De ce să-ți iei un televizor Philips Ambilight? Ce avantaje are? (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 03.03.2021

De ce să-ți iei un televizor Philips Ambilight? Ce avantaje are? (P)

GALERIE
ziaruldeiasi-tv-philips
  • ziaruldeiasi-tv-philips
- +

Știți ce este Ambilight? Este o tehnologie dezvoltată exclusiv de Philips și care vă poate face televizorul mult mai atractiv. Și, totodată, și living-ul. Odată ce vei avea un televizor Philips Ambilight, nu vei mai dori niciodată un alt televizor.

Ce este Ambilight?

Ambilight este o tehnologie dezvoltată de Phillips pentru televizoarele sale cu plasmă și LED. Provine din fuziunea cuvintelor Ambient și Lumină (Light), adică lumină ambientală. Cu cuvinte mai simple, este un sistem extern de iluminare din spate care vă ajută să vă bucurați mai mult de emisiunile preferate.

Asta cum se întâmplă? După cum urmează: Două sau trei rânduri de becuri LED sunt atașate la spatele televizoarelor Philips. Scopul acestei tehnologii este să proiecteze lumină pe pereți pentru a crea o atmosferă specială. În jurul întregului televizor se creează o lumină, care vă va oferi următoarele funcții:

Îmbunătățiți experiența de vizualizare, deoarece parametrii imaginii vor fi copiați pentru a oferi contrast și claritate.

TV Philips - oferte

Creați un mediu relaxant în funcție de ceea ce vedeți. De asemenea, noaptea arată mai bine.

Cum se realizează acest lucru? Cu o tehnologie destul de ciudată și nemaivăzută până acum. Televizorul poate analiza toate semnalele de imagine. Cu aceste date obținute, Smart TV-ul pornește spoturile LED și produce o lumină cu caracteristicile imaginii pe care o vedeți.

Cum poate fi configurat?

Acum că știi ce este Ambilight, trebuie să știi cum îl poți configura. Adevărul este că există atât de multe opțiuni pentru fiecare televizor Philips, încât experiențele vor fi diferite pentru fiecare persoană.

Descoperă noile TV Philips

Televizorul Philips are un meniu complet conceput pentru funcția Ambilight. În el, veți avea control deplin asupra luminii, astfel încât să puteți emite toate indicațiile pe care le puteți. Folosind doar culori închise, activarea în filme de groază sau într-un mod de joc foarte interesant este doar începutul.

Care este dezavantajul? Persoanele cu tendință la migrene sau convulsii epileptice pot avea o contraindicație medicală cu această modalitate, deci ar trebui să se facă prudență în acest caz.

Alte avantaje?

Dacă dețineți acasă un sistem Philips Hue, cu becuri inteligente, televizorul Ambilght poate fi configurat astfel încât să se sincronizeze cu acestea. Apoi, în funcție de emisiunea preferată sau de filmul favorit, luminil din casă vor prelua „jocul de lumini” al acțiunii din imagini. Se creează astfel o atmosferă de imersiune 100% în mijlocul acțiunii, cu aceste jocuri de lumini inteligente.

Click pentru oferte TV

În primul rând, vorbim despre o îmbunătățire clară a proiecției vizuale. S-a demonstrat că o lumină slabă, provenită din spatele dispozitivului de emisie, și cu culorile însoțitoare, previne oboseala ochilor. Pe termen lung, ar trebui resimțite avantajele unui sistem Ambilight și am putea petrece mai mult timp urmărind seriale și filme. Deși nu trebuie să uităm că nu trebuie să abuzăm de televizor și că trebuie să ne plasăm la o anumită distanță de acesta, pentru a nu ne afecta vederea.

TV Philips – calitatea vizionării

Al doilea punct se concentrează mai mult pe calitatea vizionării. Utilizarea acestui sistem ajută la perceperea mai bună a nuanțelor de negru la televizoare, mai ales noaptea. Acest tip de iluminat trebuie utilizat numai în perioadele de lumină slabă, deoarece nu numai că va ajuta la setarea camerei, dar vă va face și să vedeți imaginea mai bine. Când lumina iese din spatele televizorului, aceasta nu afectează imaginea, o problemă care apare de obicei cu becurile din cameră.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Euro contra dezinformării

Lucian DÎRDALA

Euro contra dezinformării

Indiferent dacă se va adopta sau nu o soluţie instituţională în chestiunea dezinformării chineze, o alocare corespunzătoare de resurse în această direcţie ar fi un pas explicabil, dacă se doreşte restabilirea credibilităţii EEAS ca promotor ferm al valorilor Uniunii Europene.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Saboţii lui Claude (III)

Florin CÎNTIC

Saboţii lui Claude (III)

Editura Sedcom Libris din Iaşi a publicat recent un volum de memorii1 semnat de Claude Karnoouh, cu ocazia unei frumoase aniversări a acestuia. Şi cartea, şi autorul merită din plin atenţia noastră.

Un norocos

Radu PĂRPĂUȚĂ

Un norocos

Prin '90 sau '91 am nimerit la o consfătuire a oamenilor de afaceri din România şi Basarabia. Căzusem şi eu popâc acolo în calitatea-mi ambiguă de jumătate ziarist, jumătate - drace călugăre - de pârât om de afaceri! 

Experienţa Ciceu - Cicero

Alex VASILIU

Experienţa Ciceu - Cicero

Couperin, Scarlatti, Carl Philipp Emanuel Bach, Johann Sebastian Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Ceaikovski sunt nume fundamentale pentru istoria culturii. Creaţia lor este ascultată în săli de concerte, de recital, în catedrale, în teatre lirice, în festivaluri. Profesioniştii, publicul european s-au obişnuit de secole cu ideea corect-confortabilă că partiturile compozitorilor menţionaţi fac parte din categoria muzicii academice (pentru că se învaţă în academii, universităţi şi conservatoare), din categoria muzicii clasice, serioase.

pulspulspuls

Iată nivelul lui Peni Hill de Bahlui: zero barat, în materie!

Iată nivelul lui Peni Hill de Bahlui: zero barat, în materie!

Iacătă, stimaţi telespectatori, că abia la cinci zile de la marele eşec politic al micului edil Peni Hill ies la iveală sforile care s-au rupt în conţilul local vinerea trecută, de la atâta tras în disperare de ele. 

Caricatura zilei

Pe scena Operei din Iași

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.