anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 25.06.2022

Advertorial

De ce să alegi o zonă rezidențială în Iași cu un grad mare de confidențialitate și liniște (P)

GALERIE
Coperta-articol-Zorilor
 • Coperta-articol-Zorilor
- +

Cei mai mulți dintre noi și-ar dori să locuiască într-un oraș care să ofere o mulțime de oportunități și facilități, dar în același timp locuința familiei să ofere confort, senzația de familiaritate și multă liniște prin poziționarea într-o zonă rezidențială ferită de aglomerație și zgomot.

Astăzi, tendința în domeniul imobiliar este aceea de a ne orienta înspre zonele rezidențiale lipsite de aglomerație și care oferă în imediata vecinătate a locuinței numeroase spații verzi. Există o serie de avantaje pentru care merită să ne îndreptăm atenția înspre ansambluri rezidențiale care oferă intimitate și liniște, chiar și atunci când vorbim despre un oraș mare.

1.    Confidențialitate și momente dragi alături de familie

Primul avantaj este cel referitor la intimitatea de care ne putem bucura în cadrul familiei. Discuțiile sau privirile curioase ale vecinilor de care putem avea parte atunci când locuim într-un cartier mai aglomerat și cu mulți vecini sunt ușor neplăcute sau chiar deranjante uneori. Ei bine, într-un ansamblu rezidențial cu regim redus de înălțime și care este retras ne vom putea bucura de intimitatea necesară pentru orice familie.

2.    Bucuria de a trăi într-o zonă liniștită în deplin confort

Un al doilea avantaj pentru care merită să ne mutăm într-un astfel de ansamblu rezidențial este faptul că ne vom putea bucura de o zonă liniștită. Departe de aglomerația din zona centrală a marilor orașe și de arterele importante de circulație din oraș, dar în același timp foarte aproape de zone și spații verzi, care să contribuie la o priveliște relaxantă, astfel de ansambluri rezidențiale sunt alegerea ideală pentru a ne bucura de liniște atunci când ne întoarcem de la locul de muncă sau atunci când dorim să ne relaxăm în weekend stând acasă alături de cei dragi.

3.    Apusuri de soare, relaxare și apropiere de infrastructura necesară

Tot în rândul argumentelor care recomandă alegerea unui astfel de ansamblu rezidențial regăsim și accesul la toate facilitățile unei vieți confortabile și a unei vieți sociale active. Astfel putem să avem acces la unități medicale, unități de învățământ, dar și la centre comerciale sau la spații de joacă pentru copii. Nu în ultimul rând, merită să amintim importanța de a locui în zone protejate, unde nu există aglomerație în contextul ultimilor doi ani de pandemie, dar în același timp având la dispoziție facilitățile unei vieți confortabile într-un oraș mare.

Unul dintre ansamblurile rezidențiale care oferă o astfel de atmosferă cu un grad mare de confidențialitate, intimitate și liniște este ansamblul rezidențial Zorilor din Iași. Acest complex de apartamente a fost proiectat pentru a combina într-un mod perfect arhitectura modernă a unui ansamblu de 5 blocuri cu regim redus de înălțime cu poziționarea într-un cadru natural deosebit din zona Tătărași a municipiului Iași. Ansamblul rezidențial Zorilor oferă astfel posibilitatea de a te bucura de confortul apartamentelor moderne, de armonia și intimitatea unui ansamblu rezidențial retras, dar și de liniștea oferită de spațiile verzi.

Detalii suplimentare referitoare la complexul rezidențial Zorilor Iași pot fi găsite pe site-ul: www.inamstro.ro sau la numerele de telefon (+40) 751 558 555; (+40) 758 557 555.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.