Prin achiziţionarea unui spațiu comercial într-o clădire cu utilizare mixtă, chiriașii promovează dezvoltarea inteligentă.
Spațiile cu utilizare mixtă ajută la creșterea eficienței parcării și transportului, încurajează mersul pe jos, reduc dependența de combustibil și lucrează pentru conservarea peisajelor de mediu. Combinate, aceste eforturi îndepărtează nevoia de construcție a spațiilor comerciale independente și ajută la crearea comunităților concentrate pe legături sociale.

Indiferent dacă dezvoltați in Romania afaceri în comerțul cu amănuntul, producție, restaurante sau afaceri corporative și sunteți interesați de zona orașului Iași, ansamblul rezidențial Azimut Copou  are spații disponibile pentru a fi cumpărate.  Complexul rezidențial vă oferă posibilitatea de a vă bucura de un cartier select din Iași, aproape de natură și cu priveliști extraordinare. Siguranța și calitatea materialelor utilizate în construcția complexului mixt Azimut Copou sunt garantate de prestigiul și experiența dezvoltatorului imobiliar - compania Inamstro România.

Pentru mai multe informații accesați www.inamstro.ro sau apelați numerele de telefon (+40) 758 557 555; (+40) 751 558 555.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.