Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

De ce să te orientezi către casa de pariuri sportive online Baumbet (P)

GALERIE
baumbet-functia-creare-pariu
  • baumbet-functia-creare-pariu
- +

Din moment ce alegi această casă de pariuri sportive online, ai acces instant la o ofertă de cote wow, actualizate în mod constant şi create în mod special pentru a fi întotdeauna în avantajul tău.

În momentul de faţă, putem spune că Baumbet este o casă de pariuri sportive online care nu mai are nevoie de nicio prezentare. De-a lungul timpului, aceasta a reuşit să câştige o notorietate greu de egalat în industria de gambling din România şi să pune bazele uneia dintre cele mai mari comunităţi de pariori, ajungând să fie alegerea nr. 1 a unui număr impresionant de jucători dornici să parieze pe sporturile preferate pentru a se distra, dar şi pentru a-şi încerca norocul. Oricând şi de oriunde.

Iar vestea bună este că popularitatea acestei case de pariuri este în continuă creştere, lucru care se justifică de altfel dacă ne raportăm la serviciile complete, definite prin calitate, profesionalism, promptitudine şi transparenţă, pe care aceasta le pune la dispoziţia clienţilor săi. Dar pentru a-ţi face o imagine de ansamblu asupra motivelor pentru care merită să te orientezi şi tu către baumbet.ro pentru a-ţi urma pasiunea pentru sport la orice oră din zi sau din noapte, te invităm să parcurgi în continuare acest articol.

Creezi, plasezi şi revendici bilete online – 24/7

Confortul şi disponibilitatea non-stop rămân de departe cele mai mari avantaje de care beneficiezi din moment ce alegi să pariezi cu Baumbet. Exemplificând, un cont de jucător la această casă de pariuri sportive online îţi oferă posibilitatea de a crea, plasa şi revendica bilete pe sporturile preferate la orice oră din zi sau din noapte şi de pe orice dispozitiv electronic, având la dispoziţie cea mai variată gamă de evenimente sportive şi super cote din care poţi alege cu doar câteva click-uri.

Poţi plasa bilete câştigătoare pe o mulţime de sporturi

La baumbet.ro, diversitatea este la ea acasă în materie de sporturi pe care le poţi alege pentru a plasa bilete. Începând de la şi până la, toate acestea, dar şi multe altele, se regăsesc acum în oferta celor de la Baumbet, ceea ce înseamnă că va fi aproape imposibil să nu găseşti sportul preferat pe care să pariezi, astfel încât să-ţi transformi pasiunea în cele mai mari câştiguri, de ce nu.

Cele mai bune şi profitabile cote

De asemenea, Baumbet a reuşit de-a lungul timpului să-şi surprindă pariorii şi pe partea de cote oferite. După cum bine ştii deja, acestea joacă un rol esenţial în ceea ce priveşte pariurile sportive, întrucât influenţează în mod direct şansele de a intra sau nu în posesia unor câştiguri substanţiale. Iar vestea bună este că din moment ce alegi această casă de pariuri sportive online, ai acces instant la o ofertă de cote wow, actualizate în mod constant şi create în mod special pentru a fi întotdeauna în avantajul tău. Concret, cu Baumbet şi oferta sa generoasă de sporturi, dar şi super cote, câştigurile sunt ale tale. Trebuie doar să pariezi ca un adevărat profesionist şi să ai norocul de partea ta.

Promoţii menite să-ţi protejeze biletul

Nu în ultimul rând, un alt motiv pentru care merită să te orientezi către Baumbet este şi pentru a putea paria fără emoţii. Acest operator îşi doreşte ca toţii membrii comunităţii sale să fie în avantaj şi să aibă parte de cele mai bune, sigure, plăcute şi profitabile experienţe de joc, motiv pentru care vine în întâmpinarea acestora şi cu diverse promoţii menite să le securizeze câştigurile. Vorbim aici despre următoarele promoţii curente:

,,0-0 şi nu pierzi nimic”. Îţi faci griji că meciul s-ar putea termina cu un plictisitor 0-0 iar tu nu vei înregistra niciun profit? Acum, cu Baumbet şi promoţia 0-0 şi nu pierzi nimic, nu trebuie să mai stai cu emoţii până la fluierul final, întrucât vei putea primi înapou miza pariului. Singura condiţie este ca biletul tău să respecte următoarele pieţe de pariere: reziltat pauză/final, scor corect, primul marcator.

,,nimeni nu pierde la un meci”. La baumbet.ro, plasezi acum un bilet format din exact 4 evenimente, la cote de minimum 1,65 fiecare, iar în cazul în care rezultatul final nu este în favoarea ta, primeşti un pariu gratuit egal cu valoarea pariului pierdut, până în limita a 300 RON. Totul astfel încât să poţi paria fără emoţii de fiecare dată.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri