Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

De ce pariază românii online? (P)

GALERIE
De ce pariaza romanii online
  • De ce pariaza romanii online
- +

Pariurile sportive au luat o foarte mare amploare in Romania, iar asta o putem observa cu totii urmarind un meci de fotbal la televizor, in urma numarului mare de reclame la case de pariuri online, sau pur si simplu efectuand o plimbare prin oras, in timpul careia vom observa cat de multe agentii clasice de pariuri exista.

In acest articol ne-am propus sa vorbim insa despre romanii care pariaza la casele de pariuri online. De ce prefera acestia case de pariuri online si nu modul clasic de pariere, in agentii fizice? Ei bine, daca si tu te intrebi ce anume a dus la popularitatea caselor de pariuri online, atunci cel mai probabil dilema iti va fi rezolvata in acest articol. Esti pregatit sa descoperi motivele pentru care romanii aleg sa parieze in case de pariuri online?

Pentru ca au parte de mai mult confort

Cu totii avem acele zile in care pur si simplu nu ne dorim sa facem mai mult decat sa stam in pat si sa lenevim. Nici vorba de chef pentru a iesi prin oras, mai ales cand nici vremea nu e prea buna. Ei bine, in astfel de zile probabil ca renunti destul de rapid la ideea de a merge la o casa de pariuri, pentru a plasa un bilet.

Iar asta poate insemna renuntarea la niste sanse bune de a castiga bani, ceea ce poate fi foarte frustrant in momentul in care afli ca toate evenimentele au avut finalul pe care il preconizai.

Ei bine, un prim motiv pentru care toate aceste case de pariuri online beneficiaza de simpatia pariorilor este faptul ca ofera confort.

Poti paria de pe atat de confortabila ta canapea, din intimitatea locuintei tale, in timp ce urmaresti evenimentele sportive preferate pe televizorul tau de acasa. Suna bine? Ei bine, poate ca ar trebui sa iti faci si tu cont la aceste case de pariuri online.

Pot paria in timp ce urmaresc evenimentele sportive

Pariurile live prezinta o excelenta oportunitate de a obtine castiguri foarte bune, mai ales daca ai o buna intuitie. Ei bine, inchipuie-ti doar ca poti merge la meciurile echipei tale preferate, iar direct de pe stadion plasezi pariuri sportive, in functie de cum decurge evenimentul sportiv.
Acest lucru este posibil folosind pariurile online si nu putine sunt persoanele care apeleaza deseori la aceasta strategie.

Mai putin contact fizic

Chiar daca pandemia este pe sfarsite, sa nu uitam ca o buna perioada de timp casele de pariuri fizice au fost inchise, moment in care numarul de romani care pariaza online a explodat. Ei bine, casele de pariuri fizice s-au redeschis iar totul a revenit la normal, insa numarul de romani care au ales sa parieze in continuare exclusiv la aceste case de pariuri online a ramas la fel de mare.

Asta nu doar pentru ca au descoperit numeroasele avantaje ale pariurilor online, ci mai ales datorita faptului ca in acest mod pot pastra distanta fizica, un lucru care ne este in continuare recomandat de catre autoritati, dat fiind faptul ca pericolele nu au disparut in totalitate.

Mai usor de gasit evenimentele sportive preferate

Sigur, sa iei o hartie si un creion, pentru a cauta mai apoi pe peretii agentiei evenimentele sportive pe care sa pariezi are farmecul sau, dar nu este totusi un mod practic de a plasa pariuri.
De aceea, multe persoane aleg sa isi pregateasca biletul de acasa, folosind platformele de pariuri online, pentru ca mai apoi sa transmita doar codul biletului in agentie, dar si mai multe sunt persoanele care aleg sa parieze direct online.
Iar motivul este usor de inteles. In acest mod, este mult mai usor de navigat in oferta de pariuri, iar crearea unui bilet din fotbal va necesita, de asemenea, mai putin timp. Sa nu uitam ca timpul inseamna bani!

Mai multe sanse de castig

Da, credem cu tarie ca pariurile online au mai multe sanse de castig. De ce spunem astfel? Ei bine, cele mai importante case de pariuri online ofera informatii importante si statistici despre echipele ce urmeaza sa se confrunte, iar avand aceste informatii la indemana, sansele de a lua decizii inspirate sunt mult mai mari.

Ai parte de informatii despre ultimele rezultate, despre cum s-au incheiat ultimele confruntari directe, despre forma echipelor dar si alte detalii ce se pot dovedi decisive in alegerea unui pariu castigator.

Oferte si bonusuri speciale

De cate ori ti s-a intamplat sa primesti 50 RON intr-o agentie de pariuri obisnuita, pentru a plasa pariuri? Probabil ca niciodata! Ei bine, iata un alt motiv pentru care foarte multi romani aleg sa parieze online: oportunitatea de a beneficia de oferte si bonusuri speciale.

Se ofera deseori pariuri gratuite, pariuri fara risc sau alte promotii asemanatoare de care pariorii pot profita, ceea ce reprezinta o alta atractie majora a pariurilor online.

Acestea sunt, asadar, cele mai importante motive pentru care romanii aleg sa parieze online, dar cu siguranta beneficiile sunt cu mult mai multe.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri