De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

GALERIE
puls
  • puls
- +

Ehehe, cred că nu se poate să nu ştiţi vorba aia a românului, stimaţi telespectatori: găgăuţă, dacă nu-i fudul, parcă nu e găgăuţă destul. Taare dreptate mai are şi românul ăsta necunoscut câteodată, zău aşa... 

Păi spuneţi şi voi dacă, în cazul lui Peni Hill, nu e destul că e penibil până la gât, dar mai e şi fudul cu asta! Cum altfel am putea traduce noi în limbaj inteligent faptul că, după ce a avut alaltăieri dimineaţă o postare pe pagina de feisbuc în care ne ataca într-un mod nedemn şi copchilăresc, şi se făcea de râs în faţa tuturor oamenilor din târg de bună credinţă şi atenţi la ce se întâmplă, pe seară a dat şi bănuţul la nenea Mark, patronul reţelei din America (să sperăm că l-a sos din buzunarul lui, nu din al nostru, al ieşenilor), ca să sponsorizeze postarea aia ridicolă pentru a ajunge şi pe paginile personale ale ieşenilor ce altfel nu ar vedea-o în veci, că nu e în zona lor de interes online?

Ziceţi şi voi: oare cum o va sfârşi acest personagiu trist? Că noi am zice, dar iar spune că-l cobim...

PS: Apropo, poate Peni nu ştie, dar suma pe care o plăteşte în conturile firmelor lui Mark Ţuchi de peste ocean se poate afla, e oarecum publică, chiar dacă nu prea la îndemână, precum cea de pus pe frunte la lăutari. Şi, din ce am văzut, prima şarjă de sponsorizare l-a costat pe Peni 300 de lei. Mai scotocim aşadar, să vedem dacă, aşa cum ziceam, a plătit bănuţul cu cardul lui, sau din buzunarul nostru...

Cat atâta mai pot să ofere

Una scurtă dar vioaie la final şi despre un bun amic de-al penibilului şef de la muniţip. Este vorba de noul şef al Operei ieşene numit după madam Beatrix, vniversitarul privat Daniel Şandru.

Din prima, nu prea am înţeles noi aicea care este legătura lui, tânăr specializat în ştiinţe sociale, cu artele lirice şi muzica de operă? Dar, în fine, poate omului îi place să asculte în timpul liber, na, şi poate suntem noi prea pretenţioşi când vine vorba de împărţeala posturilor pe filieră liberală, şi mai ales la Iaşi. Doi la mână, parcă ne vine să şi râdem olecuţă după ce am văzut comunicatul USR-PLUS Iaşi, unde cer oamenii aceia concurs cu oameni competenţi în materie, la Operă, după suspendarea madamei Beatrix. Asta ştiut fiind că, până mai ieri, junele vniversitar privat de mai sus a fost membru PLUS Iaşi. Ce-i drept, ministrul a spus ieri ca nu se poate face concurs, cata vreme postul nu este definitiv disponibil, Rancea fiind doar suspendata. Dar, deh, ale politichiei valuri... Trei la mână: cam atât mai pot oferi Costeluş&Peni celor cărora amândoi le-au promis cu ambele mâini posturi babane prin Guvern? Vorba aia: pupăza zbrrr, pe-o dugheană!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Cosmin PAȘCA

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Rămâne de văzut dacă demiterea lui Voiculescu, întâmplător chiar după anunţata depolitizare a CAS-urilor, va aduce o binemeritată linişte în societate (că în „sistem” cu siguranţă va aduce). În toate cazurile, patima cu care opinia publică s-a raportat la mandatul lui VV, tangentă cu metafizica, ar merita nişte studii sociologice sănătoase.

Filmuletul zilei

opinii

K1 didactic

Codrin Liviu CUȚITARU

K1 didactic

„Ai căpătat contuziile la un meci!” „Oh, nu!” a răspuns Noe. „Nu sunt în faza meciurilor. Învăţ. Aveam însă de predat, la anul I B, portretul lui Ştefan cel Mare, făcut de Grigore Ureche. Am vrut să-i dau culoare marţială, chiar dacă nu lupt încă în ring. Am cerut un voluntar pentru rolul domnitorului. Am precizat că eu voi fi un boier inocent. S-a oferit Mişa Ovinuţ, băietanul creţ din Vaslui. M-a rupt, frate, nu altceva! A interpretat, cred, sintagma degrabă vărsătoriu de sânge nevinovat extrem de literal.”

Datoria publică în contextul crizelor

Alin ANDRIEȘ

Datoria publică în contextul crizelor

Datoria publică a crescut considerabil în ultimele decenii în majoritatea economiilor şi această tendinţă a fost amplificată de actuala criză de sănătate.

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

George ŢURCĂNAŞU

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

Politicienii Bucureştiului ar trebui să ţină seama de faptul că în faţa lor se află acum o mulţime pentru care discursul reţinut şi pedant nu mai e o opţiune! Aceiaşi politicieni ai centrului ar mai trebui să ţină seama şi de faptul că viteza cu care se propagă ideile regionaliste şi se revizuiesc convingerile personale ale trăitorilor din regiune noastră accelerează. Cu alte cuvinte, dragi politicieni de la centru, regionalismul în Moldova nu (mai) e o fandoseală, aşa cum mulţi dintre voi aţi sperat să fie. Culmea e că şi voi aţi pus umărul la această accelerare, prin preluarea ideilor vehiculate de unii membri ai MDM, IpA8 sau MVA în campaniile electorale mai recente.

pulspulspuls

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Pentru că, iată, de vreo două zile încoace tot auzim cum se fac şi se desfac scenarii care mai de care despre ce se va întâmpla la vârful filialei liberale de la Iaşi în perioada următoare, am zis că e cazul să vă spunem şi noi ce-am auzit pe ici pe colo. 

Caricatura zilei

Abrogare ordin

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.