De ce s-a „rupt” cuplul Ștefan Bănică și Stela Popescu? Actorul a luat două palme de la Radu Beligan

sâmbătă, 25 mai 2024, 13:52
1 MIN
 De ce s-a „rupt” cuplul Ștefan Bănică și Stela Popescu? Actorul a luat două palme de la Radu Beligan

De ce s-a „rupt” cuplul Ștefan Bănică și Stela Popescu? Marele actor și cântăreț a fost unul dintre cei mai iubiți artiști, talentul său fiind preluat și continuat de fiul său, cunoscutul Ștefan Bănică Jr. Dar viața seniorului a fot plină și de drame, care l-au măcinat interior.

De ce s-a „rupt” cuplul Ștefan Bănică și Stela Popescu? Pe parcursul aproape întregului deceniu 70, cei doi au format unul dintre cele mai iubite iubite duo-uri de pe scena spectacolelor de revistă și din televiziune.

Dar duetul a dispărut brusc, spre nedumerirea publicului larg. Marele artist, tatăl lui Ștefan Bănică Jr., a decedat acum 29 de ani, într-o zi de 26 mai din 1995.

Cuplul Stela – Bănică s-a destrămat brusc, după mai bine de 8 ani de mari succese, publicul nesăturându-se ei. Tot în interviul din 1983, Ștefan Bănică a explicat și motivele „rupturii” acestuia.

„Ne-am întâlnit acum 14 ani la televiziune (n.r. – cu Stela Popescu) şi vreau să cred că am făcut un lucru foarte bun.(…) Din păcate, cuplurile de succes nu prea rezistă vremii.

După cum se ştie, pentru a fi alcătuit, un cuplu are nişte legi ale lui (una din ele cere ca partenerii sa fie de valoare apropiată). Şi acum începe greul: actor mare, personalitate mare, pretenţii pe măsură, capricii așijderea.

Ce mai, două săbii nu pot încăpea intr-o singură teacă. Şi, cum este firesc, totul începe de la un fapt minor. Aşa a fost şi cu noi”, a explicat artistul.

Mai mult, pe newsweek

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii