Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

De ce prosoapele din bumbac sunt atât de populare? (P)

GALERIE
articol 4
  • articol 4
- +
Orice cameră de baie, de mari sau mici dimensiuni, poate fi amenajată după bunul plac. Te preocupi de gresie, faianță, oglinzi, corpuri de iluminat, piese de mobilier, instalații sanitare și abia apoi, într-un final, găsești și ceva timp să iei în calcul și alte elemente, cum ar fi de exemplu prosoapele folosite de tine și familia ta. Din fericire, nu poți spune că nu ai de a face cu o ofertă mai mult decât generoasă în această privință dar, cu toate acestea, nu știi care ar fi materialul perfect pentru un prosop de baie de bună calitate. 
Sunt multe variante bune, dar cea care se dovedește a fi preferata majorității, este cea care este tesuta din bumbac, un material foarte apreciat care ofera un raport pret-calitate excelent. 
  • Un material de calitate
Tot mai mulți sunt cei care optează pentru prosoape bumbac de calitate  , deoarece stiu că fac o alegere inspirata, cu o foarte bună rezistență. Nu este de mirare așadar că respectivul material este folosit pentru confecționarea prosoapelor de față, a celor de mâini, de baie, sau chiar a unor covorașe de baie. 
  • Avantajele prosoapelor din bumbac
Există numeroase avantaje de care te poți bucura atunci optezi pentru prosoapele din bumbac, și pe care ți le vom prezenta și în rândurile următoare:
  • Sunt hipoalergenice
Bumbacul este un material foarte prietenos cu pielea, așa că prosoapele confecționate din acesta sunt perfecte pentru a fi folosite cu încredere de întreaga familie. Fie că este vorba despre cei mici, despre care se știe că au o piele foarte delicată, sau un membru al familiei care suferă de afecțiuni cutanate, alergii sau are o piele sensibilă, prosoapele din bumbac de calitate pot fi pur și simplu perfecte. 
  • Ușor de curățat
Prosoapele din bumbac nu ridică probleme deosebite nici măcar atunci când vine vorba despre curățarea lor. De regulă, pe eticheta acestora, producătorii au trecut datele despre temperatura la care se spală cel mai bine, și dacă este nevoie sau nu de folosirea unor produse de înălbire. Per ansamblu, întreținerea lor este foarte ușoară, și se spală foarte simplu în mașina de spălat rufe.
  • Se usucă repede
Un alt avantaj al prosoapelor din bumbac este faptul că se usucă destul de repede, ceea ce înseamnă că dacă le lași bine întinse, în camera de baie, după duș, nu au nevoie decât de câteva ore pentru a se usuca. 
  • Rezistente și durabile
Spre deosebire de alte prosoape, la confecționarea cărora s-au folosit alte tipuri de materiale, în cazul bumbacului avem de a face cu rezistență și durabilitate deosebită. Baia de seară a celor mici poate deveni, de multe ori, un adevărat câmp de luptă, ceva care seamănă destul de mult și cu un sport extrem. Prin urmare, ai nevoie și de prosoape rezistente, care să facă față agitației acestuia, care ar face orice să scape de nesuferita baie și mai ales, a ștergerii care urmează după.
În plus, pe măsură ce timpul trece, bumbacul devine ceva mai moale daca este spalat si uscat corespunzator, așa că va fi de-a dreptul o încântare să ieși din baie și să te ștergi cu o pufoșenie de prosop. Da, sunt ceva mai scumpe, dar dacă stai și te gândești cât de multe avantaje îți oferă aceste prosoape, îți dai seama că avem de a face cu cel mai bun raport preț - calitate. 
  • Bună capacitate de absorbție
Prosoapele confecționate din bumbac sunt recunoscute și pentru faptul că au o excelentă capacitate de absorbție, exact ceea ce îți dorești de la unele de calitate. 
  • Fine și pufoase
Este destul de dificil să găsești prosoape cu care să te împaci mai bine decat cu cele fabricate din bumbac. După cum aminteam ceva mai sus, pe măsură ce sunt folosite, prosoapele din bumbac de calitate pot deveni tot mai fine și mai pufoase. Este o adevărată încântare să ieși de la duș sau din baie și să te înfășori într-un prosop lung din bumbac, oferindu-ți câteva clipe de relaxare. 
Chiar și atunci când ai pielea sensibilă acestea se dovedesc a fi alegerea perfectă, așa că nu mai ai niciun motiv pentru a le considera că nu sunt pe placul tău. 
Cam acestea au fost argumentele noastre pentru a te convinge că aceste prosoape sunt cele mai bune pentru tine și familia ta. Și crede-ne, dacă le-ai încercat măcar o dată, nu vei mai fi dispus să încerci și altceva, pentru că se potrivesc perfect! 
In incheiere, iti sugeram sa vizitezi magazinul online asternuturisiprosoape.ro, deoarece acolo exista toate sansele de a gasi prosoape din bumbac de cea mai buna calitate.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Cosmin PAȘCA

