anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 01.07.2022

Advertorial

De ce să alegem case din lemn sau pe structură metalică uşoară ?

GALERIE
casaVictoria_5
 • casaVictoria_5
- +

MDS Building SRL oferă soluţii moderne şi eficiente în proiectarea şi execuţia locuinţelor din lemn şi pe structură metalică. Pornind de la optimizarea conceptului realizăm proiecte personalizate care să pună în valoare toate avantajele amplasamentului viitoarei construcţii.
Una dintre oportunităţile oferite de firma noastră este că există posibilitatea de a opta pentru executarea construcţiilor atât pe structură din lemn cât şi metalică.

          Construim case pe structură din lemn după modelul şi tehnologia caselor americane, care se remarcă prin costuri de realizare şi exploatare reduse.
Casa din lemn este o construcţie sigură, cu un înalt grad de izolaţie termică care constituie o alternativă reală la structurile convenţionale din beton, caramidă sau BCA. În mare parte prefabricate în atelier, elementele structurii pereţilor care alcătuiesc aceste case din lemn, pot fi montate la locaţia construcţiei în câteva zile. Acest lucru limitează dependenţa faţă de problemele climaterice. Caracteristicile lemnului permit să se ia în considerare orice proiect, lăsând liber curs spiritului creativ al arhitecţilor şi imaginaţiei clienţilor.
Construcţiile din lemn, pe care le executăm, sunt evolutive, putându-se efectua ulterior amenajări, extensii şi adăugarea de module suplimentare. Tehnologia folosită oferă garanţia unei utilizări durabile cu respectarea reglementărilor în vigoare.             Casele  şi structurile metalice construite de firma noastră, din profile metalice de oţel galvanizat ambutisate la rece cu rezistenţă mare şi greutatea proprie redusă (începând de la 20 kg/mp), au o înaltă rezistenţă la acţiunile seismice, motiv pentru care sunt recomandate spre a fi utilizate cu succes în construcţia caselor de locuit.
            Casa pe structură metalică, reprezintă soluţia ideală pentru rezolvarea multora dintre limitările materialelor şi sistemelor constructive clasice.
Structura de rezistenţă a caselor pe structură metalică construite de firma noastră este realizată din profile de tip C şi U de 150 – 300 mm, 1,5 – 3,5 mm grosime, fabricate din oţel zincat S350GD, cu un grad de zincare de 275 g/mp, ambutisate la rece.
Rezistenţa profilelor din oţel ambutisat la rece, combinată cu durata de exploatare în timp a conexiunilor şi îmbinărilor realizate prin şuruburi speciale fac din casele pe structură metalică, o alegere ideală pentru zonele seismice şi cele dominate de vânturi puternice.


Alte avantaje evidente:
– preţul redus al structurii metalice;
– costuri mici de întreţinere pe termen lung;
– stabilitate dimensională mare (dilatare, contractare şi deformări nesemnificative);
– prin galvanizare se depune un strat protector de zinc care protejează profilele împotriva coroziunii timp de câteva sute de ani, determinând şi influenţând perioada de exploatare a construcţiei;
– construcţiile realizate pe structuri din profile de otel galvanizat, combinate cu materiale izolatoare moderne, au un confort termic şi fonic ridicat;
– datorită gradului înalt de prefabricare, durata de ridicare a structurii este de câteva zile;
– pentru că greutatea unei asemenea case este mult redusă, acest lucru determină executarea unor fundaţii care implică costuri mai mici;
– datorită construcţiei în sistem uscat, cu un sistem termoizolant care permite circulaţia aerului, sistemele constructive bazate pe profile metalice galvanizate nu au probleme cu mucegaiul şi umezeala;
– profilele metalice incombustibile, protejate de gips-carton ignifug, OSB rezistent la acţiunea focului şi vată minerala care nu propagă flacăra, fac din casa pe structura metalică un tip constructiv extrem de rezistent la incendii;
-profilele din otel galvanizat sunt 100% reutilizabile, putând fi refolosite pentru construirea altor obiective, iar oţelul nefolosit poate fi reciclat în totalitate.

Pentru detalii suplimentare accesaţi site-ul nostru: www.casaoptima.ro  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cioloş a văzut prea mult la filme

Cosmin PAȘCA

Cioloş a văzut prea mult la filme

Sunt cel mult trei scenarii posibile. 1. REPER devine o unealtă a USL, asumată ca atare printr-o politică transparentă de alianţe, prin care se dizolvă treptat relevanţa USR. Adică ne întoarcem la un fel de FSN, adică, ani pierduţi. 2. După alegerile din 2024, dacă nu accede în Parlament, REPER devine un forum de dezbateri şi se pierde în anonimat. Adică un fel de GDS, adică, ani pierduţi. 3. După alegerile din 2024, dacă intră în Parlament, REPER devine în mod natural un aliat al USR, se propune chiar de o fuziune. Adică un fel de PLUS, adică, ani pierduţi.

opinii

Expatriaţii

Codrin Liviu CUȚITARU

Expatriaţii

Hemon este un prozator de mare forţă care, pe lângă indiscutabilul talent literar, deţine şi un bagaj cultural, psiho-emoţional mai corect spus, excepţional. Privit în sine, acesta se dovedeşte capabil, de unul singur, mai ales în condiţiile vieţii autorului într-o civilizaţie străină, să deschidă calea către capodoperă.

Despre contagiunea financiară

Alin ANDRIEȘ

Despre contagiunea financiară

După criza financiară globală, înţelegerea fenomenului de contagiune la nivelul instituţiilor financiare a devenit o prioritate pentru factorii de decizie în vederea creşterii stabilităţii financiare, cu scopul de a reduce efectele crizelor financiare viitoare sau chiar de a le preveni. 

„Războiul sfânt” al rasei

Florin CÎNTIC

„Războiul sfânt” al rasei

Astăzi, 29 iunie, la ora 14.30, la Ateneul Naţional din Tătăraşi, Marius Turda, istoric şi universitar de clasă internaţională, profesor la Universitatea Oxford Brooks, lansează ediţia românească a unei cărţi esenţiale pentru înţelegerea ideilor şi politicilor consacrate rasei şi eugenismului în Ungaria secolulului XX. Evenimentul cuprinde şi vernisajul unei expoziţii itinerante, care va rămâne o lună pe simezele Ateneului, şi care merită şi ea a fi urmărită.

pulspulspuls

În loc de utrenie: Metropolia lui Flutur şi fluturii din stomacurile de la Iaşi

În loc de utrenie: Metropolia lui Flutur şi fluturii din stomacurile de la Iaşi

Deşi am văzut că mai toată lumea în sutane din târg cam mimează nepăsarea vizavi de declaraţiile şefului Cejeului bucovinean Flutur referitoare la crearea unei mitropolii a Bucovinei, adicătelea cum ar veni la Iaşi să rămânem doar cu cea a Moldovei, în realitate auzim pe căi neoficiale că agitaţia este maximă, iar acele declaraţii chiar au creat îngrijorare la Palatul Metropolitan din Iaşi. 

Caricatura zilei

Orban contemplând cariera meteorică a lui Cîțu

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.