anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

GALERIE
puls
 • puls
- +

Ehehe, cred că nu se poate să nu ştiţi vorba aia a românului, stimaţi telespectatori: găgăuţă, dacă nu-i fudul, parcă nu e găgăuţă destul. Taare dreptate mai are şi românul ăsta necunoscut câteodată, zău aşa... 

Păi spuneţi şi voi dacă, în cazul lui Peni Hill, nu e destul că e penibil până la gât, dar mai e şi fudul cu asta! Cum altfel am putea traduce noi în limbaj inteligent faptul că, după ce a avut alaltăieri dimineaţă o postare pe pagina de feisbuc în care ne ataca într-un mod nedemn şi copchilăresc, şi se făcea de râs în faţa tuturor oamenilor din târg de bună credinţă şi atenţi la ce se întâmplă, pe seară a dat şi bănuţul la nenea Mark, patronul reţelei din America (să sperăm că l-a sos din buzunarul lui, nu din al nostru, al ieşenilor), ca să sponsorizeze postarea aia ridicolă pentru a ajunge şi pe paginile personale ale ieşenilor ce altfel nu ar vedea-o în veci, că nu e în zona lor de interes online?

Ziceţi şi voi: oare cum o va sfârşi acest personagiu trist? Că noi am zice, dar iar spune că-l cobim...

PS: Apropo, poate Peni nu ştie, dar suma pe care o plăteşte în conturile firmelor lui Mark Ţuchi de peste ocean se poate afla, e oarecum publică, chiar dacă nu prea la îndemână, precum cea de pus pe frunte la lăutari. Şi, din ce am văzut, prima şarjă de sponsorizare l-a costat pe Peni 300 de lei. Mai scotocim aşadar, să vedem dacă, aşa cum ziceam, a plătit bănuţul cu cardul lui, sau din buzunarul nostru...

Cat atâta mai pot să ofere

Una scurtă dar vioaie la final şi despre un bun amic de-al penibilului şef de la muniţip. Este vorba de noul şef al Operei ieşene numit după madam Beatrix, vniversitarul privat Daniel Şandru.

Din prima, nu prea am înţeles noi aicea care este legătura lui, tânăr specializat în ştiinţe sociale, cu artele lirice şi muzica de operă? Dar, în fine, poate omului îi place să asculte în timpul liber, na, şi poate suntem noi prea pretenţioşi când vine vorba de împărţeala posturilor pe filieră liberală, şi mai ales la Iaşi. Doi la mână, parcă ne vine să şi râdem olecuţă după ce am văzut comunicatul USR-PLUS Iaşi, unde cer oamenii aceia concurs cu oameni competenţi în materie, la Operă, după suspendarea madamei Beatrix. Asta ştiut fiind că, până mai ieri, junele vniversitar privat de mai sus a fost membru PLUS Iaşi. Ce-i drept, ministrul a spus ieri ca nu se poate face concurs, cata vreme postul nu este definitiv disponibil, Rancea fiind doar suspendata. Dar, deh, ale politichiei valuri... Trei la mână: cam atât mai pot oferi Costeluş&Peni celor cărora amândoi le-au promis cu ambele mâini posturi babane prin Guvern? Vorba aia: pupăza zbrrr, pe-o dugheană!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O idee pentru Legea învăţământului superior

Ioan Alexandru TOFAN

O idee pentru Legea învăţământului superior

Ceea ce lipsea, acum 145 de ani, învăţământului superior românesc, era o veritabilă comunitate academică, o formă vie de interacţiune şi dezbatere între membrii breslei învăţătorilor. Cam asta lipseşte şi acum. Suntem prieteni între noi, ne sunăm şi ne vedem din când în când, mai organizăm conferinţe şi colocvii, scriem în aceleaşi reviste şi, rar, ne recenzăm cărţile. Tot din prietenie, mai degrabă. Dar instituţiile unde ne petrecem mare parte a zilei, Universităţile patriei, nu par a se hrăni, cum ar fi normal, din prieteniile noastre.

opinii

Nebuna de la Rhornfield Hall

Codrin Liviu CUȚITARU

Nebuna de la Rhornfield Hall

Meritul „intertextului” lui Jean Rhys este acela de a reconfigura un personaj schematic (în forma sa iniţială) şi de a-i conferi dimensiune psihologică. Fantoma lunatică „Bertha” devine, în acest roman postmodern, sensibila şi nevropata „Antoinette”, victima unui univers rigid şi extrem de neconcesiv cu inadaptaţii.

Criză majoră de încredere în politicienii români

Dan TAPALAGA

Criză majoră de încredere în politicienii români

Lipsa cronică de încredere în liderii politici şi în actualul sistem de partide nu anunţă nimic bun. În momente de criză economică majoră, în situaţia în care inflaţia va muşca şi mai tare din puterea de cumpărare, pe fondul stării generale de iritare amplificate de războiul din Ucraina, este nevoie doar de o scânteie şi butoiul cu pulbere riscă să sară în aer provocând explozii sociale în lanţ.

Călăreţul de aramă: Occidentul şi neliniştea rusă

Ioan STANOMIR

Călăreţul de aramă: Occidentul şi neliniştea rusă

Nici o altă întrebare nu este mai obsedantă în istoria intelectuală a Rusiei decât cea care priveşte propria ei identitate. De trei secole, din clipa în care Petru cel Mare a acordat Moscovei hlamida imperială, Rusia se află prinsă în acest dialog frenetic cu Occidentul. În această oglindă pe care i-o întinde civilizaţia pe care o imită, dar şi pe care o detestă, Rusia îşi poate contempla propriul chip.

pulspulspuls

Un scenariu în care MRU ar împuşca mai mulţi iepuri dintr-o lovitură

Un scenariu în care MRU ar împuşca mai mulţi iepuri dintr-o lovitură

Aşadar, numai ce s-a vorbit la Şcoala politică de vară de pe Bahlui despre şansele fostului premier MRU la candidatura pentru funcţia supremă în târg, că au şi apărut două căi divergente în parcursul său ipotetic. 

Caricatura zilei

Isărescu și calul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.