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Să luăm exemplul Iaşului. Peste un an-doi, Marius Ostaficiuc va afirma că filiala AUR a fost „capturată” şi va reveni la PSD, Tudor Ciuhodaru îşi va redescoperi „umanismul” şi se va întoarce la partidul lui Dan Voiculescu (aripa televizată a PSD), iar Ciprian Paraschiv îşi va aminti că a fost cândva liberal. Şi mulţi alţii, totul multiplicat cu 41 la nivel de ţară. Controlează azi PSD-PNL România cu 55%? Să vedeţi peste doi-trei ani când o să râdă de Putin cu alea 87% ale lui.

opinii

Bunici obraznici

Briscan ZARA

Bunici obraznici

Bunicii îşi descoperă în nepoţi un scop în viaţă şi nu-i lasă pe aceştia să înveţe nimic din propriile greşeli. Având mult timp la dispoziţie, ei execută toate treburile, odraslele neavând voie să mişte un deget. Mâncarea li se serveşte la pat, în faţa televizorului, totul este aranjat în farfurie în aşa fel încât plodul să nu facă altceva decât să îşi bage singur în gură. Dacă lenea e prea mare, chiar şi acest mic inconvenient se rezolvă de către mereu atenţii şi mereu săritorii bunici: copilul e hrănit în gură. El nu trebuie să îşi aleagă hainele, să îşi spele vasele din care a mâncat, nu mai vorbesc de gătit. Copiii crescuţi de bunici nu ştiu să facă nimic! Pentru că nu au fost lăsaţi să facă. Li s-a pus totul la nas.

Noi, femeile

Cristina DANILOV

Noi, femeile

O fată nu trebuie să rupă cămașa colegului pentru a scăpa de batjocura lui. O adolescentă are dreptul de a citi pe o bancă în parc, așa cum citeam eu cândva, fără să fie agresată și apoi umilită de autorități doar pentru că este femeie. Se poate? Desigur, egalitatea între sexe e un principiu care se învață și societatea de azi ne cere tuturor să facem efortul de a ieși din stereotipurile în care ne-am format și să participăm deschiși la această lecție a umanității.

Între artă şi credinţă

Nichita DANILOV

Între artă şi credinţă

Se pare că noi nu încercăm să ne împăcăm cu gândul că trăim într-o lume imperfectă şi dorim, cu tot dinadinsul să transformă imperfecţiune în perfecţiune, gândind şi, mai ales, acţionând, cât mai corect politic. Aliniindu-ne, cu alte cuvinte, la noile standarde ale politicilor culturale, care dau naştere la noi aberaţii ideologice, la fel de nocive ca şi cele din perioada comunismului, la ameninţări şi la vărsări de sânge.

pulspulspuls

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Acuma, dacă tot s-a terminat cu agitaţia de la Vniversitatea din Copou, haideţi să facem două-trei observaţiuni mai detaşate, fără presiunea votului, presiune care a tot apăsat şi în afara instituţiei în aceste ultimel zile. 

Caricatura zilei

Putin a mai câștigat un mandat de președinte al Federației Ruse

Vladimir Putin a câstigat alegerile prezidentiale din Rusia cu 87,97 la suta.  

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri